trešdiena, 2013. gada 24. aprīlis

Sistēma 1/4


Par sistēmu
Sistēma.

Sistēma, kurā mēs dzīvojam, nav īsta Zemes sistēma. To ir ieviesuši tumšie, spēlējot uz cilvēka naivuma, iedodot viltus vērtības un kritērijus, kas balstās uz materiālā. Viņi to ir radījuši, lai izmantotu gan Zemes, gan cilvēku resursus, tādā veidā, lai saņemtā no mums un Zemes enerģija būtu tumša, negatīva. Tas tāpēc, ka paši šīs sistēmas radītāji ir tumši un viņi nav spējīgi eksistēt no gaišām enerģijām, tas nozīmē, ka no kaut kurienes viņiem nepieciešams saņemt līdzīgas frekvences enerģijas, kādi ir viņi paši. Bet, lai cilvēki paši šo sistēmu uzturētu, ieviesa tādas vērtību sistēmas, kas neļauj Zemes iedzīvotājiem pilnvērtīgi Garīgi attīstīties, bet tieši otrādi: notiek garīga degradācija. Kādā veidā? Tādā veidā, ka cilvēki vadās pēc ārēja skaistuma nevis iekšēja. To var salīdzināt ar trauku. Ārēji trauks var būt no zelta, rotāts dārgakmeņiem , bet, kas ir iekšā pašā traukā? Iekšā ir sapuvusi masa, smirdīga un pretīga, kas izsauc vienīgi riebumu. Tāpat ir arī ar Cilvēka Būtību. Ārēji viņš ir brīnišķīgs, toties iekšā, izņemot puvekli, nekā nav.

Un viss pārējais, kas ir sistēmā: naudas-kredītu sistēma, hierarhijas, augstākie un zemākie, „garīgums”, kas aprobežojas tikai ar materialitāti, varu ieskaitot. Tas viss rada tikai vienu: ciešanas, naidu, dusmas, karus, parazītisko-patērētāja dzīves stilu. Mēs no dabas un zemes paņemam pēdējo, bet neko nedodam pretī, izņemot iznīcību un piesārņojumu. Un kas ir visdrausmīgākais: to visu mēs uztveram kā normu, ka tam tā arī jābūt. Bet tie taču nav mūsu uzskati, bet tumšo attieksme, kuri uztver mūs tāpat, raugoties uz mums kā uz darba lopiem, kas ģenerē tieši tās zemfrekvenču enerģijas, kas viņiem ir vajadzīgas, ieskaitot Zemi. Un tas nozīmē, ka viņi galīgi nav ieinteresēti pazaudēt tik labu biznesu, kāpēc arī ir radījuši augstāk minēto sistēmu.

Tas nozīmē, ka sistēma atrodas konkrētos zemfrekvenču līmeņos, bet augstākos, gaišākos līmeņos tās vairs nav, jo sistēma tur nav spējīga eksistēt tāpat kā tās radītāji. Fiziski no sistēmas nav iespējams aiziet, jo tā ir globāla. Un nevajag arī nekur iet, jo ir iespēja Garīgi augt pilnvērtīgi funkcionējot sistēmā. Bet pie tā vajag neatlaidīgi un regulāri strādāt.

Ir jāsaprot, ka daļēji vaina ir uz pašiem cilvēkiem un nevajag absolūti visu gāzt virsū tumšajiem. Un tieši tajā, ka mēs cilvēki atļāvām šeit iedzīvoties tumšajiem kopā ar viņu izgudrojumu. Mēs atļāvām ielaist sevī un savā mājā parazītus, kuru attīstība vēlāk noveda pie nopietnām saslimšanām un infekcijām. Rezultātā gandrīz pilnībā nobruka Dievišķa Garīgā cilvēces attīstība un izaugsme. Ar šo infekciju inficējās visa cilvēce un beigu beigās inficēja arī Zemi piepildot to ne tikai ar negācijām, bet arī kropļojot tās virsmu izrakteņu meklēšanā un dabūšanā, karos izlejot uz to asinis. Un mūsu vaina ir tajā, ka mēs ļāvām svešiniekiem to ar mums un mūsu mājām izdarīt. Un beigu beigās paši sākām līdzināties šiem parazītiem, pieņemot tumsu mūsu Sirdīs un Dvēselēs.

Ir jāpalūdz piedošana visiem un visam par nodarīto tiem ļaunumu, Zemi ieskaitot, un piedot visus un visu, kas ir nodarījuši ļaunu jums. Vajag lūgt piedošanu un piedot pašiem ar visu Sirdi un Dvēseli. Tāpēc pie tā būtu vēlams piestrādāt, jo tas var ne uzreiz arī iznākt.

Tieši tāpēc pirmām kārtām ir jāpiedod pašam sev, ieraudzīt sevi bez mocekļa vai uzslavu maskas. Bet vienkārši ielūkoties sevī kā mēs to darām katru rītu, lūkojoties spogulī. Daudziem cilvēkiem šī ir vislielākā problēma, jo viņi nevēlas redzēt sevi tādi kādi viņi ir. Viņiem ir vieglāk pasniegt sevi kā mocekli vai kā varoni. Bet, lai izmainītu pasauli, ir jāsāk ar sevi.

Un vēl viena lieta. Vajag izvairīties reaģēt uz radušos sarežģījumiem garīgajā vai fiziskajā dzīvē, ar negācijām. Ar tādu uztveri nekur tālu nevar aiziet. Tas apgrūtina, aizkavē vai pat anulē visu to labo, ko cilvēks pirms tam jau bija sasniedzis. Bet tumšajiem tas arī ir vajadzīgs. 

Pirmkārt, cilvēks degradē atgriežoties turpat no kurienes viņš bija sācis vai krīt vēl zemāk. Otrkārt, viņš uztur šos radījumus ar to pašu negāciju baro ar tumšām enerģijām. Treškārt, ļaunums rada ļaunumu. Sūtot negāciju apkārtnei, tā atbild ar to pašu, kas situāciju pasliktina vēl vairāk. Tā veidā veidojās slēgtais aplis.

Uz problēmām un grūtībām labāk skatīties mierīgi un no pozitīvās puses, ka jebkura grūta situācija nav uz visiem laikiem, tā ir pārejoša. Bet ne naivi un vieglprātīgi. Tas nozīmē, lai kaut kas atrisinātos vajag rīkoties tūlīt un tagad, jo no tā pa taisno ir atkarīgs rezultāts, kas būs nākotnē. Strādājot pie problēmas, kas ir radusies, sūtot pozitīvās domas un enerģijas apkārtnei, tā atbildēs jums ar to pašu un situācija atrisināsies.

Bet gadās arī tā. Cilvēks garīgi strādā, attīstās, bet problēmas atrisināšanā gan garīgā, gan fiziskā jomā parādās grūtības. Kaut kas iesprūst, kaut kas neiet tā kā vajag, vārdu sakot, problēmas atrisinājums ieklemmējas. Bet viss it kā tiek darīts gan fiziski, gan garīgi. Viss, protams, ir labi, bet ir jāatceras, ka apkārtējā situācija ir cilvēka iekšējās pasaules atspoguļojums. Tas nozīmē, ka iekšā sevī cilvēks vēl ir nepārliecināts savos rezultātos, vai baidās, vai negrib, lai radušās problēma atrisinātos, vai otrādi steidzas un nevar sagaidīt rezultātu. Vienā teikumā, viņam vēl rodas negatīvas emocijas. Tieši tas arī ir rādītājs, ka cilvēks ļauj negācijām un līdz ar to arī tumšajiem iedarboties uz sevi, viņā vēl ir caurumi un spraugas caur ko tas viss netīrais var iekļūt. Ja tas kļūst skaidrs, nekādā gadījumā nevajag iespringt, bet otrādi uztvert mierīgi. Jo tas viss rāda, kur var strādāt un pilnveidoties, saņemt pieredzi, zināšanas kā to pārvarēt un galvenais: palīdz ieraudzīt sevi tādu kāds cilvēks ir, bez idealizācijas vai vēl kā tamlīdzīga.

Tā kā mēs dzīvojam sistēmā, kura ir būvēta pēc materialitātes prioritātēm, ielaistas viltus prioritātes ir nepieciešams atlaist. Fiziskā dzīve mums ir dota Garīgai attīstībai un tieši, lai mēs mācītos atrast līdzsvaru starp materiālo Garīgo un Dievišķo, nevis savu iegribu piepildīšanai.

Cilvēki ir pieraduši vadīties pēc materiālā statusa: cik daudz viņam ir naudas, kur dzīvo, kas viņam ir: dzīvoklis vai māja, skaisti ģērbties, skaisti paēst un tt. Neapzināti vai apzināti mēs visi pēc tā vadāmies un tas nav Dievišķi. Tās nav tas, ko mums ir iedevis Radītājs. Dievišķajā katram ir tieši tik, cik nepieciešams, ne vairāk ne mazāk. Neviens neslīkst bagātībā, bet neviens arī neslīkst nabadzībā. Nav tā, ka daži nezin kur likt pārtiku un tā tiek mesta ārā, kamēr citi cieš badu tikai tāpēc ka resursi nav sadalīti pareizi. Vienam ir pārāk daudz, viņam nemaz tik daudz nevajag, bet lielākai daļai nekā nav. Dievišķajā ir princips: dzīvo pats un ļauj dzīvot citiem, nevis paverdzini pārējos.

Lūk, kāpēc tumšo izgudrojums turas tik veiksmīgi. Tas tāpēc, ka cilvēki ir tik ļoti pieķērušies pie neīstiem ideāliem un kritērijiem, pie nostāvējušiem uzskatiem un stereotipiem, ka vairs nespēj sevi bez tiem redzēt un dzīvot.

Bet Dievišķajā tā nebija. Visi dzīvoja harmoniski gan viens ar otru, gan ar apkārtni , un visiem visa bija pietiekami, tur nebija bagāto un nebija nabagu, jo resursi bija sadalīti vienlīdzīgi. Neviens neslīka negācijās, visi viens otram novēlēja labu, jo zināja enerģiju darbību un karmas likumus. Tur saprata, ka fiziskais ir mainīgs, tas nepārtraukti mainās, tāpēc arī nebija tam pārāk pieķērušies, viņi varēja veco mierīgi, bez pārmetumiem atlaist, lai atbrīvotu vietu jaunajam. Tas tāpēc, ka Dievišķajā cilvēki saprata, ka ir jāprot dzīvot balansā starp fizisko, Garīgo un Dievišķo.

Bet pirms mainīt kaut ko fiziski sev apkārt, ir jāmaina kaut ko sevī, savos uzskatos un uztverē. Ir jāsāk ar sevi. Vienīgais ieteikums: pirms sākt kaut ko jaunu, ir jāaizver vecais savādāk tas līdzīgi astei vilksies līdzi.

by Phoenix.