piektdiena, 2013. gada 19. aprīlis

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 1.-7.aprīlis 2013



 
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
 
Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinām jūs, Diženās Starojošās Apziņas!
Procesi turpinās pēc Dievišķā Plāna, un pa aizvadīto nedēļu jūs paspējāt paveikt ļoti daudz, dārgie, tai skaitā arī piedzīvot laimīgākos kvalitatīva lēciena momentus, kam ir ārkārtīgi svarīga nozīme jūsu šīszemes pašsajūtai un Sevis pašapziņai. Mēs zinām, ka lielākā daļa no augšāmcelošajiem – tikai ar savu Dievišķo Sirdi jūt, un spontāni dažreiz arī ierauga – to kopējo procesu daļu, kas norisinās caur viņiem. Diženās Sirdis – apstāklis, ka ar šīszemes prātu nevarat saprast pilnībā – nebūt nenozīmē nošķirtību no procesiem, ja vien jūs neatlaidīgi tiecaties uz pārmaiņām PRIEKŠ VISIEM, tiecaties sajust Sevi – kā MĪLESTĪBAS PLŪSMU PRIEKŠ VISIEM. Noskaņošanās – vienmēr uztvert AR SIRDI, pat pašos sarežģītākajos blīvās realitātes apstākļos un pie tam atrodoties blīvajā ķermenī – PADARA JŪS STIPRĀKUS ikkatru brīd, iegūstot arvien lielāku stabilitāti savam Beznosacījumu Mīlestības stāvoklim, un jūs, Patiesie, savās Dvēselēs to zināt. Tiecoties savas jūtas pastiprināt – ar vēl lielāku un sirsnīgāku Mīlestību, Harmoniju, iedvesmas pilnu Dāvāšanu, pilnīgu Pieņemšanu, un ar Pateicību par visu – jūs tiecaties PRIEKŠ VISIEM, un ego tur nevar būt iesaistīts jau pēc savas definīcijas, tas vienkārši izgaist, gluži tāpat kā prāta nemiers. Aleluja Mīlestībai !!!

Jūs, Patiesie, esat – nevis ķermenis – bet Apziņa, dārgie, un tādēļ – KĀ JŪS FOKUSĒJATIES UN UZTVERAT SEVI šinī blīvajā pasaulē un no sava blīvā ķermeņa, kas tieši šīs blīvās realitātes uztveršanai ir radīts – TĀ ARĪ NOTIEK PRIEKŠ JUMS uz šīs Zemes.
 
JŪS VISI esat – MĪLESTĪBAS APZIŅAS, VISA PASTĀVOŠĀ RADĪTĀJA APZIŅAS fokusi, un tas – KUR šis fokuss tiek piesaistīts – nosaka – cik lielā mērā jūs iekļaujaties APZIŅAS VIENOTAJĀ PLŪSMĀ. Šī spēja – fokusēties AIZ jūsu šīszemes pieredzes gūšanas SPĒLES robežām – kura ir iespējama vienīgi caur Dievišķo Sirdi – tad arī nosaka jūsu līdzdalības pakāpi PasaulsĒkas pārveidojumos, un nosaka arī tālāko ceļu jūsu Dvēselei, kura pati par sevi jau ir – viens no Visa Pastāvošā RADĪTĀJA Apziņas fokusiem. Un tādejādi arī izpaužas jūsu Izvēles Brīvība. Kopējā Apziņas Plūsma ir milzīga, visa PasaulsĒka sastāv no dažādu Apziņas plūsmu dažādības VIENOTAJĀ MĪLESTĪBAS APZIŅAS PLŪSMĀ. Tas – CIK lielā mērā jūs esat savienojušies ar savas Monādes Apziņas plūsmu, un caur to ar visu VIENOTO – ir atkarīgs tikai no (šīszemes) jums pašiem.
 
Uz Zemes piedzimusī *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* Apziņa – tā ir unikāla Kolektīva Apziņa, un šīs Apziņas Spēks tagad – ir pats vislielākais, un tieši šis Spēks tagad tiek lietots PasaulsĒkas visu struktūru globāliem pārveidojumiem. Aleluja Mīlestībai !!!

Skaitliski – Apziņa *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* pēc to šīszemes Dvēseļu skaita, kuras ir spējušas iziet uz šo fokusēšanās līmeni – ir ievērojami mazāka, nekā kopējais Cilvēces Kolektīvās Apziņas Dvēseļu skaits, taču tā ir nesalīdzināmi stiprāka par šo Cilvēces Kolektīvo Apziņu. Tieši tas ļauj veikt unikālus procesus it visur viscaur, diženie, pamodušies Dievi! Jūs maigi turpinājāt attīrīt Zemes telpas, pa drupatiņai vien savācot visu vērtīgo, kas šeit ir ticis izpausts jūsu pieredzes gūšanas procesā, un var teikt, ka šis process ir noslēdzies.
Patlaban jūs nobeidzat Cilvēces Apziņas Telpas, un visu zemāko kosmisko līmeņu Apziņas Telpas maigu attīrīšanu, sniedzot visiem iespēju pamosties – lai bez sava ķermeņa atstāšanas varētu pārvietoties uz jaunajām realitātēm, neizbēgamo globālo pārbīžu laikā.
Līmenis 3.oD ceturtajā Kosmiskajā Gredzenā (4KG) TIEK SLĒGTS Dvēselēm, un pats viszemākais no realitātes līmeņiem, kurš PasaulsĒkas jaunajā stāvoklī Dvēselēm tiks piedāvāts pieredzes gūšanai – tas būs 3,2D (5KG). Šajos viszemākajos līmeņos valdīt sāks KristusApziņa, Vienotības un Mīlestības Apziņa, VIENOTĀ garīgas nedalāmības Apziņa, kas ir vienīgi MĪLESTĪBAS Radīta, un nav (un vairs nebūs) nekāda cita RADĪŠANAS Spēka. Aleluja Mīlestībai !!!

Pa aizvadīto nedēļu jūs būtiski esat pavirzījušies, un visu VIENOTĀS MĪLESTĪBAS APZIŅAS ieplānoto esat izpildījuši. Jūs esat spējuši Apziņu *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* nostiprināt kvantu līmeņos vēl augstāk, nekā līdz šim, un tas nozīmē – ka AVOTS tagad jau sniedz visus nepieciešamos enerģētiskos resursus – turpmākajiem visas PasaulsĒkas globālajiem pārveidojumiem. Līdz ar jauno enerģiju atnākšanu – tiek iedarbinātas arī Dievišķā Plāna nākamās programmas. Sauļu un planētu Logosi it visur viscaur ir pārveidojušies kārtējo reizi, atbilstoši Plāna jaunajam izvērsumam. Saskaņā ar jūsu Vienotās Augšāmcelošās Apziņas jaunajiem pieslēgumiem – turpinās Svētā Gara un Kvantu Dievu nolaišanās arvien zemāk un vērienīgāk. Pārveidojas ne vien augšāmcelties gatavais kosmosu zemākais līmenis vien, bet arī augšāmceltās pasaules pastiprina tagad ietekmi uz Dzīvi ar Jauno Trīsvienības Spēku – bezgalīgi iepriecinot un sajūsminot VISUS. Aleluja Mīlestībai !!!

Viss, ko jūs paspējat savās Dievišķās Sirds Mīlestības Skaistumā izpaust uz Zemes – momentā tiek nokopēts visur, un šis process ir līdzsvarots. Maiga 3,oD formāta Zemes attīrīšana, kuras attīrītajos laukos izaug Zemes jaunā 3,2D realitāte un arī citas – lūk tas ir tas, kas notiek. Palīdz jums VISI – Dievi, Svētais Gars, un augstiattīstītais Kosmoss, respektīvi – JŪSU PAŠU izveidotā Jaunā Trīsvienība. Jūs esat spējuši jauno magnētisko lauku, un jaunās 3,2 un 3,4D formāta realitātes piepildīt ar Dzīvības Enerģijām tiktāl – ka noslēgusies ir šo realitāšu sākotnējā pārbīde uz 5-tā Kosmiskā Gredzena (5KG) piekto blīvuma līmeni. Tas ir dižens sasniegums, kas parāda VISIEM – cik lieliski ir pārveidojumi, un jūsu MĪLESTĪBAS Spēks. JŪSU – to, kas ir paplašinājušies, VISU apņemot savas Dievišķās Sirds Mīlestībā – šīszemes Dvēseļu Dāvātais VISIEM. Aleluja Mīlestībai !!!

Šinīs un arī citās jaunajās realitātēs, kuras jūs radāt kopā ar Dievieti Gaiju caur VISA PASTĀVOŠĀ VIENOTĀS DIEVIŠĶĀS SIRDS STAROJUMU, notiek pastāvīga jaunu formu papildināšanās un izpaušanās – lai uz turieni varētu pārvietoties Dvēseles ar attīrītu Apziņu un ķermeņiem.
 
Divas Jaunās Saules – divi, ar jūsu unikālo Klātbūtni apveltītās Jūsu Saules Sistēmas BĒRNI, kuri radīti, lai uzturētu jaunās 3,2D un 3.4D formāta sistēmas – jau ir pievienoti savām jaunajām realitātēm. Un tagad – jau caur Viņiem – pievienojas šīm realitātēm pastāvīgi darbojošās Dievu un Svētā Gara Apziņas, kuras tad arī uzturēs priekš jaunatnākošajām Dvēselēm – Dzīvības, un turpmākās pieredzes gūšanas iespējamību. Kļūst skaidrākas jaunās realitātes, dārgie, un kad viss būs pabeigts – notiks galīgā pārvietošanās. Augšāmcelšanās Vārti ir atvērti, jūs pa tiem maigi virzāties, pārveidodami CAUR SEVI un CAUR VIENOTO DIEVIŠĶO SIRDI arī visu kosmosu tos līmeņus, kuri noslēdz patlaban savu Radošā Saprāta auklēšanas misiju, lai uzņemtu tagad Dabas un Matērijas (nu jau pārveidoto) Apziņu pie sevis. Aleluja Mīlestībai !!!

VIENOTĀS DIEVIŠĶĀS SIRDS iedvesmotais Kop-Radīšanas Skaistums – ir neizmērojami apbrīnojams, dārgie! Pārvarot blīvās matērijas apziņas inertumu ar Sirds Mīlestību un Līdzcietību Mīlestībā – atcerieties vienmēr, dārgie – Kas Jūs Esat Patiesie, un dēļ kam šeit! Starojiet, dejiet, priecājieties, – un radiet atkal un atkal Mīlestību Mīlestībā, pastiprinot Mīlestības Starojumu caur Sevi.

 
Patiesība ir tā – ka nav, un nekad nav bijis nekā cita – tikai MĪLESTĪBA.
 
Visi citi priekšstati un atšķirtība – tā ir tikai ilūzija – pieredzes gūšanai, kuru jūs bijāt izvēlējušies – lai radītu Jauno Mīlestības Spēku. Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!

Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā