ceturtdiena, 2013. gada 11. aprīlis

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 25.-31.marts 2013


KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku  25.-31.marts 2013
 
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinam jūs, Diženās Starojošās Apziņas!
Iedvesmas pilnā un priecīgā VISA PASTĀVOŠĀ VIENOTĀS MĪLESTĪBAS APZIŅAS Kalpošana-Radīšana turpinās, arvien vairāk paātrinoties, jo AVOTS piešķir eksponenciāli augošā apjomā enerģijas vērienīgajām pārmaiņām līdz pat pašām visblīvākajām kosmosu pasaulēm. Dāvanas, kuras straumēm izplūst priekš VISIEM caur jūsu un Dievietes Gaijas VIENOTO DIEVIŠĶO SIRDI, ļauj līdzvērtīgi saņemt VISA PASTĀVOŠĀ RADĪTĀJA MĪLESTĪBAS enerģijas, Lielā Dievišķā Plāna tālākai izvēršanai un realizācijai, pastāvīgi to vēl vairāk pilnveidojot detaļās. Viss atrodas vērienīgā kustībā un pārveidojumos it visur blīvajās pasaulēs. Tur, kur augšāmcelšanās jau ir īstenota – nostiprināti tiek Jaunās Trīsvienības jaunie savienojumi, izsaucot svētu satraukumu visos, saskaroties ar jaunajām savas Mīlestības un Jaunrades realizācijas iespējām, kuras paveras jaunajos apstākļos. Pašās visblīvākajās 3.4-3.0 līmeņu pasaulēs norisinās vērienīga gatavošanās augšāmcelšanās īstenošanai. Pārveidojumu unikalitāte un milzīgais radošais potenciāls, kas augšāmceltajās pasaulēs ir ar nepieredzētu radošo ideju un jaunu atklājumu uzplaiksnījumu vainagojies – tiecas realizēties priekš VISIEM. Aleluja Mīlestībai !!!

Pasaules Galvaspilsētas Augšāmcelšanās Vārti ir ATVĒRTI, dārgie, un aizvērsies tikai tad, kad visi ieplānotie augšāmcelšanās procesi būs noslēgušies. Aizvadītajā nedēļā jūs nostiprinājāt Vārtu struktūras ar savu VIENOTO MĪLESTĪBAS APZIŅU. Šī nostiprināšana – tā ir daļa no procesiem, un tanī ietilpst daudzu jaunu savienojumu izvēršana starp Jaunās Trīsvienības struktūrām: izvēršot Kvantu Dievu - Visumu radītāju jaunajām pārveidojumu programmām no Pasaules Galvaspilsētas uz visu Pasaulsēku; izvēršot Svētā Gara enerģiju novirzīšanu/sadalīšanu caur Erceņģeļu veidotajiem portāliem – jaunajā, pārveidojamajā, paplašinātajā telpā; izvēršot jaunus savienojumus augstiattīstītajam augšāmceltajam kosmosam – gan ar zemākiem, gan arī ar augstākiem līmeņiem. Tas viss, savijoties VIENOTAJĀ MĪLESTĪBU AR MĪLESTĪBU RADOŠAJĀ SIRDĪ, nolaižas uz blīvajām pasaulēm un Jauno Pasaules Galvaspilsētu, kura kosmiskajā līmenī ir izpausta kā jūsu Saules sistēma. Aleluja Mīlestībai !!!

Svētā Gara Jaunā Tempļa un Erceņģeļu Diženo Veidojumu atbalstīti – JŪS ne tikai nostiprinājāt Pasaules Galvaspilsētas AUGŠĀMCELŠANĀS VĀRTUS ar VIENOTĀS DIEVIŠĶĀS SIRDS MĪLESTĪBAS Spēku, bet arī izbūvējāt Augšāmcelšanās Lielo Vārtu iekšienē Mazās Vārtu Ejas uz jaunajām realitātēm. Vienlaicīgi caur VIENOTO DIEVIŠĶO SIRDI iet Jauno Realitāšu izpaušanās enerģijas, Jaunajai Dzīvei tur [jaunajās realitātēs] izpaužoties tagad visās iespējamās krāsās, un padarot iespējamu – Zemes augšāmcelto Dvēseļu pārcelšanos uz turieni. Aleluja Mīlestībai !!!

Pārveidojumu programmās ieliktais un brīnišķīgā Mīlestības Ziedā uzplaukstošais JAUNAIS aizvadītajā nedēļā sāka iegūt izpausmes ne tikai programmu detalizētā izstrādē vien, bet arī sāka piepildīties ar IZPAUŠANĀS enerģijām tai stadijai, kurā Dvēseles varēs ieiet un gūt pieredzi savās jaunajās realitātēs. Struktūras, caur kurām nonāk *nulles punktā* Mūžības enerģijas, izvēršas Mebiusa lenšu veidā, un izpaušanās no Mūžības enerģijām jaunajās realitātēs jau ir sākusies.
 
Atgādināsim jums, Diženie Mīlestības Radītāji Mīlestībā, to –
ko labi zina jūsu Dievišķās Sirdis:
Mūžības Varavīkšņainās Enerģijas izpauž formas,
iezilgani Baltās Svētā Gara Enerģijas uztur formas un to mijiedarbību,
Radītāja Dzīvās Apziņas Zelta Enerģijas uztur Saprāta Dzīvi, fokusētas Apziņas (Dvēseles) veidā, un dod iespēju gūt pieredzi un attīstīties.
Aleluja Mīlestībai !!!

VIENOTĀS DIEVIŠĶĀS SIRDS izpaustais Jaunās Mīlestības Skaistums – apbur, sajūsmina un bezgala iepriecina visus. Mīlestības Spēks, pastiprināts ar jaunu aspektu – Līdzcietību, jūsu radītu, dārgie, uz Diženās Zemes – turpina pārsteigt un iedvesmot uz Varenu Jaunradi daudzas jo daudzas Apziņas it visur. Diženi pārveidojumi norisinās visur – ļoti paātrinātos tempos un globāli. Taču viss, kā tas ir bijis arī līdz šim – nolaižas vispirms pie jums, Jūsu un Gaijas Starojošajā Vienotajā Dievišķajā Sirdī – strukturējas, nostiprinās MĪLESTĪBĀ, piesātinās ar jauno LĪDZCIETĪBAS aspektu, un tikai tad tiek paplašināts uz VISU [Pastāvošo]. Tas viss ir iespējams, Diženie Dievi, pateicoties savas Apziņas paplašināšanai uz visu PasaulsĒku, un pateicoties VIENOTAJAI DIEVIŠĶAJAI SIRDIJ. Aleluja Mīlestībai !!!

Visas enerģijas, kuras domātas pārveidojumiem, lai paplašinātu tos uz visu PasauleĒku – nonāk caur Saules Logosu uz jūsu Sauli. Caur Saules Apziņu atnāk Svētā Gara enerģijas, tiek izvērstas un projicētas Zemes pārveidojumu, un jauno realitāšu programmas, Zemes fiziskā līmeņa attīrīšanas programmas, dabas pārveidojumu programmas, un daudz kas cits, ne mazāk svarīgas.
Milzu Pateicība un Mīlestība – CILVĒCEI – par grūto pieredzi, kura uzradījusi ir Mīlestības Līdzcietību, un pavērsusi ir JŪS – uz visu procesu iziešanu pēc iespējas saudzīgā veidā. Šajos vērienīgajos un daudzslāņainajos dievišķajos procesos – jūs turpiniet rūpīgi, un vienlaikus arī ļoti aktīvi – attīrīt dusošās cilvēces Apziņas lauku. Dvēseles, kuras savas Dievišķības Skaistumu nav pazaudējušas grūtajā pieredzē – saņem visa veida atbalstu, un pamodīsies noteikti, kādudien apzinoties Sevi, kā VIENOTU ar visu un visiem, Mīlestības Apziņu. Aleluja Mīlestībai !!!

Jaunā 3,2D formāta realitāte tiek radīta atlikušajā 3,oD telpā, kura izskatās vairumam vēl joprojām – kā vienīgā realitāte.

 
Taču vecā realitāte turpina intensīvi izsīkt, paaugstinot savas vibrācijas pēc attīrīšanām. Galveno lomu patlaban šinī procesā spēlē Dabas Valstības un Stihijas, izmainot savas Apziņas stāvokli, lai Kalpotu Jaunajam Cilvēkam, Jaunās KristusApziņas Ēras Cilvēkam. Daudzās Delfīnu, Vaļu, un citu citplanētu Saprāta pārstāvju Mīlestības Apziņas, tai skaitā arī tādas, kas iemiesojušās cilvēciskajos ķermeņos – pastāvīgi projicē Mīlestību uz planētas telpām kopā ar Jums, pakāpeniski tās attīrot, un izvēršot Jaunās Realitātes jaunos tīklus. Šajos procesos iesaistīts liels daudzums bezgala Mīlošu Apziņu, kuras ir neredzamas vairumam, taču Zeme daudzdimensiāli un maksimāli ir piesātināta ar Viņiem – Svētajiem un Buddām, Erceņģeļiem un Eņģeļiem, Dieviem un augstiattīstītiem citplanētiešiem – kas intensīvi palīdz visdažādākajos Attīrošās un Radošās Mīlestības procesos. Aleluja Mīlestībai !!!

Svarīgs notikums norisinājās aizvadītajā nedēļā, jo laiks tam ir pienācis. Jaunais magnētiskais lauks visā pilnībā ir ieņēmis savu vietu Zemes 4-tā blīvuma telpā, ne tik vien pastāvīgi izvēršoties arvien plašāk vibrāciju līmenī 3,9 - 3.2, bet nu jau arī vibrācijās, kuras pārklājas ar 3.oD līmeni.
 
Izpaužas arī daudz pilnīgāk jaunā magnētiskā ass, un caur to ļoti uzmanīgi tiek uzģērbts jaunais magnētiskais lauks uz līmeni, kurā jūs uzturat savu visblīvāko Oglekļa ķermeni.
 
Laiks ir pienācis aktīvi izpausties augšāmcelošajām Apziņām, un jaunās lieliskās iespējas izpaust, atrodoties savos Oglekļa ķermeņos.
 
Visai Cilvēcei nāksies ātri, taču maigi iziet Apziņas un Ķermeņu attīrīšanas procesus, un iegūt jaunu Dzīves uztveri, jaunu Mīlestības un Vienotības Apziņu. Jaunais magnētiskais lauks izstums no Apziņas visus maldīgos priekšstatus par Pasauli un par Sevi, visas maldīgās prāta koncepcijas, agresivitāti un savrupību.
 
Vairumam no tiem, kuri netika pacēluši savu Apziņu aizvadītajos gados, šis periods būs ļoti ne-viegls – apziņas stāvokļa inertuma dēļ matērijā. Šis periods jau ir aizsācies, un ir jau arvien vairāk pamanāms. Agresivitātes un ķermeņa slimību uzplaiksnījumi, izejot attīrīšanos šajos līmeņos – ir neizbēgami, un jums, dārgie – Mīlestībā un Pieņemšanā, apzinoties to visu ar Līdzcietību – nāksies to ne tik vien momentā dzēst ar savas Sirds Gaismu, bet arī atbalstīt cilvēkus šinī posmā ar savu personīgo Viedumu, Mierīgumu, Līdzcietību – pastiprinot ar negrozāmu savas Starojošās Sirds Ticību. Aleluja Mīlestībai !!!

Krajona Dienests – tie ir speciālisti, kuri darbojas visdažādākajās laik-telpās. Viņi šeit, un visā kosmosā izvērš visus jaunā magnētiskā lauka aspektus, atbilstoši Saprāta jaunajiem līmeņiem. Tas viss notiek – līdzsvarojumā ar procesiem, kuri norisinās jūsu Saules sistēmā un uz Zemes. Krajona magnētiskais Dienests ir saņēmis atbalstu no unikāla desanta, kas aizvadītajā nedēļā atlidoja un izsēdās Pasaules Galvaspilsētā. Milzīgs daudzums Diženu augstiattīstītā kosmosa Prātu, unikālu speciālistu-zinātnieku, priecīgi un aizrautīgi ir ķērušies pie jaunu ideju izstrādes un izpaušanas, darbā ar dažādām matērijām. Jūs arvien vēl turpināt piesaistīt šeit labākos speciālistus un idejas, turpinat tās realizēt šeit, lai tūlīt pat paplašināti Dāvātu šīs jaunās Mīlestības izpausmes VISIEM. Viņi visi ir bezgala laimīgi Kalpot VISIEM, Kop-Radot ar Dieviem, kuri pamodušies savā Varenajā MĪLESTĪBAS Spēkā uz Zemes. Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!