ceturtdiena, 2013. gada 11. aprīlis

Jūs paši esat tas mehānisms, kas valda pār savu stāvokli fiziskajā pasaulē


 
 
"Saprotiet, jūs paši esat tas mehānisms, kas valda pār savu stāvokli fiziskajā pasaulē. Jūs paši radāt savu nākotni. Jūs to darāt katru dienu, katru minūti un katru sekundi. Jūs paši virzāt to Dievišķo enerģiju, kas ieplūst jūsu ķermeņos. Tad, kad jums izdodas šo enerģiju novadīt saskaņā ar Dievišķo Likumu, jūs maināt savas dzīves apstākļus uz Dievišķo pusi. Tad, kad jūs nododaties izpriecām un baudām, izdabājat saviem ieradumiem un nevēlaties no tiem atteikties, tad jūs paši iedzenat sevi stūrī, jo jums nav nākotnes tajā Jaunajā Pasaulē, ko mēs jums radām uz planētas Zeme."

Dodiet mums iespēju staigāt jums blakus pa planētu Zeme!
Kungs Surija
21. jūnijs 2008. gads
 
ES ESMU Surija, atkal atnācis pie jums no kosmosa dzīlēm, no Lielās Centrālās Saules. Es priecājos par mūsu jauno tikšanos! Vai jūs priecājaties?
Es gribētu šodien pievērst jūsu uzmanību tām pārmaiņām, kas notiek jūsu fiziskajā pasaulē, uz jūsu planētas. Ja jūs uzmanīgi pārlasīsiet mūsu vēstījumus, ko mēs devām caur mūsu sūtni, tad jūs pamanīsiet, ka visa vēstījumu došanas perioda garumā mēs pievērsām jūsu uzmanību tam faktam, ka uz Zemes notiek pārmaiņas. Un šīs pārmaiņas ir saistītas ar to, ka jūsu pasaule tiek padarīta smalkāka.
Cik daudzi cilvēki sūdzas par dažādām kaitēm un sliktu pašsajūtu! Cik daudzi cilvēki cenšas atrast savu fizisko ķermeņu slimību iemeslus, apmeklējot ārstus un dziedniekus. Bet kādēļ gan jums neatcerēties tās zināšanas, ko mēs jums dodam?
Planētas vibrācijas paaugstinās. Un, ja jūsu fiziskā ķermeņa vibrācijas paliek iepriekšējā līmenī, tad jūs izkrītat no kopējā planētas Zeme vibrāciju lauka. Jums daudzas reizes ir dota šī Mācība. Vai nav pienācis laiks pāriet no informācijas bezrezultatīvas uzņemšanas uz doto zināšanu pielietošanu praksē?
Jūs varat paaugstināt savas vibrācijas. Jūs varat attīrīt savus pārvadītājus, savus četrus zemākos ķermeņus. Tā dēļ jums nav jāiet pie ārstiem, pie ekstrasensiem. Jums vienkārši vajag rūpīgi pārlasīt mūsu dotos vēstījumus un rīkoties atbilstoši dotajai Mācībai.
Kad jūsu vibrācijas paaugstinās? Tad, kad jūs esat koncentrējušies uz Augstākajām pasaulēm. Tad, kad pārtraucat rūpēties par sevi un vēršat savu centienu vektoru uz Vispārības Labumu, uz visu dzīvo būtņu labumu. Kas jums traucē pastāvīgi saglabāt savu centienu vektoru, vērstu uz Augstākajām pasaulēm, uz Vispārības Labumu?
Uzmanīgi izanalizējiet visu, kas jums traucē jūsu dzīvē, un pakāpeniski veiciet nepieciešamās pārmaiņas savā dzīvē. Mēs cenšamies maksimāli saudzīgi pieiet jūsu audzināšanas jautājumam, jūsu dvēseļu audzināšanai, lai jūs varētu pielāgoties jaunajām vibrācijām un veikt pāreju uz jauno evolūcijas līmeni ar minimāliem zaudējumiem.
Vai jūs ticat tam, ka mēs rūpējamies par jums? Tad kāpēc jūs nesekojat mūsu padomiem un rekomendācijām? Viss taču ir ļoti vienkārši. Jums pamazām jāatsakās no nepareizajiem paraugiem un izpausmēm un jāievieš savā apkārtnē pareizie, Dievišķie paraugi un izpausmes. Un tas jums ir jāizdara pašiem. Mēs varam pamēģināt nolaist jūsu fiziskajā plānā mūsu paraugus. Bet mēs nevaram to izdarīt bez jūsu palīdzības. Saprotiet, jums vajag konsekventi pielikt savas pūles vajadzīgajā virzienā, tad viss pakāpeniski sāks mainīties.
Jums grūti atrasties pilsētas apstākļos? Kas jums traucē pārcelties uz dzīvi laukos! Tiklīdz jūs uzņemat pareizo virzienu un lūdzat Dievam palīdzību, Dievs jums sūta gan iespēju, gan līdzekļus, kas nepieciešami jūsu iespējas realizēšanai. Bet, ja jūs kā prusaki esat ielīduši spraugās, slēpjaties tumšos kaktos un negribat iznākt saulē, negribat pakļaut savus ķermeņus svaigajam pārmaiņu vējam, tad kā mēs varam jūs piespiest?
Saprotiet, jūs paši esat tas mehānisms, kas valda pār savu stāvokli fiziskajā pasaulē. Jūs paši radāt savu nākotni. Jūs to darāt katru dienu, katru minūti un katru sekundi. Jūs paši virzāt to Dievišķo enerģiju, kas ieplūst jūsu ķermeņos. Tad, kad jums izdodas šo enerģiju novadīt saskaņā ar Dievišķo Likumu, jūs maināt savas dzīves apstākļus uz Dievišķo pusi. Tad, kad jūs nododaties izpriecām un baudām, izdabājat saviem ieradumiem un nevēlaties no tiem atteikties, tad jūs paši iedzenat sevi stūrī, jo jums nav nākotnes tajā Jaunajā Pasaulē, ko mēs jums radām uz planētas Zeme.
Viss jums tiek pateikts maksimāli vienkārši un atklāti. Nav nekādu noslēpumu. Visa noslēpuma būtība ir jūsu apziņā, kas neticamā ātrumā pārgroza visu ienākošo informāciju un interpretē to tā, kā ir izdevīgi jūsu miesīgajam prātam.
Jūs paši esat ģeneratori, kas ražo nepilnības jūsu pasaulē. Ievērojiet Dievišķo Likumu un mainīsies jūsu dzīves apstākļi!
Daudz kas būs jāmaina uz planētas. Mēs uzsākam aktīvu pārmaiņu procesu uz planētas Zeme. Tādēļ jums ir jāsalīdzina jūsu plāni ar mūsu plāniem un jāizdara izvēle. Vai patiešām jums ir tik nepieciešami turēties pie saviem ieradumiem un piesaistēm?
Nebaidieties atteikties no visa un sekot Dievam. Dievs parūpēsies par jums. Vai tiešām jūs domājat, ka jūs tiksiet atstāti bez aprūpes un aizgādības, ja jūs patiesi un uzticīgi dosieties ceļā pie Dieva?
Nebaidieties no pārmaiņām. Nebaidieties no nāves. Nāve neeksistē! Ir tikai mūžīgā dzīvība, kas maina savas formas. Un jūs nomirstat tikai tādēļ, lai piedzimtu no jauna, saņemtu jaunu ķermeni un kalpotu Dievam un visai Dzīvībai ar jauniem spēkiem.
Diemžēl, tiklīdz jūs saņemat jaunus ķermeņus, jūs dažkārt atkal sākat dzīvot pēc vecajiem paraugiem un apdullināt sevi ar dažādām kaitīgām vielām vai barojat savus ķermeņus ar surogātu pārtiku. Jūsu ķermeņi jums ir Dieva doti. Un jums jāizturas pret saviem fiziskajiem ķermeņiem kā pret Dievu izpausmē.
Padomājiet, vai tas, kā jūs izturaties pret saviem ķermeņiem, var patikt Dievam? Paskatieties uz sevi, uz savu rīcību it kā no malas. Vai visas jūsu dzīves puses atbilst Dievišķajiem paraugiem? Kas jums sevī jāizlabo, lai mainītos jūsu dzīve?
Ja jūs biežāk domāsiet par visa sava dzīves veida mainīšanu, tad drīzā laikā notiks reālas pārmaiņas jūsu dzīves apstākļos. Tikai jūsu nepilnīgā apziņa liek jums mitināties dažos kvadrātmetros lielās pilsētās, kad tai pašā laikā uz planētas ir milzīgas platības, kur jūsu auras var iztaisnoties un jūs kļūstat spējīgi uztvert mūsu pasauli.
Izraujieties no lielo pilsētu džungļiem saulainajos plašumos! Mēs nevaram ar varu jūs pārcelt no smirdošajām vietām, kur jūs dzīvojat. Šo vietu vibrācijas ir tik šausmīgas, ka neviens Gaismas Skolotājs nevar izlauzties cauri blīvajiem slāņiem, kurus jūs paši esat radījuši savā apkārtnē. Dodiet mums iespēju staigāt jums blakus pa planētu Zeme! Un mēs kopā pārvērtīsim planētu Zeme par visbrīnišķīgāko planētu šajā visumā!
ES ESMU Surija stāvu jūsu priekšā Jaunās Dienas spožās saules starojumā!
 
© Tatjana Mikušina, 2008
Tulkoja Lauma Ērgle
http://www.sirius-ru.net/dictations/iyn_iyl_2008/2008.06.21.htm