ceturtdiena, 2013. gada 11. aprīlis

Dienas enerģētiskās vibrācijas: 1.-7.aprīlis



Dienas enerģētiskās vibrācijas dzīves mērķa pozitīvai realizēšanai
 
Dienas enerģētisko vibrāciju raksturojumam tiek izmantoti tie paši principi, kurus Reiki skolotāja (meistare) N.Ladini izmanto savā metodē par cilvēka karmisko uzdevumu aprēķināšanu pēc viņa dzimšanas datuma (“Диагностика предназначения и коррекция судьбы по 22 арканам”). Šī diagnostika dod iespēju noteikt enerģijas, kas cilvēkam ir dotas, lai izpildītu savu karmisko dzīves uzdevumu un palīdz pozitīvi ietekmēt likteni.
Izmantojot tos pašus aprēķina principus, ir iespējams uzzināt jebkura datuma vispārējo enerģētisko vibrāciju – dienas enerģētisko vibrāciju. Dzīvojot saskaņā ar dienas enerģētisko vibrāciju, cilvēks pozitīvi izjūt tam dotās enerģijas un viņam vieglāk ir izpildīt savu karmisko dzīves uzdevumu.
 
1.aprīlis: Sievišķā pirmsākuma enerģētiskā vibrācija.
Šajā dienā būtiski ir sajust saikni ar dabu un gūt no tā sev pozitīvu enerģijas lādiņu, „uzlādēt” sevi. Tad radīsies jaunas idejas un radošas izpausmes. Būtiski ir parādiet vai izteikt citiem tās idejas, ko jau ilgi turējāt sevī. Tad veiksmīgi uzsāksiet un attīstīsiet pat to, kas likās vairs nerealizējams. Jūsu sabiedrotais šodien ir instinkts – uzticieties tam un tad šodien iesāktais vainagosies ar panākumiem.
2.aprīlis: Mēness enerģētiskā vibrācija.
Šī diena ir dota, lai attīstītu savu iztēli un intuīciju. Nevajag satraukties, ja diena šķiet ne visai veiksmīga vai redzējāt sliktu sapni. Pat ja šodien jādara kaut kas nepatīkams, gaidāma nepatīkama saruna vai tikšanās, necentieties no tā izvairīties. Atcerieties, ka aiz tā jūs sagaida kaut kas jauns un svarīgs. Tāpēc jums jāsaņemas un jāiet uz priekšu. Pieņemiet šo dienu tādu, kāda tā ir, virzieties uz priekšu uzmanīgi, bet pārliecinoši, pārvarot bailes.
3.aprīlis: Mīlestības un attiecību enerģētiskā vibrācija.
Šodien būtiski ir ieklausieties savā sirdsbalsī – tas palīdzēs pieņemt pareizos lēmumus. Galveno akcentu ir jāliek uz jūtām, nevis prātu. Tad izdosies atrisinātu esošas pretrunas vai salīgt mieru, salabot salauzto vai sagrauto. Šī diena ir dota, lai jūs būtu atvērts harmonijai.
4.aprīlis: Sievišķā pirmsākuma enerģētiskā vibrācija.
Šajā dienā būtiski ir sajust saikni ar dabu un gūt no tā sev pozitīvu enerģijas lādiņu, „uzlādēt” sevi. Tad radīsies jaunas idejas un radošas izpausmes. Būtiski ir parādiet vai izteikt citiem tās idejas, ko jau ilgi turējāt sevī. Tad veiksmīgi uzsāksiet un attīstīsiet pat to, kas likās vairs nerealizējams. Jūsu sabiedrotais šodien ir instinkts – uzticieties tam un tad šodien iesāktais vainagosies ar panākumiem.
5.aprīlis: Godprātības enerģētiskā vibrācija.
Šodien būtiski ir padomāt par sevi – veltīt šo dienu sev, abstraktējoties no ārējās pasaules. Darbu izpildē akcentējiet filozofisku domu dziļumu: visu dariet pamatīgi, nesteidzoties un mērķtiecīgi. Ja ir jāpieņem kaut kāds būtisks lēmums, ļaujiet tam nobriest, līdz tas kļūst jums pašsaprotams un dabisks. Varat pievērsties meditācijai, doties ilgstošā pastaigā vai atpūsties pie ūdens.
6.aprīlis: Kārdinājumu un kaislību enerģētiskā vibrācija.
Šī ir diena, kurā jāsaprot savas vājības, jārod spēju turēties pretim kārdinājumiem. Var teikt, ka jums šodien būs jāsastopas ar sava rakstura ēnas pusi. Iespējams jūs gribēs pierunāt uz negodprātīgu rīcību vai savu principu pārkāpšanu. Jūs varat izpausties tā, kā tas jums nav raksturīgi – būt skaudīgs, greizsirdīgs, alkatīgs un alkstošs pēc varas. Par to nevajag uz sevi dusmoties vai vainot tajā citus. Pieņemiet šīs sevis izpausmes un pacentieties saprast to iemeslus.
7.aprīlis: Atšķirīgas uztveres enerģētiskā vibrācija.
Šī diena ir kā pacietības stunda, lai iemācītos citiem dāvāt labestību un līdzjūtību. Tas, kas norisinās jau tā ilgi, šodien var aizkavēties uz vēl ilgāku laiku, vai arī aizkavēsies tas, kur šķiet visam bija jānotiek savlaicīgi. Necentieties paātrināt notikumu gaitu, it īpaši ar spēka izmantošanu – būs tikai vēl sliktāk. Iespējams būs pietiekami tikai ar to, ka pārskatīsiet savu attieksmi pret notiekošo, paskatīsieties uz to citādāk. Ja tas nepalīdzēs, iespējams jums vajadzēs kaut ko ziedot, lai apstājušais process izkustētos.