piektdiena, 2013. gada 19. aprīlis

Enerģijas, kurām būtu jāpievērš pastiprināta uzmanība



 
Anomālie laikapstākļi, Ziemeļkorejas nemieri u.c. parādības ir saistītas ar faktu, ka māte Zeme vairs nepārstrādā konkrētus enerģiju tipus. Zeme jau tik ilgi to ir darījusi, bet cilvēki nemitējas šīs negatīvās enerģijas kultivēt. Saistībā ar faktu, ka pašai planētai Zeme ir vēlme pāriet jaunā līmenī, tas viss saistīts arī ar pāreju uz 5. dimensiju, tagad šīs konkrētās enerģijas Zeme vairs nepārstrādās.

Tad attiecīgi rodas izmaiņas un jauninājumi arī visos procesos, kas šeit notiek. Attiecībā uz šīm enerģijām, tas nozīmē, vai nu kļūt atbildīgam par to, ko pats esi radījis, un pārstrādāt šīs enerģijas pašam, vai arī piedzīvot rezultātu, kāds ir, ja tiec pārpludināts ar šāda tipa enerģijas okeānu u.c. Un spriedze , protams, paaugstināta pašlaik vidē, bet jāņem vērā, ka ne jau tas, ka pavasaris kavējas ir problēmas cēlonis, kādēļ cilvēki mēdz justies nemierīgi. To rada šie neatīrīto enerģiju līmeņi , kas pakāpeniski paceļas. Apzināties šīs enerģijas, saprast to cēloņus u.c. ir daļa no uzdevuma, kas šādā gadījumā būtu jāveic.
Šīs enerģijas, kurām būtu jāpievērš pastiprināta uzmanība, un jācenšas tās apzināties un attīrīt ir: agresija, dusmas, skopums, mantkārība, izvirtība un negatīvās enerģijas saistībā ar seksualitāti.
Tad arī attiecīgi izpaužas visādas pārmērības u.c., kam seko cilvēki, kas negrib vai kādu citu iemeslu dēļ nedomā par savas rīcības cēloņiem par to, kas notiek, vienkārši seko enerģiju impulsiem bez apzināšanās.
Tas notiek tāpēc arī ka enerģiju frekvence (gan gaišo, gan tumšo) tiek paaugstināta, tās paliek blīvākas un spēcīgākas. Agrāk šīs enerģijas bija sajauktas kopā kā mikserī, bet tagad kad viss tiek gatavots pārgājienam uz citu pasauli, šis enerģijas tiek atdalītas, kas gandrīz jau ir beidzies. Tumšas enerģijas nolaižas lejā, bet gaišās paceļas augšā. Un diemžēl iznāk tā, ka cilvēce uz doto momentu ir uz tumšo enerģiju dibena nespējot aizsniegt līdz gaišajām, gan emocionāli, gan enerģētiski. Tāpēc arī iznāk, ka mēs paši slīkstam savos mēslos ,ko esam saražojuši pa šiem tūkstošiem gadu nespējot saprast ka pirmie cietēji no tā esam mēs paši.
Gaišajā pasaulē tumšās enerģijas nav pieļaujamas nekādos līmeņos. Tā būs tīra no tā visa. Tas nozīmē, ka no visā nedievišķa vajag atbrīvoties un attīrīties. Bez tā neviens cilvēks nespēs ieiet jaunajā laikmetā.

Ja paceļas neattīrītie līmeņi pa seksuālo jomu, cilvēks var domāt, ka jāiet pie attiecīgā ārsta u.c. Bet tas nav visas problēmas risinājums. Ir moments, kad saistībā ar šīm enerģijām to visu var labi attīrīt strādājot ar sevi smalkajos līmeņos, tad tas ir jāņem vērā un atbildīgi , regulāri jāstrādā pie šī līmeņa, visas negatīvās enerģijas, kas attiecas uz konkrēto līmeni, ir jāapzinās, jāpārstrādā, un jāsakārto sevi pēc Dievišķā Plāna. Tad viss būs kārtībā. Ja tas tiks ignorēts, tad šīs enerģijas paceļoties un netiekot attīrītas, var rezultēties arī kā fiziska saslimšana, vajadzība pēc operācijas u.c. Tas ir viens piemērs, par sekām, kādas var būt šādos gadījumos.
Ar katru gadu būs ar vien krasāk jūtama starpība starp Gaišajām un Tumšajām enerģijām.

īsumā no Gaismas Būtņu informācijas. S.
http://www.draugiem.lv/#/5.dimensija/news/?p=9626260