pirmdiena, 2013. gada 22. aprīlis

Bezgalīguma dimensijas


Bezgalīguma Dimensijas Erceņģelis Uriēls caur Jennifer Hoffman
 
15.04.2013 … Erceņģelis Uriēls caur Jennifer Hoffman
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule …
 
Bezgalīguma Dimensijas atrodas ārpus trešās dimensijas trijotnes, kas ir ķermenis, prāts, un emocijas, un ārpus jūsu integrēšanās ceturtajā dimensijā, kas ietver arī Garu, kā jūs labi zināt. Visas dimensijas, kuras ir ārpus ceturtās – tā ir daļa no Bezgalīguma universālā, visaptverošā, neierobežotā potenciāla. Šis Bezgalīgums – tā ir tā jūsu Būtības daļa, kura izpaužas caur jūsu Dievišķību, un ir sākotnēji iekodēta jūsu Cilvēciskajā [šablonā]. Tagad jūs atrodaties uz Bezgalīguma sliekšņa, un varat piekļūt šīm – savas neierobežotās Būtības patiesā lieliskuma, vieduma un zināšanu Dāvanām. Bezgalīgums nav sasniedzams ar trešās dimensijas iznīcināšanu un cilvēces pasargāšanu no viņas drāmām un bailēm. Tas kļūst pieejams – tikai ar atsvabināšanos no trešās dimensijas ierobežojumiem, paplašinoties ārpus savām bailēm un sasaistošajiem uzskatiem.
 
Tilts uz Bezgalīguma dimensiju ir sasniedzams caur jūsu gatavību – pieņemt Sevikā Dievišķu, neierobežotu un visaptverošu. Limitēt jūsu piekļuvi šīm dimensijām bija nepieciešams, lai jūs varētu pabeigt sagatavošanos savai Pacelšanās misijai ārpus trešās dimensijas ietvariem, un tas jau sākotnēji bija iekļauts Cilvēces Augšāmcelšanās plānā. Kad jūs pieprasot sev dažādu dimensiju Dāvanas, Iespējas un Svētību – vērtējat saņemto, un lauzāt galvu par to, vai esat jau 5-tajā, 7-tajā, 9-tajā dimensijā, vai arī nē – jūs ignorējat līdz ar to Bezgalīguma potenciālu, kuram nepastāv nekādu ierobežojumu. Katrai dimensijai ir savas Dāvanas un Svētība, un jebkura no tām jums ir pieejama. Jautājums ir tikai tāds – vai jūs šīs dimensijas spējat ienest savā realitātē – spējat kļūt PATS par savas daudzdimensialitātes aspektu, apvienojot šīs daudzās dimensijas SEVĪ un savā fiziskajā realitātē.
 
Jūs pazīstat trešo dimensiju kā savu fizisko realitāti, taču jūs neesat spiesti atrasties un izpausties vienīgi trešās dimensijas ietvaros vien. Visas citas dimensijas ir iespējamas jūsu dzīvē un pasaulē tik pat labi. Savā fiziskajā realitātē jūs esat kā enkurs priekš citām dimensijām, iekļaudamies Zemes enerģētiskajā sistēmā. Katrs no jums ir fiziski noenkurojies priekš Bezgalīguma, lai tas varētu ienākt trešajā dimensijā, un tādejādi – jūs esat kā portāls, kas ļauj augstākajām frekvencēm un vibrācijām ienākt fiziskajā līmenī, lai šeit manifestētos. Jūs atsvabināties no dzīvošanas trešajā dimensijā – ne jau tādēļ, lai varētu dzīvot kādu citu šīs pašas dimensijas dzīvi. Tas notiek tādēļ – lai jūs kļūtu par daudzdimensionālu visaptverošā Bezgalīguma izpaudumu.
 
Tā vietā, lai savā dzīvē censtos sevi vai kādu citu pasargāt no bailēm un ierobežojumiem – jums vajadzētu meklēt – kā atsvabināties no savu baiļu un uzskatu ierobežojošā blīvuma tā – lai jūs varētu iesniegties savas Būtības Bezgalīguma dimensijās. Tas, ko jūs redzat tagad kā trešās dimensijas kolapsi – ir iespējams tādēļ, ka Bezgalīguma dimensijas pamazām atklāj un parāda uz bailēm bāzētās dzīvošanas īsto dabu, un labi parāda arī alternatīvo iespēju – kā dzīvot apzināti savu dzīvi, atsvabinot to no bailēm. Jūs varat izvēlēties: – dusmoties, vai arī izmantot šo potenciālu – savas 3D dzīves pārveidošanai par Bezgalīgumu, kas ir jūsu augšāmcelšanās un evolūcijas procesa mērķis. Trešā dimensija – ir daļa no evolūcijas spirāles, gluži tāpat kā visas citas dimensijas.
 
Jūs esat iesniegušies tagad Daudzdimensiālā Dzīvošanā, kur visas dimensijas līdzās-pastāv jūsu realitātei, un tāpat arī visas Cilvēces un Zemes realitātei. Tas ir devis iespēju Zemei atgūt sabalansētību, un atgriezties atkal visumā, kur visas dimensijas līdzās-pastāv, un visas ir pieejamas tiem, kas tās izvēlas. Pieņemiet šo transformāciju, jo tādejādi jūs veidojat portālu, kas Jaunajai Zemei ļauj būt savienotai atkal ar savu Dievišķo Avotu.
 
Ir laiks pārstāt baidīties no transformācijām, laiks sava dzīves-ceļa uztveršanu veidot nevis no emocijām, bet – ar šo transformāciju palīdzību – BŪT, kas jūs patiešām ESAT, un saskaņoties enerģētiski ar saviem Augstākajiem aspektiem – tādejādi jūsu ierobežotajai 3D trijotnei (ķermenis, prāts, emocijas) pārtopot par daudzdimensiālu neierobežotu Dieva Vārdu, kas izpauž savu Dievišķību visos veidos un visās lietās.
 
Lietojiet šo afirmāciju, lai sev atgādinātu – ka jūs esat Dievišķa Dzirksts, ne mazāka par Avotu, jo jūs ESAT Avots, un nevarat nekad tikt no Avota šķirti: ”Es esmu Dievišķi vadīts, savienots, sargāts un nodrošināts visos veidos un visās lietās.”
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4792617