sestdiena, 2013. gada 20. aprīlis

IX – AHAW – KIMI - 14.04.-26.04.


IX – AHAW – KIMI - 14.04.-26.04.
 
 
Ir sācies jauns vilnis 1 IX – Jaguārs, Nakts šamanis, Noslēpums, Nakts saule un Dienas saule, Pilnveidošanās un Slīpēšana.
 
Jaguāra enerģija ir cieši saistīta ar zemes pirmatnējo spēku un visām dzīvajām būtnēm. Pēc senajiem rakstiem šo enerģiju sauca par “rasu no debesīm”, kas savieno kosmisko dievišķumu ar dzirksteļojošo dievišķumu mūsos pašos. Jaguāra enerģija ir mūsu iekšējie instinkti un garīgais spēks.
 
Leģenda ir tāda, ka uz Jaguāra ādas ir plankumi, kas simbolizē zvaigznes Piena ceļa galaktikā. Pirmā dzimšanas vieta jaguāram bija Hibalba, kas tika nosaukta par „The Road to the underworld”. Saules ceļojums dienā no gaismas līdz tumsai ir apziņa un tās transformācija. Naktī Saules aizsegā jaguārs ceļo caur pazemes ejām atklājot mūsu zemapziņas bailes un ļaujot tās mums pārveidot.
 
Kādā grāmatā ir teikts, ka IX zīme no visām 20mit zīmēm paplašina prātu visvairāk, nodrošinot stiprumu un gribasspēku, lai sasniegtu visaugstāko apziņas līmeni.
 
Šo spēku savienojot ar garīgām vērtībām, rodas visaugstākā līmeņa misticisms, gaišredzība ...
 
ir teikts sekojošais: „Šī diena ir īpaši tiesīga mainīt visus negatīvos aspektus.. Tā ir diena, kurā izstāties un aiziet no kāda, meditēt, pārskatīt dzīvi un formulēt jaunu stratēģiju, un risināt problēmas. Ļoti laba diena iekšējā spēka izmantošanai, maģijas un slēpto spēku pielietošanai".

Šī IX enerģija būs visas13mit dienas fonā, tā piedalīsies katras dienas notikumu veidošanā, līdz ar to ietekmēs mūs visus daudz un dažādās jomās. Visas 13mit dienas tiksim slīpēti un spodrināti, parādīsies jaunā gaismā mūsu apslēptās vēlmes, iekšējie neatrisinātie jautājumi, tiks izspēlētas dažādas situācijas, kam vēlāk būs ļoti liela nozīme. Iespējams atklāsim ko jaunu paši sevī...

Šajā vilnī tiek pārbaudītas mūsu jaunās iespējas darbībā – kā mēs tiekam galā, vai tas vispār ir mums vajadzīgs, vai mēs to patiesi vēlamies no sirds!
 
Ideja, projekts, iedvesma, kas radās iepriekšējā IMIX – BEN vilnī tagad tiek slīpēta un iegūst pilnīgi jaunu formu. Ja vien apzināsimies visus tos resursus, kas mums ir vajadzīgi, spēsim arī saprast un sadalīt lietderīgākos un nepieciešamākos!
 
Šis ir vilnis, kad būs vajadzīga izturība, jo caur darbību tiksim ļoti spēcīgi pārbaudīti dažādās jomāsviena no tām un pati būtiskākā ir mīlestība – ir pienācis tas brīdis, kad visu ko mēs darām, mēs darām caur patiesu mīlestību, lai aiz mums paliktu mīlestība...
 
/ir vērts padomāt/ Līdz ar to Augstāki spēki šajā vilnī izvērtēs piemērotību nospraustajiem mērķiem. Ir iespējams, ka viss sabrūk, idejas pazūd, nekas nerealizējas un jūk un brūk – tātad Izdariet secinājumus paši!!
 
Tā kā šajā vilnī uz 7tās atslēgas ir pati piesātinātākā enerģija AHAW – Dieviņš – mīlestība un apskaidrība paliks aiz mums..
 
..saules stari pārklāj zemes virsu un iedod katrai dzīvai būtnei enerģijas pieplūdumu - mums jāpiepilda sevi ar šo enerģiju un tāpat arī mums jāspēj no sirds dot..
 
Šis ir pārveidošanās laiks... izmaiņu laiks, transformācija vai atdzimšana...
 
Jaguāra intuitīvā gudrība kopā ar spēku ies pa transformācijas vai atjaunošanās ceļu:
būs jāatsakās no upura vai ilūzijas,
pārslēgšanās no „ego” uz augstākām vibrācijām,
atmošanās un patiesība!!
 
Veiksmi!!