trešdiena, 2013. gada 3. aprīlis

Ilarions 31.marts- 6.aprīlis


Viedas Meistars Ilarions
31.marts- 6.aprīlis/2013



Mīļie!
 
Turpinot atbrīvoties no visa vecā un domu un rīcības ierastajiem cikliem, jūs sevī un savās spējās sākat justies aizvien pārliecinātāki un zinošāki. Mēs redzam, kā jūs sev nemitīgi atgādiniet to, ka esat Gaisma un stingri tajā paliekat. Tas ir ļoti svarīgi, jo palīdz spēcināt lielāku un lielāku Gaismas lauku, kas tagad apņem jūsu planētu. Tie, kuri pagājušajā nedēļā saņēma lielu kosmisko enerģiju devu, patlaban šīs enerģijas integrē savā enerģētiskajā sistēmā. Tas tā notiek tāpēc, lai visai cilvēcei dotu drošu iespēju uzņemt pēc iespējas jaunas un augstākas enerģijas, lai varētu notikt iekšējās pārmaiņas.
 
Arī turpmākajās dienās Zemes atmosfērā joprojām turpinās ienākt aizvien vairāk Gaismas un Mīlestības. Šīs enerģijas ir pieejamas ikvienam, katram un visiem- tikai jums jāmāk šīs enerģijas lietpratīgi izlietot un tas panākams ar jūsu nodoma un nolūka palīdzību. Mēs, kā jūsu Gaismas Ģimene, palīdzam katram, lai jūs varētu vislabākajā veidā izmantot jaunās enerģijas, lai transformētu un transmutētu visu vēl atlikušo, kas joprojām jūs saista jau izgaist sākušajā 3-šajā dimensijā. Savā fiziskajā ķermenī jūs kļūstat aizvien vieglāki un gaišāki, jūs izstarojat Gaismu- lai kurp dotos un tas kļūst pamanāms arī apkārtējiem. Cilvēki precīzi nezina, kas jūsos IR citādāks, bet tie noteikti kaut ko pamana.
 
Jo vairāk spējat uzturēt un noturēt augstākās enerģijas, jo ap jums esošais Gaismas lauks kļūst ietekmīgāks. Esiet vienkārši tādi kā esat, lai kurp dotos vai ietu, jūs atstājat savu enerģētisko nospiedumu un tieši tā ievērojami ietekmējat ikvienu un visu. Arī mājdzīvnieki vēlas uzturēties jūsu tuvumā, lai varētu gremdēties jūsu enerģijās. Ap jums ir saskatāma jūsu Gaismu un ikviens tiecas uz to, tāpēc, lūdzu, atcerieties to tad, kad brīnāties, kāpēc jūsu dzīves vietas apkārtnē sastopamas tik daudzas radības. Šajos pārmaiņu laikos jūs dodat tām cerības un patvērumu.
 
Mēs sakām, ka ātrākais un drošākais jūsu progresēšanas veids ir strādāt ar sevi iekšēji, ieskatoties sevī, un tas iekļauj arī savu ēnas pušu pamatīgu un dziļu saskatīšanu, pēc tam lietojot piedošanas spēku visam tam, ko sevī atrodat. Piedodiet sev un citiem visu notikušo, tas pacels jūs augstākās vibrācijās un ļaus vieglāk tajās noturēties. Piedošanas akts izšķīdina dusmas un netaisnības sajūtas daudz ātrāk nekā citas metodes. Piedošana attīra sirdi un citas čakras un atstāj jūs atvērtus vēl lielākas Gaismas saņemšanai.
 
Iespējams, ka joprojām mētājaties no vienas galējības otrā- vai nu daudz un ilgi guļat vai jūtaties tik enerģijas pārpilni, ka uzsākat jaunus un jaunus projektus. Aklimatizējieties ar šiem cikliem, pieņemiet arī atpūtas brīžus; jūsu ķermeņa elementālis par to patiesi būs pateicīgs, jo šajos atpūtas brīžos tas dziedinās un uzlabo savu darbību. Kad jūtaties enerģijas pārpilns, tad tas ir īstais laiks ieviest radošās idejas, kas nāk no bezgalīgo iespēju lauka un jūs varat un spējat paveikt daudzas lietas. Atcerieties par izšķiršanas spējām un izvēlieties, kam piešķirt savu uzmanību, jo tieši tas arī manifestēsies un ienāks jūsu pasaulē. Piesauciet mūs cik bieži vien varat- tā mēs varēsim jums aizvien vairāk un vairāk palīdzēt.


Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.



Tulkoja Māra Brante