trešdiena, 2013. gada 24. aprīlis

Sistēma darbojas 2/4


Sistēma darbojas

Ak dieviņ, tētiņ, esmu uzgājis Matrixa atradni. Es to redzu. Un es esmu tajā iekšā.
Viss darbojas, Sistēma darbojas, tas ir kā atklāt bumbu, kura tikšķ, un tev ir jāatvieno detonators. Vai tev tas izdosies? vai nāksies atstāt šo misiju pildīt nākošajām paaudzēm/ reinkarnācijām?
 

Komentāri (19)

kristaps akmenlauskis20. mar 00:10
man tas jau saak izdoties. he, he, bet ir ljoti smagi. briidinu, sekas ir pilniiga vientuliiba, tu esi gatavs justies vientulsh un nesaprasts?
Emīls Ritenieks20. mar 12:15
tādas sajūtas uznāk ik pa laikam, bet tās pāriet, kad satieku cilvēkus, kuri mani saprot un jūt līdzīgi kā es. Esmu atradis savu gaismas ģimeni, tāpēc mani nemāc skumjas, bet esmu optimistiski noskaņots mainīt pasauli.
Anna Anniņa20. mar 02:47
Sisteema ir galvaa. Ja taas vairs nav galvaa tad taa saak izzust arii aaraa. Nav pieprasiijuma nav piedaavaajuma.
Emīls Ritenieks20. mar 12:17
bet tā darbojas ārā tīri fiziskā formā. Tāpēc esot ārā, tā ietekmē iekšā, bet te ir jautājums cik ļoti laid pats sevī to iekšā. Es esmu uztaisījis atkāpi no sistēmas, iepauzējot ar skolu un man kļuva un kļūst vieglāk redzēt sistēmu no malas. Galvenais ir saglabāt iekšējo mieru. šodien no rīta mani pārņēma šī miera sajūta tā ļoti izteikti. :)
Mairis Baumanis20. mar 10:36
Process notiek, lai arī plānu Tu nesaprastu. Lietas virzās, lai cik smagi tas būtu.
Emīls Ritenieks20. mar 12:18
Visu vēl es nesaprotu, bet saprotu pietiekoši,lai mainītu savas dzīves virzību, mainot savas darbības.
Mairis Baumanis20. mar 13:16
Tas ir galvenais saprast pašam savu virzību. :)Bet plāns tiek realizēts, cīnīties ir bezjēdzīgi.
Emīls Ritenieks21. mar 10:53
no cīņas izriet uzvara un zaudējums, zaudētājs turpina cīņu, kas rada nebeidzamu ciklu. Karmas ciklu.
Anna Anniņa20. mar 11:47
Es to vairāk sajūtu tā ka Mēs katrs to neapzināti vai apzināti veidojam jo mums nav informācijas kā savādāk. Sistēma ir piedāvājums un mēs to pieņemam jo nezinam alternatīvas.Un tad dusmojamies ka tāds piedāvājums ir. Piem neviens mums neliek dzīvot mājā,ģērbt drēbes (Ģmo kokvilna), pirkt ēdienu. Bet mēs jau varam darīt savādāk tikai pašiem nav informācijas kā. Bet mēs varam atrast kā. Piemēram Dienvidameirikā ir cilvēki kuriem ir zināšanas kā audzēt mājas no kokiem(2mēnešu laikā izaug).Es domāju ka ir jāatrod alternatīvas kas nevis lauž zemes ekosistēmu bet papildina. Un ieviešot to apritē pamazām cilvēki izvēlēsies alternatīvas produktiem un sistēmai.
Emīls Ritenieks20. mar 12:21
bet mums tā nav, jo sistēmā ir vīruss, kurš mums neļauj zināt, aizmālē mums acis. Mūsu uzdevums ir kļūt zinošiem. Mums tas noteikti izdosies, jo šis laikmets ir superātrās informācijas iegūšanas interneta laikmets. :)
Dāvis Valbaks20. mar 22:26
Sveika, Anniņ. ieinteresēja augošās mājas. Šur tur biju manījis ideju skices. Vai ir zināma kāda adrese netā par tām mājām?
Dāvis Valbaks20. mar 22:34
Piemēram, ir šādas idejas.
(arī gaļas mājas)
notiek eksperimenti un māja 10 gados. Bet, ja gribas te Latvijā? Un 2 mēneši šķiet brīnumaini, ka tik nav bambusi... http://www.ted.com/talks/mitchell_joachim_don_t_build_your_home_grow_it.html
Anna Anniņa20. mar 11:57
Un aiziet prom no sistēmas vajadzētu nenozīmēt kļūt primitīvākam. Drīzāk pāriet uz pilnvērtīgāku dzīvesveidu un atjaunot salaustās dabīgās sistēmas. Piem televizora vietā tēlaino domāšanu un uztveri, telefona vietā telepātiju. Tā ka cilvēks sevī atjauno sen pazaudēto un tad dabīgi vairs nevajag mākslīgus aizstājējus.
Emīls Ritenieks20. mar 12:23
Õ, jā. skaisti. Mēs jau izmēģinājām, mums jua bija viens telepātijas trenniņš, diezgan interesanti. Bet tad vajag apsolūti tīru savu ķermeni turēt, savādāk tas nedarbojas. vai jāmeklē veidus kā pielāgoties.
Kā mēs par šīm lietām varētu sākt runāt, lai visi cilvēki to uzzinātu?
Anna Anniņa20. mar 13:07
Ar to es tikai gribēju teikt ka telefonu un datoru lietosanu lietosanu nevar tagad kaa ar nazi nogriezt. Bet ka ar laiku cilvēkam attīstoties vienā brīdī to pašam vairs nevajadzēs(varbūt kādās nākamajās paaudzēs). Nu jā bet attīstības programmas varētu palīdzēt.Informācija kas liek atgriezties pie sevis.
Tas nav kā oponēšana tam ko tu saki vienkārši gribējās padalīties ar savu viedokli par sistēmu kā tādu.
Emīls Ritenieks21. mar 10:58
informācija mūsu laikmetā var mainīt visas planētas attīstību!
Mūsu saziņa un apzuiņa aug ar katru dienu, kad mēs apmainamies domām un informāciju tādās vietās kā šī. tas noteikti ir jāizmanto.
Vizma Sakša20. mar 14:34
man izskatās ka mēs visi piedalamies sistēmā. tas ir kā ar meliem. tie izdodas ja otrs cilvēks notic. un kurš no tiem ir dumjāks vai ļaunāks? arī agrāk ir bijusi sistēma, impēriju un karaļvalstu laikos, un cilvēces uzskati lielākoties bijuši muļķīgi un aplami, un katrs pie tā ir piestrādājis. nu neesam mēs gaišreģi visi. viens muļķis un otrs pavilkās. tā gadījās, ka uz lauka ir izveidojies purvs. ne slikts ne labs, varbūt pat skaists, vai nesmuks, bet cilvēku uzbūvētās mājas tajā grimst. un vienīgais veids kā tikt prom no grimstošās vietas ir iet projām, domāt par labu, domāt pozitīvi egoistiski par sevi pašu kaut vai, nevis palikt tajā vietā un nolādēt to vai arī domāt kā situāciju vērst pa labu, jo kamēr esam tur, tikmēr grimstam. ne tikai fiziski, bet arī morāli. atceroties sevi agrāk, es piemēram ēdu gaļu un nekādīgi nevarēju saprast kas tur ir slikts tajā, lai gan nekādu ļaunu nolūku man nebija, un labdarība un labsirdība man bija lielas prioritātes. ļoti pareizi ir to visu pielī
Emīls Ritenieks21. mar 11:02
Protams, mēs esam sabiedrība, mēs darbojamies noteiktā sistēmā. Bet mēs varam mainīt sistēmu, un ne tikai atklājot, kāpēc vecā sistēma ir nepilnīga vai pilnīgi nepareiza, bet to sakot un rādot, mums jārad jauna sistēma. tam jānotiek paralēli. Lai arī pārēja pasaule redz, kā var dzīvot savādāk. Mēs esam vienoti. mums ir jāredz kā dzīvo citi un ja nepieciešams, mums jārāda kā dzīvojam mēs.
Vizma Sakša20. mar 14:34
tālāk nav svarīgi. tas bija jāzeps
:)
 
http://www.draugiem.lv/#/blogs/?p=9442834