pirmdiena, 2013. gada 8. aprīlis

Tranzītu apskats 2013.gadam



 
Attiecību tēmas ir un būs aktuālas visos laikos, it īpaši, kamēr Saturns kustēsies Svaru zīmē, kas atbild par attiecību sfēru. Tas turpināsies visu nākamo 2013.gadu.
Saturnam kompānijā pievienosies Rahu. Tas, jādomā, ir pats svarīgākais nākamā gada notikums.
Šīs planētas attiecas labi viena pret otru, kā arī labi jūtas Svaru zīmē, tāpēc, neskatoties uz šo divu planētu nopietno raksturu, es tomēr neteiktu, ka gaidāmas kaut kas ārkārtējs.
Kā jau es to atzīmēju iepriekšējos savos rakstos, abas planētas attiecas uz Vata došu(tā pārstāv Vēja stihiju), un bez tam Rahu pastiprina tam blakus esošo planētu iedarbību. Iznāk Vējš desmitajā pakāpē, kas ietekmē Svaru zīmes sfēras.
Svaru zīme, pirmkārt, pārstāv partnerattiecības, kurās var būt novērojama pārlieka nervozitāte (Vatas kvalitāte), nepastāvība, nepacietība, bailes, atsalums. Rahu kopumā nes destruktīvu enerģiju un ir šķiršanās signifikators. Bet disciplinētais Saturns tieši otrādi – nes tendenci visu sakārtot un atrisināt ar pacietības un askēžu palīdzību.
Kas ņems virsroku konkrētajās attiecībās, būs atkarīgs no jums pašiem.
Pie kam šīs tendences skars kā privātās, tā darba attiecības. Būs vajadzīga pacietība arī biznesa jautājumu risināšanā.
Periods, kad Saturns būs retrogrāds, var saasināt vatogēnas nelīdzsvarotības tendences un tas būs no 2013.gada 18.februāra līdz 8.jūlijam.
 
 
Pilns raksts:
https://sites.google.com/a/vedicastrolog.com/jyotisha-2/stati---raksti/planetu-ietekme-2013-gada