trešdiena, 2013. gada 3. aprīlis

Divi raksti- intervijas

Dārgie lasītāji, semināra dalībnieki un draugi!

 
Sveicināti!
Man patiess prieks jums piedāvāt lasīšanai 2 izcilus rakstus/intervijas, kuras tapušas sadarbībā ar žurnāliem "TAKA" un "MISTĒRIJA".
Šos rakstus, protams, ir iespējams meklēt iepriekšējo mēnešu urnāla numuros. :)

Cilvēces draugs – Baltais Vērsis

Kas ir Baltais Vērsis? Augstākā saprāta un mīlestības avots vai senatnē dzīvojis Indiānis, kas sevi ziedojis, lai palīdzētu cilvēcei? Ar šiem jautājumiem devos uz tikšanos un semināru ar Ianu Grahamu -- mediju, kurš kalpo par Baltā Vērša „instrumentu” saziņai šajā pasaulē. Pirms tikšanās ar Ianu vēlreiz pārlasīju grāmatu „Dievs nekad nenokavē… un nekad nenāk pirms noteiktā laika!” – darbu, kurā iespējams rast ne vienu vien atbildi par to, kādēļ mūsu dzīve ir tieši tāda, kāda tā ir, un kā tikt galā ar dzīves mestajiem izaicinājumiem un saglabāt ticību labajam.
Vairāk iespējams lasīt šeit: www.inlighthouse.lv/?page_id=519
 

 Tolteku mācība Latvijā

Sapņi piepildās! Pirms gada vai diviem MISTĒRIJĀ izlasīju rakstu par Sjūzenu Gregu – tolteku ceļa skolotāju. Un lūk, skaistā atvasaras dienā esmu Saulkrastos, netālu no slavenā brīnumu meistara un fantazētāja Minhauzena muias! Kaspars ir uzaicinājis mani piedalīties seminārā, iepazīstina ar tā norisi un stāsta par viešņu no Havaju salām:

Sjūzena Grega (Dr. Susan Gregg) (http://susangregg.com) – beigusi Vermontas universitāti iegūstot matemātikas bakalaura grādu, vēlāk kļūstot par klīniskās hipnoterapijas doktori. Kādu laiku dzīvojusi Kalifornijā, kur tikusies ar dziednieku un šamani Donu Migelu Rīzu, grāmatu „Zināšanu balss”, „Četras vienošanās” un „Mīlas meistars” autoru un viņa māti meksikāņu dziednieci Saritu (Sarita Vasquez), tur mācījās no viņiem tolteku gudrības un vēlāk pārcēlās uz Havaju salām, kur pati kļuva par tolteku mācības skolotāju, nagvali un rakstnieci.

Vairāk iespējams lasīt šeit: www.inlighthouse.lv/?page_id=513
 
Ar visa laba vēlējumiem,
Kaspars un komanda :)