sestdiena, 2013. gada 27. aprīlis

Pēdējo dienu enerģijas


Aluna Joy

Pēdējo pāris dienu laikā mēs patiešām redzam 2013.gada enerģiju iedarbību uz visiem planētas cilvēkiem.

Zvaigžņu Vecajie saka... mēs esam sinhronizētāji, bet esam arī vērotāji... un mēs redzam, ka procentuāli vairāk cilvēku izjūt Zemes jaunā spiediena enerģiju. Daudzas dvēseles reaģē uz šīm enerģijām ar izvirdumiem, dusmām un agresīvu pretdarbību. Mēs jūs lūdzam, ja jums ir pāri paliekoša enerģija, kas nav vajadzīga jūsu pašu pielāgošanai un sakārtošanai, tad pēc iespējas raidiet to citiem, lai tie gūtu mieru. Tie ir jūsu brāļi un māsas. Tas prasīs no šiem cilvēkiem kādu karmas daudzumu, kas būs pēc tam jādzēš, bet to varēs paveikt ātri. Šobrīd uz visu cilvēci darbojas dievišķā labvēlība un atbrīvošana- dispensācija.

Tie, kuri šo enerģiju neatbrīvo ārēji (lielākā daļa arī lasa šīs rindiņas), šo enerģiju apgūst un sevi ievērojami aktivizē! Bet arī tas nāk ar lielu samaksu- kā jau paši to jūtat. Jūsu ķermeņi tiek izdzīti un šī pielāgošanās aizvien vairāk un vairāk rada jūsu būtībā enerģiju, kas tur uzkrājas un „neizsprāgst uz āru”. Tas rada spēļu vilcieniņa vai katla spiediena efektu, un tas ir augstākā līmeņa pārbaudījums. Mēs dzirdam jūs lūgumus pēc apžēlošanas... un tad redzam, kā jūs noslēdzaties sevī un lūdzat atbrīvošanu.

Mēs dzirdam jūsu lūgumus, mantras un meditācijas, lai tās palīdzētu jums saglabāt līdzsvaru. Mēs esam jums blakus, pat ja mūs nesadzirdat... vai nesajūtat... Mēs zinām, ka ir grūti noteikt, kurš ceļš ved augšup...it kā jūs būtu liela viļņa apskaloti un parauti zem ūdens, un nu jūs nesaprotat, kur šobrīd ir virspuse. Mēs redzam, ka daudzi raizējaties, vai spēsit tam iziet cauri. Atbrīvošana, ko lūdzat, nāks un jūs būsiet visstiprākā cilvēku rase, kāda staigājusi planētu Zeme. Jūs jau tagad uzturat sevī vairāk enerģijas, gaismas un spēka kā jebkad agrāk. Atcerieties...JŪS esat ES ESMU kas ES ESMU...jūs esat DIEVA klātbūtne sevī, un tas ir jūsu neapslāpējamais kodols, ko nevar traumēt un tam nevar nodarīt kaitējumu pilnīgi nekas zem šīs saules.

Mēs esam te ar jums, un mēs redzam kā jums iet...lai ieietu ar fizisko ķermeni jaunā realitātē, jaunā pasaulē. Tas ir smags darbs, un mēs jūs mudinām...turpiniet...Turpiniet.

Zvaigžņu Vecajie
caur Alunu Džoi
 .
 Other bits of messges may be posted on our FaceBook page as it is quicker :  http://www.facebook.com/alunajoyyaxkin


Tulkoja Māra Brante