sestdiena, 2013. gada 20. aprīlis

Kāpšana augšup ceļā uz nākotni



 
Erceņģelis Mihaels caur Ronnu Herman
2013.gada aprīlis
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
 
Mīļotie Meistari, es sveicu jūs šajā lieliskajā dienā un caur šo vēstījumu sūtu Jums spēcīgus mīlestības enerģijas viļņus un atbalsta vārdus, lai palīdzētu Jums šajos satriecošajos pārmaiņu laikos.
 
Daudzi no Jums domā: „Tas man nemaz nešķiet tik lieliski. Un, ko es daru nepareizi? Es neesmu cienīgs virzīties uz priekšu, progresēt un kļūt apgaismots, kā mums tika solīts. Vai es palikšu iepakaļus? Kāpēc mana pasaule šķiet esam tik haotiska, tik nekārtīga? Kur tad ir miers un prieks, kuri, kā Jūs teicāt, tuvojas?”
 
Ļaujiet man atvieglot Jūsu prātu un palīdzēt Jums izprast notiekošo. Jūs neesiet cietuši neveiksmi. Jūs esiet tur, kur jums arī ir jābūt – un tas priekš Jums ir vislabākais variants. Jūs saņemsiet visu nepieciešamo palīdzību un visas atbildes uz jūsu jautājumiem, ja vien ļausiet Jūsu Augstākajam Es, Jūsu VirsDvēselei, ielaist Augstāko Gaismu, tiecoties pilnveidot emocionālo, mentālo un fizisko ķermeņus.
 
Mēs lūdzam Jūs noticēt mums. Lūdzu, ļaujiet mums vest un iedvesmot Jūs un, tādejādi, Jūs atbalstīs Debesu spēki. Drosmīgie, Jūs varat ciest neveiksmi tikai tad, ja pārtrauksiet mēģināt un padosieties. Ja Jūs pakāpeniski un patiesi centīsieties koncentrēties uz sirdi un dvēseli, tad sapratīsiet, ka lēni, bet pārliecinoši Jūs iegūsiet lielu gribasspēku un Dievišķu apziņu. Jūs mācāties uzturēt pastāvīgu Radītāja Gaismas Dimantisko Daļiņu plūsmu caur Jūsu Svētās Sirds priekšējo un aizmugurējo portālu.
 
Tagad es lūdzu Jūs projicēt savu apziņu ārpus sevis un ārpus savas nelielās īstenības ainavas. Iegūstiet paplašinātu izpratni: iztēlojieties, ka Jūs aplūkojat savu dzīvi un apkārtējo dzīves no mūsu skatupunkta, sniedzot sev iespēju saskatīt panorāmas skatu tam, kas notiek, - mirkli pēc mirkļa. Paraugieties atpakaļ uz pagājušo gadu, uz dažiem iepriekšējiem gadiem un novērtējiet. Vai tad jūs neesiet guvuši lielus panākumus? Vai tad Jūs neesiet kļuvis gudrāks, līdzcietīgāks un apgaismotāks cilvēks? Vai tad Jūs neredzat, ka tas, kas ir noticis pagātnē, ir bijis pareizi vai vismaz taisnīgi? Vai tad ciešanas un pārbaudījumi šajā ceļā nav padarījuši Jūs spēcīgākus un gudrākus? Paraugieties uz saviem tuviniekiem. Vai viņi ir pavirzījušies uz priekšu un paplašinājuši savu izpratni vai arī – iestrēguši inertā vienveidībā, noķerti lamatās un sava šaurā skatījuma uz dzīvi iebiedēti?
 
Šī procesa laikā, mīļie, pacentieties nepievērst uzmanību vai nespriest par jebko - kā par kaut ko labu vai sliktu; ieraugiet to tādu, kāds tas ir patiesībā: kā līdzsvarotu vai nelīdzsvarotu enerģiju.
 
Koncentrējieties uz to, kas ir līdzsvarots un harmonisks Jūsu dzīvē, un saprotiet, kur Jūs variet paplašināt nelīdzsvaroto enerģiju. Milzum daudz sīku Jūsu Ego personības problēmiņu rodas situācijās, kuras var tikt viegli atrisinātas, ja Jūs esiet gatavi atteikties no nepieciešamības būt paštaisniem un pārliecinātiem, ka jums ir taisnība. Vai tad tas ir šo sāpju un disharmonijas vērts?
 
Ja Jums šķiet, ka situācija ir radusies, kā pērkons no skaidrām debesīm, vai, ka tajā kāds cenšas dominēt vai valdīt pār Jums; vai arī Jums šķiet, ka kāds Jūsu dzīvē pēkšņi radikāli ir mainījis savu izturēšanos, - uzskatiet to par dāvanu.
 
Daudzi no Jums teiks: „Ko es esmu izdarījis, lai to sev uzgrūstu?” Pastāvīgas negatīvas domformas noteikti vedīs Jūs prom no Jūsu Svētās Sirds enerģētiskā centra baiļu un vainas sajūtas astrālajos plānos. Tieši tāpēc mēs Jums esam teicām iepriekšējā vēstījumā: „Palieciet noturīgi, Mīļie” , lai Jūs varētu dziļi iegremdēties Jūsu Būtnes iekšējā Centrā un atbrīvoties reiz par visām reizēm no visiem blīvajiem, kavējošajiem pagātnes enerģētiskajiem paterniem/modeļiem.
 
Atļaujiet man atbrīvot Jūsu prātus, Mīļie. Cenšaties kļūt par novērotāju, ja sastopieties ar kādu no šīm situācijām. Ja jūs neizvēlaties aizsardzības vai uzbrūkošu nostāju; ja Jūs pastāvīgi esiet godīgi un runājat savu garīgo patiesību, kādu to sajūtat, bez kritikas vai vajadzības dominēt vai valdīt; ja Jūs koncentrējaties uz Dievišķo Dzirksti cilvēkos (neatkarīgi no tā, cik spoža vai blāva tā ir), bet nevis uz viņu negatīvajām izpausmēm; ja Jūs atzīstat viņu pārliecību, nepieņemot to, kā savējo; ja Jūs vienkārši paejat garām, neļaujot viņiem nekādā veidā Jūs ietekmēt – tad jūs būsiet izturējuši šo pārbaudi.
 
Mīļotie, patiesam Meistaram nav jādemonstrē sava meistarība citu priekšā; viņi dzīvo tajā. Viņam nav jābļaustās par savu izpratnes līmeni, viņš to izstaro. Viņi nemanāmi un ar mīlestību pilda savu misiju un darbu, atstājot mīlestību, zināšanas un vārdus par savām iespējām - aiz muguras. Jā, viņi var atrasties acu priekšā, ja tāda ir viņu misija, taču viņi vienmēr ir pieticīgi, pacietīgi, toleranti un gatavi nest mīlestības un atbalsta vārdus visur, lai kur viņi arī atrastos. Pēc viņu darbiem jums būs tos pazīt. Ar savu rīcību viņi demonstrē savu spēku un tīrību.
 
Tiem no jums, kuri ir nākuši mācīt, vadīt un uzturēt zināšanu plūsmu, kura, gala rezultātā, izvērsīsies gudrībā, kas nesīs pārmaiņas un ļaus jaunām filozofijām uzaugt auglīgos bērnu prātos – tāpat, kā tiem, kuri atmostas un ir gatavi augstākajām patiesībām, - tas ir grandiozs uzdevums. Jums ir jāmāca ar savu piemēru vienlīdz, kā ar saviem vārdiem, jo [tādējādi] jūs nododat tālāk mīlestību, prieku, mieru, godīgumu un vienotību – baiļu, naida, vainas sajūtas, izolētības un ierobežojumu vietā.
 
Daudzi no jums ir nākuši no augstiem augstāko dimensiju plāniem, nesot sevī tik lielu Mīlestību pret Radītāju, ka ir bijis ļoti grūti pielāgoties materiālajai pasaulei un fiziskajam ķermenim. Jūs esat tie, kuri esat nolieguši visas lietas fiziskajā sfērā, noliedzot materiālo komfortu, bagātību un vēlmes, tāpat kā fizisko formu, pieņemot, ka Jūs nevarat izbaudīt vai pieņemt materiālās pasaules sajūtas, paliekot garīgiem. Taču tas ir tas, kā dēļ jūs esiet šurp nākuši, mīļie. Mēs zinām, ka Jūs spējat būt Tīrs Gars, kurš pēc Radītāja gribas dodas uz augstākām sfērām. Atcerieties, Jūsu aicinājums – ir būt par debesu Zemes KopRadītājiem un izjust visu Gara skaistumu un pilnību, esot blīvā, fiziskā formā.
 
Vēlreiz mēs atgādinām Jums dažus ieteikumus, kuri palīdzēs Jums viegli un nepiespiesti doties pa šauru un līkumotu taku uz nākotni:
 
Svētais Gars jeb Jūsu Augstākais Mentālais Es – ir vērīgs augstākais saprāts, kurš kontrolē un regulē Gaismas plūsmu un Gara veltes, kas Jums tiek dāvātas atbilstoši Jūsu garīgās apzināšanās līmenim un esošajām vajadzībām. Īpašās atļaujas arī kontrolē un piešķir Jūsu Svētais Mentālais Es, kurš ir starpnieks starp Jums un Jūsu Dievišķo Es Esmu Klātbūtni – Dievišķo Es. Tomēr, jebkādas īpašas atļaujas, kas Jums tiek dāvātas, prasa, lai Jūs cītīgi mēģinātu pildīt savu daļu. Jums ir jāpieliek vislielākās pūles, lai izmantotu Radītāja Dievišķās Gaismas īpašo velti visaugstākajam labumam. Atcerieties, ikviens no Jums – ir KopRadītājs, kopā ar Mūsu Dievu Tēvu-Māti.
 
Kļūstot Zemes plānā par lietpratīgu KopRadītāju, Jūs iemācīsieties pastāvīgi kontrolēt savus enerģētiskos paternus/modeļus un tieksieties tos pilnveidot. Jums jātiecas uzturēt harmoniju un pilnīgu dievbijības izpausmi. Jūsu mērķis ir Svētītās Uguns varenības atbrīvošana, kas daudzus gadu tūkstošus ir snaudusi, tā, lai jūs varētu novirzīt un fokusēt savu enerģiju tajās Jūsu dzīves sfērās, kuras vēlaties mainīt. Apliecinot un pastāvīgi pilnveidojot sevi, kā Dzīves Rata/Riteņa Radītāju, Jūs sējat fokusētu pārmaiņu sēklas un piegādājat Radītāja Svēto Uguni, lai izpaustu to, ko pārstāvat. Kad jūs prasmīgi spēsiet to darīt, Jūsu personīgā pasaule kļūs par Brīnumzemi un Jūs kļūsiet par Bāku visiem.
 
Mēs nevaram neuzsvērt, cik ļoti liela nozīme ir elpošanai, lai atjaunotu Jūsu Dievišķo dabu. Nevis virspusēja elpošana, kādu lielākā daļa cilvēku uz Zemes uzskata par pareizu. Šis neefektīvās elpošanas veids ir izraisījis vairākus mokošus simptomus un slimības, kā arī ierobežojis piekļuvi Dievišķās Būtības izmantošanai, kas ir svarīga jūsu pašsajūtai un jūsu Gaismas Ķermeņa atjaunošanai.
 
Mēs esam skaidrojuši un uzsvēruši Bezgalības Elpošanas, Akordeona Elpošanas nozīmību un, cik būtiska ir elpošanas praktizēšanu ar nodomu. Bezgalības Elpošanu var nosaukt par Augšupejas/Pacelšanās Elpošanu, jo tā saskaņo Jūsu galaktiskās čakras ar Jūsu fizisko ķermeni un atver atgriešanās ceļus uz augstākajām dimensijām, izmantojot Binārās Secības Tehnikas. Tas paātrina Jūsu Gaismas pacelšanās mehānisma, kas tiek saukts par Mer-Ki-Vah, veidošanu. Tas arī atvieglo Jūsu Svētā Saprāta portālu, Jūsu Svētās Sirds priekšējo un aizmugurējo portālu atvēršanu. Akordeona Elpošana sniedz divējādu labumu: tā ievelk Dimantiskās Daļiņas, kas glabājas Saknes Čakrā, arī Jūsu Ēteriskajā Kopijā, kura atrodas Jūsu piecdimensionālajā personīgajā Gaismas Piramīdā.
 
Jūsu Dvēseles Dziesma sastāv no ceturtās dimensijas vidus un augstāku dimensiju beznosacījumu mīlestības, harmonijas un gudrības vibrāciju paterniem/modeļiem. Jūsu Dvēseles Dziesma un Enerģētiskais Paraksts savienojas Gaismas, skaņas un krāsu Astronomiskajā Mandalā, pēc kuras Jūs tiksiet identificēti augstākajās Sfērās. Jūs būsiet atpazīstami pēc Jūsu iekšējās Gaismas mirdzuma. Jo vairāk Gaismas jūs ietilpiniet savā fiziskajā ķermenī, jo spožāk mirdzēs Jūsu aura.
 
Ceļš uz priekšu ir atvērts ikvienam no Jums, neatkarīgi no tā, kur un kādos apstākļos Jūs atrodieties, lieliskā iespēja gaida, lai Jūs sajustu savu spēku, radošo potenciālu un izpaustu daudzās slēptās spējas, kas glabājas dziļi Jūsu atmiņu bankā. Un tagad, kā nekad agrāk, mēs esam kopā ar jums, vērojot, gaidot, lai palīdzētu, veicinātu, radītu brīnumus, nolīdzinātu ceļu un palīdzētu Jums virzīties tālāk un augstāk.
 
Ja jūs raudzīsieties uz visu savā dzīvē, izņemot Mīlestību, Gaismu un Garīgo Uguni savā Svētajā Sirdī, kā uz kaut ko pārejošu, tad Jūs varēsiet uzzināt, ko mēs pūlamies pateikt.
 
Atlaidiet savas bailes pagātnes un nākotnes priekšā, novērsiet emocionālo un mentālo kontroli pār Jums un kļūstiet Garā brīvi, kādiem Jums arī ir paredzēts būt.
 
Kad Jūsu pagātnes bezgalības cilpa un laika līnija ir saskaņotas un lielākā daļa Jūsu nelīdzsvaroto enerģiju ir transformētas, Jūs ieejat bezgalīgajā Jūsu nākotnes Bezgalības cilpā. Jūs atrodieties iešanas procesā uz Jūsu nākotnes Gaismu, atstājot pagātnes ēnas aiz muguras. Sajūtot stresu un ikdienas problēmas, nekad neaizmirstiet, mani drosmīgie, ka jūs atrodieties kosmiskās atkalapvienošanās procesa vidū un Jūs attīstīsieties īstajā laikā tādā vai citādā veidā. Jums ir jāzina, ka šis pārtapšanas process ir garš un sarežģīts cikls, tomēr tas var kļūt par neaizmirstamu ceļojumu, ja Jūs pielietojat gudrības mācības un instrumentus, kurus mēs Jums dāvājam.
 
Likums par Cikliem nosaka, ka katram jaunam radošam sākumam ir jāsākas Radītāja vai KopRadītāja Būtības Centra Gribasspēka Nekustīgajā punktā. Atcerieties, ka viens cilvēks, kurš ir koncentrējies uz savu Svēto Sirdi un Svēto Prātu, var nodot kosmiskās patiesības un iedvesmot miljoniem cilvēku prātus, kamēr viņa/viņas Auras lauka mīlošās vibrācijas nes svētību ikvienam, ar ko tās saskaras.
 
Vispasaules Piramīda ir uzskatāma par starpstaciju Jūsu daudzajiem Dvēseles Es. Jūsu labie darbi tiek glabāti Pasaules Piramīdas Glabātuves Dārgumu Krātuvē. Labo darbu raža tiek ievākta katru gadu, Jūsu mīlošās domas un labie darbi palielinās un glabājas tur. Liela daļa apvienojas ar Radītāja Gaismu, lai tiktu izmantoti visas cilvēces labumam. Jūs saņemat savas īpašās dāvanas un Dievišķās atļaujas atbilstoši savam ieguldījumam Gaismas Krātuvē.
 
Ir pienācis laiks ikvienam no Jums iznākt priekšā, izteikt savu viedokli un tapt sadzirdētiem. Sāciet tur, kur Jūs atrodieties, ar Jūsu augstāko izpratnes līmeni, raugoties caur mīlestības filtru, jūtot ar sirdi, kas piepildīta ar līdzjūtību, un darbojoties ar prātu, ko neapēno vainas apziņa, bailes vai nosodījums. Tas ir veids, kā apliecināt savu patiesību un iegūt gudrību, mīļie. Tas ir veids, kā piepildīt Jūsu pasauli un realitāti ar mīlestību, prieku un pārpilnību. Tas ir Meistara ceļš, Dzīvošanas Patiesībā ceļš, ceļš, kas ved Mājās.
 
Nekad neaizmirstiet, ka Jūs vienmēr esiet paši sev tiesneši un Jūs izlemjat, ar savu aizbildņu padomes palīdzību, kādas galvenās īpatnības piemitīs jūsu nākamās dzīves pieredzei. Esot augstāko dimensiju vidē Dvēsele vienmēr cenšas labot pagātnes kļūdas, aura var tikt attīrīta no jebkādiem neharmoniskiem vibrāciju paterniem un ceļojums uz Apgaismību var turpināties. Neatkarīgi no tā, ka cilvēki noliedz šo patiesību, ko mēs Jums sniedzam, tā ir ne vairāk, ne mazāk kā Dzīva Patiesība un Universāls Likums, kas skar katru Dvēseli, un ikviena Dvēsele tiek pārvaldīta pēc Dievišķā Plāna principiem – vai nu viņa tam tic vai netic.
 
Šeit atkal tiek nolaists iekšējais priekškars un Jums ir jāizlaužas cauri 3-šās un 4-tās dimensiju negatīvās vides ierobežojumiem, lai saņemtu piekļuvi paplašinātai un brīnumainai saiknei ar Radītāju. Jūs vienmēr esiet bijuši un vienmēr būsiet saistīti ar Visu Esošo. Atdalītības sajūta ir tikai Jūsu prātā un veids, kā „atslēgt durvis” uz Dzīvības Upi, ir caur Jūsu Svēto Sirdi.
 
Tā kā Jūs pilnveidojat savu rezonansi, Jūs pakāpeniski kļūstat daudzdimensionāli, kas nozīmē, ka Jūs uztverat vienlaicīgi vairāku dimensiju paternus/modeļus. Lai radītu vietu pilnveidotām 4-tās, 5-tās un augstāku dimensiju frekvencēm, ir jānotiek attīrīšanās procesam. Ar mācību un instrukciju starpniecību, kādas Jums šajos gados ir sniegtas, mēs cenšamies Jums sniegt zināšanas, kas nepieciešamas, lai viegli un brīvi izietu augšupejas/pacelšanās ceļu, taču Jums ir jāuzņemas atbildība par atgriešanos pie sevis pašu PašMeistarības. Mēs esam klātesoši, lai Jums palīdzētu, jo Jūs atjaunojat savu likumīgo statusu kā Garīgas Būtnes, kuras īsteno mūsu Dieva Tēva-Mātes Dievišķo misiju. Mēs godinām Jūsu drosmi Jūs tiekat dziļi mīlēti.
 
Es Esmu Erceņģelis Mihaels
 
http://www.draugiem.lv/group/16019359/gaismasberni/?f_tid=4788811