trešdiena, 2013. gada 24. aprīlis

Sistēma 3/4


Montekjū Kīns  17.marts
 
2013.gada 17.marts
No angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Ir pastāvējusi slēpta kontroles sistēma, kas darbojas jūsu pasaulē un tagad kļūst ieraugāma tiem, kuri ir atmodušies. Tā, kā tas tā ir bijis nemainīgi ļoti ilgu laiku, cilvēki to bija tikpat kā pieņēmuši. Daudz kas ir ticis darīts, lai pārliecinātu cilvēkus, ka viņi ir bijuši brīvi, ka tas nāca kā šoks, kad viņiem uzgāzās atklāsme, ka patiesībā viņi ir bijuši vergi. Visas senās zināšanas un izpratne par patieso vēsturi tika atņemtas un noslēptas, lai tajās dalītos tikai ar slepenām sabiedrībām, kuras kontrolē visu jūsu pasaulē. Es vairākas reizes esmu norādījis, kad Vatikāns kritīs, visas šīs zināšanas atkal nāks/atgriezīsies atklātībā. Tas ir tas, kas ir vajadzīgs, lai cilvēce izdzīvotu.
 
Ir tādi jūsu starpā, kuri izskatās un darbojas tāpat kā jūs, taču nemaz nav tādi kā jūs. Viņi vēl joprojām cer pārvaldīt/pārņemt jūsu pasauli. Tie ir tie paši cilvēki, kas ir izbūvējuši FEMA nometnes/koncentrācijas nometnes, lai ieslodzītu tūkstošiem cilvēku, kurus viņi uzskata par pārpalikumu savām prasībām. Asinis, kas ir nepieciešamas, viņu eksistencei, ir nepietiekamā daudzumā. Viņi zaudē savu varu pār cilvēci. Viņiem ir vajadzīgs, lai jūsos saglabātos bailes, jo [jūsu] bailes priekš viņiem ir dzīvei nepieciešamais skābeklis. Tas ir iemesls, kāpēc dzīve (vai – es teiktu – eksistence) uz Zemes kļūst ļoti dārga. Tas viss ir ļoti rūpīgi izplānots, lai saglabātu kontroli pār jums. Ja vien cilvēki būtu ieklausījušie Deividā Aikā (David Icke), kurš saskatīja kopainu jau pirms vairākiem gadiem. Viņi ir darījuši visu iespējamos, lai iznīcinātu viņu. Viņa noziegums bija runāt patiesību!
 
Ar visu jūsu dzīvēs ir ticis manipulēts caur šīm slepenajām asins līnijām (bloodlines), kas ir pārņēmušas kontroli un tā nodrošinājušas to, lai cilvēce varētu izdzīvot tikai kalpojot tām. Viņi rada karus: kad viņi vēlas un ar tiem, ar kuriem viņi vēlas, vienmēr nodrošinot, ka viņi būs tikai ieguvēji. Karš priekš viņiem ir tikai spēle. Tagad, kad cilvēce atrodas atmošanās procesā un saprot, ka tā ir reāla vara, cilvēki atņem to korumpētām bankām un valdībām. Tie, kuri līdz šim ir palikuši aizkadrā, paslēpti skatieniem; kuri kontrolē amatos esošās marionetes, tā sauktos varas pārstāvjus, redzēs kā sabrūk viņu kāršu namiņš. Paraugieties sev apkārt uz ikvienu līderi, kam ir bijusi vara cīnīties ar nabadzību. Kas ar viņiem ir noticis? Vienam pēc otra – tiem šī vara ir tikusi atņemta. Kāpēc daži vēl joprojām tic šiem meliem, kas tiek piedāvāti, kā iemels šo valstu okupācijai. Protams, tas ir acīmredzami tagad. Šīs elites varas pārņemšana pār jūsu planētu netiks pieļauta.
 
Ir interesanti vērot, kā notiek cīņas par varu Vatikānā, jo tas cīnās par savu eksistenci. Tagad ir viņu kārta tapt rūpīgi pārbaudītiem. Viņiem ir jāatbild par ļoti daudz ko. Atņemot greznību un ceremonijas, kas tad paliek? Vara pār pasauli, kas balstīta uz vēstures falsifikāciju.
 
Jo ikviena dvēsele mostas un iznāk no tumsas, gaisma iet plašumā, tādējādi ļaujot to ieraudzīt pārējiem. Šajā karā par patiesību un gaismu, viss, kas jums ir vajadzīgs, - ir mīlestība uz jūsu līdzcilvēkiem un vēlēšanās pēc miera un taisnīguma visiem. Tas ir vairāk nekā pietiekami jūsu pasaulē priekš visas cilvēces. Lēmums kontrolēt noteiktas jūsu pasaules daļas bija noziedzīgs un netaisns. Tas tiks labots.
 
Neviena rase uz Zemes nav pārāka par citu. Šāds sadalījums ir cilvēku radīts un tas tiks aizvākts. Jūs esiet nogājuši garu ceļu uz mūsu mērķi. Tas ir prasījis drosmi un spēku – izpētīt un atklāt reālo patiesību saviem līdzcilvēkiem. Korumpētie zaudē savu varu pār cilvēci.
 
Jūs piedzīvosiet citādu enerģijas virzību dažās tuvākajās dienās. Viss notiek tā, kā tam ir jānotiek. Tas ir mūsu plāns cilvēcei. Tas ir – būt par planētu, kur valda mīlestība un gaisma un ir taisnība priekš visiem. Nav jāskatās avīzes vai televīzija, lai uzzinātu, kas notiek. Viss, ko jūs tur ieraugāt/saņemat ir tas, ko jūsu kontrolētāji grib, lai jūs tam ticat. Patiesība vienmēr ir atrodama/pieejama tiem, kas to meklē. Jūs katrs esiet izvēlējušies nest Gaismu Planētai Zeme. Kad beigu galā jūs visi sanākat kopā, jūs sapratīsiet, ka jums ir daudzas kopīgas īpašības. Jūs cits citu pazīstat iepriekšējās dzīvēs. Kad vienam no jums ir ticis uzbrukts, tad jums ir jāatbild tā, lai sniegtu visu iespējamo atbalstu šai personai, lai nodrošinātu, ka tie atjauno un atgūst savu spēku. Tas, ka sūtāt mīlestību un gaismu viens otram ir ļoti būtiski. Ikvienai domai un katram vārdam ir sava paša enerģija. Atcerieties, ka visas spēcīgās gaismas būtnes, kas parādās no tumsas, kas bija uzlikta jums. Izbaudiet ceļojumu uz atklājumiem, kas atrodas jūsu priekšā. Jūsu nākotne ir jūsu pašu rokās.
 
Mums, Garā esošajiem, ir nepieciešams, lai jūs vizualizētu pasauli, kādu jūs gribat radīt nākamajām paaudzēm. Jums būs nepieciešams zināt, kā ražot labu veselīgu pārtiku bez kaitīgām ķimikālijām. Jums būs nepieciešams izglītot cilvēkus par veselības jautājumiem. Dabas medicīna noņems jebkādu vajadzību lietot uz narkotikām bāzētus medikamentus. Kad jūsu gaiss ir tīrs un jūsu pārtika barojoša, lielākā daļa slimību beidz pastāvēt. Šā vai tā - to [slimību] lielākā daļa tiek saražotas laboratorijās. Viss dzīvesveids uz Zemes mainās pilnībā.
 
To būs interesanti vērot, kā šie varas bastioni bez jūsu atbalsta sabruks. Jūs negribot esat atbalstījuši tos, kuri sagrāva jūsu esību. Tiklīdz jūsu acis atvērsies, lai to ieraudzītu, jūs nekad vairs to neatbalstīsiet. Tas būs šoks daudziem no jums. Es turpinu jums atgādināt, ka nekas nav tāds kā šķiet/liekas esam. Jūs iemācīsieties to, ka viss ir tieši pretējs. Tas ir tās, kā jūs tikāt apmuļķoti. Jūs ticējāt sevis pašu redzētā pierādījumiem. Tās apliecināja to, kas jums mācīts. Jums nekad neradās aizdomas, ka tas, ko jums ir teikuši, ir bijis nepareizs un ir ticis radīts, lai jūs apmuļķotu. Ignorējiet augstskolās iegūto izglītību. Jūsu reālā izglītība tūliņ tikai sāksies. Jūs vairs ilgāk nepieņemsiet vecās kārtības patiesības. Nākamreiz, kad jums saka, ka tas ir likums, palūdziet to pierādīt. Pieprasiet, ka jūs gribat redzēt likumu. Jūs atklāsiet, ka tie ir bijuši vien nieka statūti, kas jums ir tikuši pasniegti kā likumi. Pajautājiet jebkuram!
 
Daži no jums joprojām cīnās ar 3D domāšanu. Tas vienmēr ir grūti – ļaut aiziet kaut kam, kas priekš jums ir bijis tik svarīgs tik ilgus gadus. Nauda tika radīta šim mērķim – lai turētu jūs ieslēgtus šajā Žurku Skrējienā (Rat Race), vienmēr gribot kaut ko lielāku, labāku un vairāk tā, kas vien par naudu var tikt nopirkts. Bet par to jūs nekad nenopirksiet laimi, nedz arī mīlestību. Paraugieties uz savu dzīvi un pajautājiet sev, kas jums ir patiešām būtiski/svarīgi? Vai jūs esiet gatavi maksāt par to? Vai jūs esiet gatavi celties kājās un tikt pieskaitīti? Iznākt priekšā, lai radītu pasauli, kurā gaisma un mīlestība, un patiesība un taisnīgums kļūs par normu?
 
Mīliet cits citu kā nekad iepriekš. Sūtiet mīlestību un gaismu visiem, kam tas ir vajadzīgs. Palīdziet tiem, kuri saņem uzbrukumus no tumsas spēkiem. Kopā, kopīgi, mani draugi, mums izdosies!
 
Mana dārgā, mēs sekojam līdzi situācijai ar tavu draugu. Tas ir kaut kas, kam viņam ir jāiziet cauri. Viņš viens pats izlems. Mēs esam tur ar viņu. Jūs tiekat vadīti. Jūs uzzināsiet, kad būs pienācis īstais laiks.
 
Vienmēr tevi dievinošais Montijs