ceturtdiena, 2013. gada 11. aprīlis

Enerģētiskā prognoze aprīlim


Grupa Metasintēze. Enerģētiskā prognoze aprīlim.
 
2013.gada 01.aprīlī
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Marts izrādījās esam ārkārtīgi saspringts. Taču tas ir loģiski – jo mums bija jāpatīra savi karmiskie parādi, turklāt – ne viena vien iemiesojuma. Daudzi paši uz sevis sajuta attīrošās enerģijas spēku un bezkompromisa iedarbību. Bija vērojami emocionāli sabrukumi, emocionālas svārstības, prāta apmulsumi, kā arī dažāda veida saslimšanas. Fiziskais ķermenis attīrījās ar tam pieejamajiem paņēmieniem.
 
Aprīļa devīze ir – „jaunā apzināšanās”. Tālākā Kosmosa enerģijas „tiešā tēmējumā” iedarbojas uz mūsu planētu, paaugstinot vibrācijas, dzēšot novecojušo informāciju, kā arī izveidojot jaunas saiknes ar daudz augstāku kolektīvās apziņas līmeni. Pirmkārt, šī ietekme izpaužas pamata domformu attīrīšanas veidā un to atgriešanas pie to sākotnējās nozīmes/jēgas. Šis process ir iniciēts ceturtā blīvuma realitātē, kur tiek radītas pirm-idejas un pirm-jēdzieni, kuri pēc tam tiek translēti caur informatīvo lauku uz daudz zemākiem līmeņiem.
 
Mūsu smadzenes šajā stāvoklī nav spējīgas uztvert smalko vibrāciju pirm-idejas un pirm-jēdzienus, tāpēc šīs pirm-idejas „nolaižas” zemāk, kur iegūst domu „apģērbu”, bet pēc tam domformu, kas tiek nodotas verbāli, caur vārdiem. Spēcīgas Avota vibrācijas maina ceturtā blīvuma realitātes („četrdimensionālā realitāte”) informatīvā lauka jēdzienisko saturu, pastiprinot dievišķo skanējumu.
 
Vienlaicīgi mūsu smadzenes pārkārtojas, lai piemērotos šīm, daudz augstākajām vibrācijām, kas iedarbina mūsu jēdzienu aparāta pārstrukturēšanu – kā kolektīvo, tā arī individuālo. Pirms mums uztic piedalīšanos trīsdimensionālās realitātes transformēšanā, mums būs jātransformē savi mentālie lauki, attīrot tos no nedievišķām domām un jēdzieniem.
 
Smadzeņu pārstrukturēšana paplašinātam frekvenču diapazonam notiek mums pilnībā pieņemot Visuma principus un likumus un atzīstot Absolūta/Dieva – kā dievišķā plāna galvenā Avota un tā iemiesošanās dažādos esības plānos organizatora - esamību. Vienlaicīgi Dieva, kā Visuma virzošā spēka atzīšanai ir jānotiek ne vien mentālajā, bet arī emocionālajā plānā.
 
Citiem vārdiem sakot,bez patiesas, sirds dziļumos balstītas ticības Dievam/Visa Esošā Radītājam - garīga transformācija nav iespējama. Cilvēks nespēj radikāli mainīt savu dabu, emocionāli (ar sirdi) neizdzīvojot sevis paša priekšstatus, neapliecinot to patiesumu ar savu paša dzīvi visos līmeņos, ieskaitot ikdienišķas reakcijas (zemapziņas izmaiņas).
 
Tagad daudzi no mums sastopas tieši ar šo problēmu – mums ir priekšstati un idejas par to, kas mums ir jāmaina savā dzīvē; kā sākt dzīvot pa-jaunam, taču šīs idejas tā arī paliek informācijas līmenī un nekļūst par mūsu iekšējo zināšanu un garīgo pieredzi. Dualitāte starp prāta dzīvi un sirds dzīvi tiek saglabāta, bet dažos gadījumos pat padziļināta, jo mēs kļūstam neiecietīgāki pret dzīves trūkumiem – savas un citu – tāpēc, ka zinām, kā vajag dzīvot. Neatbilstība starp to, kā vajag un to, kā ir, izraisa vai nu agresiju vai arī izmisumu un neticību saviem pašu spēkiem.
 
Tātad, aprīlī mūsu mentālie priekšstati tiks pakļauti spēcīgai attīrošai ietekmei. Visa savāktā, taču neizdzīvotā informācija, kuru sirds apziņa nav pārvērtusi par apzinātu pieredzi, pēc būtības, kļūs tikai par nevajadzīgu nastu, kas ne vien apgrūtinās mūsu enerģētiskos ķermeņus, bet arī sāks mūs graut no iekšienes. Šis sabrukums - jau kuru reizi rada domas par dzīves bezjēdzību, šaubas par izvēlētā ceļa pareizību, „strupceļa” sajūtu, u.tml.
 
Apzinošamies cilvēks spēs pareizi novērtēt savu „strupceļa” stāvokli un vērsties uz Gaismu. Viņš visdrīzāk „padosies” Augstāko aspektu žēlastībai un sāks ar tiem integrēties, atjaunojot sevis paša, kā kosmiskas būtnes, viengabalainību.
Ikviens, kurš paļaujas uz sevis paša ego, nostāda sevi augstāk par dievišķajiem spēkiem, šajā situācijā nostiprināsies pārliecībā par sevis paša pārākumu. Tā kā cilvēces mentālajā laukā vecie priekšstati pagaidām vēl eksistē, arī turpmāk parādīsies jauni „guru” un „skolotāji”, kuri sniedz metodoloģijas, kas vēl joprojām ir vērstas uz personīgo transformāciju caur personīgiem (šauri virzītiem) nodomiem, kurus rada trešā (saules pinuma) čakra. Šajās metodēs cilvēks nerada kopā ar Augstākajiem spēkiem - kā Vienota būtne, bet gan pavēl Augstākajiem aspektiem veikt vienu vai otru darbību pēc saviem personīgajiem ieskatiem.
 
Turklāt, tāda cilvēka „vēlmes” ietver diezgan lielu virzienu diapazonu, ieskaitot karmas atstrādāšu caur vienkāršu vēlēšanos, monādes koka attīrīšanu ar mantrām un „nāves gēna” iznīcināšanu ar „ēteriskajām rokām”. Cilvēces pastāvēšanas daudzo eonu laikā ir tikušas izstrādātas zemu vibrāciju mentālās ilūziju zonas, no kurām tad arī tiek smelta tamlīdzīga informācija, kas virzīta uz garīgo pilnveidošanos bez īpašas piepūles no viņa puses un bez radošas un apzinātas saiknes ar Dievišķo. Šādiem cilvēkiem šķiet, ka ar viņu nodomu ir pilnīgi pietiekoši, lai mainītu visus septiņus radīšanas plānus. Viņi uzskata, ka, izmantojot piedāvātās metodikas tikai mentāli, viņi ātri sasniegs vēlamos rezultātus. Turklāt viņiem pat prātā neienāk painteresēties, kādi plāni ir Dievam par realitātes izmaiņām. Tomēr - dzīve visu noliek savās vietās. Un tie, kuri dzīvo ilūzijās, šajā gadā varētu sastapties ar jaunām grūtībām, kuras būs sarežģīti pārvarēt, pieturoties pie novecojušiem uzskatiem un principiem.
 
Labā ziņa ir tā, kaikvienam cilvēkam būs iespēja noskaņoties uz dievišķajām vibrācijām un apzināties savas atrašanās uz Zemes jēgu. Šis mentālās pārstrukturēšanās process turpināsies visa gada gaitā. Vienotības ar visu esošo apzināšanās – tas ir tikai patiesas garīgās transformācijas pirmais posms. Daudz svarīgāk ir – sākt izdzīvot šo vienotību katru dienu un ikvienā darbībā, pat visparastākajā.
 
Aprīlī ir sagaidāmas divas enerģētiskās intensitātes virsotnes.
Pirmā – aprīļa sākumā (no 5.aprīļa līdz 10.aprīlim),
bet otra – no 20.aprīļa līdz 25.aprīlim,
turklāt, intensitātes līmenis ievērojami pārsniegs spriedzi, kuru mēs piedzīvojām martā. No tā, kā mēs tiksim ārā no šīs ķezas un kādas mācības spēsim apgūt no tās, būs atkarīga mūsu esība maija mēnesī.
 
Tatjana Zolotuhina
2013.gada 25.martā