pirmdiena, 2013. gada 22. aprīlis

Pāreja no Dualitātes uz Trīsvienību


Pāreja no Dualitātes uz Trīsvienību. Dievišķās Gribas izpaušanās. Lorena Gorgo
 
 
Lorena Gorgo
2013.gada 11.aprīlī
 
Un tā, mēs beidzot, Beidzot, BEIDZOT esam beiguši virzīties atpakaļ un varam atkal sākt kustēties uz priekšu. Lai arī virzība uz priekšu šķiet mazliet subjektīva šajā jaunajā teritorijā, jo pastāvot visiem nodomiem un mērķiem, mums nav nedz kompasa, nedz lineāru atkaišu punktu un norāžu, lai liktu mums manīt to, kādā virzienā mēs kustamies. Taču, ja jūs jautātu man, tad man šķiet, ka visa šī jaunā realitāte ir diezgan gluda un slidena tāpēc, ka bez linearitātes, bez ierastā secīguma mums burtiski nav nekādas citas izvēles, kā vien domāt ar sirdi. Visai nekrietni. Burtiski noslauka visu mūsu loģiku.
 
Ņemot vērā visu teikto, nav nekāda reāla ieskrējiena sajūtas, drīzāk tas līdzinās rāpus uzsāktam startam. Vai arī, nezinu, kādu vārdu šeit varētu piemeklēt kaut kam, kas ir tikai mazlietiņ ātrāks par sēdēšanu uz vietas. Jebkurā gadījumā, es esmu iekšā … es pieņemu visu, kas vien nāks, lai tikai nerāptos atpakaļ un nerakņātos sevī. Atkal. Un atkal. Un atkal. Un…
 
(Tirādes sākums). Manuprāt, šis ir bijis visgarākais un mokpilnākais retrogrādā Merkūra periods visā tā [Merkūra] retrogrādās kustības vēsturē. Un, jā, es iespējams to pašu saku ikvienā šādā retrogrāda reizē, taču … n.o.p.i.e.t.n.i. Man pietrūkst īpašības vārdu, lai aprakstītu tā visa bezjēdzību (tirādes beigas).
 
Tā, ka, pat neraugoties uz to, ka mēs esam turēti zem ūdens - pēc sajūtām – 3 vai 4 mūžības, plašākas kopainas mērogā mēs izejam intensīvu „Sakramentu iniciēšanai priesterībā”. To, ko Neredzamie dēvē par: „tiesībām pāriet pie sava kā Dieva spēka un varas atprasīšanas. Es pagaidām ne pārāk labi saprotu, ko tas nozīmē, taču es precīzi zinu to, ka tas viss mainīs mūs kā cilvēkus.
 
Metot pie malas sardoniskas muļķības, var teikt, ka šī pirmā nedēļa pēc iznākšanas no „melnā cauruma” būs tāds kā neliels līdzsvarošanas akts, kad mēs cenšamies atrast savu atbalsta punktu, novērtēt savu dzīvi un atgriezties vienotībā. Es ceru, ka jaunais mēness iniciēs sākotnējo lēcienu, kas mums visiem tik izmisīgi ir vajadzīgs, taču īstajai maģijai, šķiet, ir jānāk no jaunā līdzsvara punkta, virs kura mēs visi šūpojamies. Ja jūs vēl joprojām, it kā būtu vēl kādi citi varianti, jūs varbūt pat spēsiet sajust šo pulsējošo centrālo punktu sevī iekšā. Tas ir kluss, disciplinēts tukšums, kurš vienlaicīgi ir visaugstākajā mērā saprātīgs un par sevi pārliecināts. Tas ienes sirds un prāta līdzsvaru, vienlaicīgi dodot sirdij daudz skaļāku balsi, atvieglojot patiesības sasniegšanu, padarot to daudz pamanāmāku un mīkstinot mūsu iepriekš tik polarizētās domas.
 
Nešaubieties, šis līdzsvara punkts arī IR mūs jaunais sākums. Nedz zvanu skaņas, nedz svilpieni, tikai – miers. Tā ir auglīga bez-piesaistes, tīra potenciāla telpa, ar kuras starpniecību viss ir dzimis no jauna. Gara un matērijas, sievišķā un vīrišķā, labās un kreisās smadzeņu puslodes, ķermeņa un dvēseles, utt. apvienošanās. Tā ir Debess un Zemes apvienošanās/saplūšana. Un tā sākas ar mums.
 
Neredzamie saka, ka šī ir telpa, no kuras mēs esam iznākuši un kurp atgriežamies un tā ir esence/būtība tam, par ko radikāli pārveidosies mūsu dzīves un ķermeņi. Tā ir tā enerģija, kuru mēs gaidījām un ar kuras palīdzību mēs radīsim. Visas jūsu vēlēšanās; viss, ko jūs uzdrošināsieties iztēloties, atrodas šajā enerģijā. Ja jūs vēl neesat sajutuši, neesat saskārušies ar to, tad noteikti saskarsieties. Noskaņojiet savu smadzeņu centru un pievērsiet uzmanību milzīgajam, visaptverošam klusumam, kas tur ir klātesošs. Tas ir ļoti smalks, taču tas tur ir. Ja jūs vēl joprojām nejūtat to [klusumu], pagaidiet, līdz pieklusīs Mēness intensitāte. Man tās parasti ir 3 dienas.
 
Šī enerģija ir dzīva un nekustīga vienlaikus. Tā nav doma un nav sajūta. Tā neatrodas nedz viena, nedz otra robežās. Tas ir kaut kas daudz dziļāks. Tā nav svētlaime, bet var tāda būt. Patiesībā tā [enerģija] var būt jebkas. Tā tiek izjusta, jo nav cita vārda, - kā telpa, kurā iespējamība sastopas ar spēju. Dievišķais māls – es teiktu.
 
Tas ir materiāls, no kā ir radītas mūsu pasaules. Tas vienlaicīgi ir gan mūsu jaunās Mājas, gan jaunais spēles laukums. Un šis ir tikai pagrieziena punkts, bērnība, augšupejošas spirāles sākums uz pilnīgi jaunu pasauli, kuru vēl tikai nāksies iepazīt.
 
PATIESA Cilvēciska Būtne/PATIESS Cilvēks
 
Vilciens ar pirmo dvēseļu grupu, kuras veiksmīgi ir pabeigušas garo, pašaizliedzīgo ceļojumu cauri cēlonībai (duālajai apziņai), ir iebraucis/pienācis stacijā. Durvis ir atvērtas un mēs traucamies uz izeju, drudžaini meklējot peronu, pie kura pienāk mūsu jaunais ātrgaitas (priekšā stāvošo aptumsumu) ekspresis, kurš mūs aizvedīs uz mūsu jauno pasauli.
 
Pārsēžoties no vilciena vilcienā, mēs oficiāli pārslēdzam šablonus no lēni virzošamies trīsdimensionālās Darīšanas (pūles), kas saistīta ar smagumu (karmiski radītais), uz daudz ātrāku piecdimensionālās cilvēciskās Esības (vieglums) radīto, nesaistītu un brīvu no toksīniem, atkritumiem. Šī pārbīde nozīmē visu, visu mūsu apmācības /SPĒLES/pieredzes atlikumu, kā jaunu cilvēku, un turpināsies līdz brīdim, kamēr mēs izvēlēsimies palikt ķermenī, šeit, uz šīs planētas.
 
Plejādieši nosauca pēdējās 8 mūsu dzīves nedēļas par „vispārveidojošāko portālu visā mūsu zemes esībā”. Viņi mums apliecina, ka tos portālus, kuri mūs sagaida priekšā pat nav iespējams salīdzināt ar to, ko mēs tagad esam atstājuši sev aiz muguras. Ja mēs esam izdzīvojuši šajā pārejā, taču, godīgi sakot, daži cilvēki – nav, tas, kas mūs sagaida priekšā, līdzināsies lidošanai pa vējam.
 
„Jūs esiet „nogriezušies aiz stūra” no tā, ko mēs saucam par cilvēcisko „Darīšanu”, lai dotos uz patiesi cilvēcisku Esību, jo sākotnēji jūs tikāt radīti, lai Būtu. Šī dinamiskā pārslēgšanās ir jūsu jaunās realitātes sistēmas pamats, kura, pirmkārt, pieprasa Esības saņemšanas sievišķo principu. Vispirms jums vajag vienkārši apzināti BŪT.
 
Mēs zinām, ka šī prasība, šī apmācība ir veidojusi lielāko daļu no jūsu ceļojuma šurp. Tas nozīmē, ka ir daudz vienkāršāk BŪT cilvēkam, kad jums ir atņemta enerģija, vēlēšanās vai griba Darīt. Taču pavisam cita lieta ir pielietot šo principu, kad gan enerģija, gan vēlēšanās, gan griba atgriežas pie jums. Tagad viss mainīsies un jums būs jāpielieto šie principi praksē. Šis brīdis laikā ARĪ IR tas lūzuma/pagrieziena punkts, kuru mēs dēvējam par „Darīšanas enerģijas pārvirzīšanu” – Plejādiešu Augstākā Padome
 
*********************************************************************************
 
Kas ir tieši mūsu priekšā
 
Es personīgi pagaidām neredzu savā priekšā neko pat pusmetru attālumā. Mēs vēl joprojām asimilējam tik daudz Lieluma, taču Plejādiešu Augstākā Padome (PAP) ir sniegusi man dažus garām slīdošus ieskatus attiecībā uz to, kas mums stāv tieši priekšā. Un konkrēti, viņi runāja par priekšā stāvošajiem aptumsumiem (pirmais – 25.aprīlī – daļējs Mēness aptumsums), kuru viņi sauc par „fiziskā radītā manifestācijas” periodu.
 
Mēs visi zinām, taču dažkārt baidāmies no šiem ilgstošajiem aptumsumu cikliem, kuri gala rezultātā „ir šeit tāpēc, lai mums kalpotu”. Protams, viņi mums kalpo, tāpat, kā arī visa dzīve ir radīta tāpēc, lai kalpotu mums, taču ne vienmēr tajā patīkamākajā veidā.
 
Lai gan vēsturiski ir izveidojies tā, ka ar aptumsumiem saistās zināmas bailes, tās bailes, par kurām es runāju, ir radušās no ļoti liela misticisma, kas ir radīts ar aptumsumu spēka starpniecību, bet nevis pašu aptumsumu kā tādu radīts. Ļoti satraucoši ir tas, ka Padome saka, ka šis spēks tagad ir šeit ne tikai tāpēc, lai mums kalpotu, bet arī tāpēc, lai mēs to apgūtu/pārvaldītu un ar tā palīdzību alķīmiski transformētu savu dzīvi.
 
Man tika parādīts „Maga” simbols no Taro kāršu kavas ar izpratni par to, ka šie aptumsumi nodrošina pilngadību sasniegušajiem jaunajiem cilvēces līderiem spēju apgūt Dievišķo gribu; pieslēgties kosmisko radīšanas spēku „fiziskajai rokai”, kas ļaus mums iziet ārpus fizisko likumu robežām, pārvarēt tos. „Mags” – tā ir Lielā Arkāna pirmā kārts, kas sevī nes skaitļa VIENS, sākuma skaitļa vibrācijas un pārstāv saskaņošanos ar Vienoto visos esības līmeņos, tiltu starp garu un matēriju (interesanti, ka aprīlis vibrāciju ziņā arī ir VIENA mēnesis).
*********************************************************************************
Atsprādzējiet savas drošības jostas. Mēs gatavojamies atcerēties, kā lidot!
 
Lorena