sestdiena, 2013. gada 20. aprīlis

Mēs esam Dievišķajā enerģijā

Mēs esam iekš Dievišķās enerģijas!
 
Pirmkārt tie ir perfekti un tos nav iespējams pārkāpt. Mēs esam iekš Dievišķās enerģijas, jo tā iet visam cauri. Arī mēs esam radītāji, ar to vien, ka pastāvīgi ģenerējam domas, tikai jautājums - cik kvalitatīvas tās ir.

2. Viss ir enerģija, viscaur ir vibrācijas un viļņi, tāpēc nekas nenotiek uzreiz. Jebkura enerģija nes informāciju. Šī informācija ir it visur. Cilvēks nekad nav viens. Tas, ja viņš neredz, tas nenozīmē, ka ir viens un vientuļš. Apkārt ir neskaitāmi daudz būtņu, kas ir paralēlās dimensijās. Viss ir dzīvs. Cilvēks pat nevar būt vientuļš, ar viņu kaut vai putni sarunājas, jautājums vai viņš to dzird?

3. Kosmosā valda patiesība, un no tās nevar aiziet, aizbēgt. Tāpēc, ikreiz izvēloties melot, pašam sāp, jo viņš pasniedz kropļotu enerģiju.

4. Vibrācija ir bezgalīga un nav limita laikam, vecumam, ciešanām. Mēs paši varam izvēlēties kā iespaidot situāciju. Cilvēkiem ir jāiemācās radīt līdz galam.

5. Izņemot gaismu nekas nepastāv. Tumsa - tā ir gaisma, kas sevi neapzinās kā gaisma. Tumsa tas ir apziņas stāvoklis, kas neļauj aptvert bezgalību. Visur ir matrjoškas princips. Arī mūsos ir daudzas pasaules, tāpēc ir svarīgi ko mēs domājam. Ja domājam, ka nekā vairāk nav, tad mūsos mirst kāda no pasaulēm. Sevī vajadzētu uzturēt domformu: Viss ir gaisma! Es esmu gaisma!

6. Viss ir ciklisks un ar to ir jārēķinās. Dzīve ir cikliska.

7. Kosmosā viss materializējas. Pieredze atgriežas pie Avota. Mūsu ķermenis ir mūsu nodomu materializācija, tāpēc tas ir perfekts. Kosmosā valda brīvā griba!

8. Kosmosā valda līdzsvars + brīvā griba.

9. Cēloņu - seku likums iziet no tā, ka mijiedarbojas līdzsvars + brīvā griba. Tu piedzīvosi visos veidos to, ko tu radi. Uz savas ādas un blakus. Visos līmeņos gan emocionāli, gan fiziski, gan garīgi. Nodomos ieliktā enerģija saistīta ar atgriezenisko saiti. Katrs teikums manifestējas atpakaļ.

10. Esība ir mūžīga radīšana, kustība. Duālisms ir tikai apziņā. Dievs redz ar ko sākas un ar ko beidzas. Sliktais ir transformācijas pieredze. Tumsa ir tas ko es nesaprotu. Gaisma, izpaltoties tālāk no avota, veido jaunas pasaules. Vainīgo nav! Saprast, tas nozīmē piepildīt ar gaismu.

11. Mīlestība ir brīvība. Kosmosā valda mīlestība. Es mīlu un dzīvoju.

/no Agneses Miļutinas rakstiem/
 
http://www.draugiem.lv/#/blogs/?p=9654681