ceturtdiena, 2014. gada 2. oktobris

Nodarbības - jutieslabi.lv




Fenšui zinātāja Linda stāstīs par to kā mājās, dzīvoklī, viensētā radīt vidi, kura „patiktu” mājās ienākošajai enerģijai un varētu radīt tajā harmonisku vidi. Linda ļoti vienkāršā veidā pastāstīs par paša spēkiem paveicamajām lietām savā mājoklī. 



Praktiska nodarbība, kuras laikā attīrīsim sejas ādu ar ziedūdeni un sasildīsim, lai atvērtu poras eļļu iedarbībai. Vienkāršo, bet ļoti iedarbīgo sejas masāžu veiksi, ar pašu izvēlēto eļļu – jasmīna, rožu, frandžipani, narcises, lotosa vai jebkuru citu, liksim arī masku un parūpēsimies arī par rociņām!



Uzzini kā veikt šo procedūru pareizi gūstot no tā baudu un dodot enerģiju savam ķermenim. Sagatavo savus jautājumus, jo pasniedzējs ir ļoti zinošs un nav jautājuma uz kuru viņš nespētu atbildēt



Smaržīgā aptieciņa, ja pareizi pielietota,ir kā zāles katrai dienai, kas pielietojamas gan profilaktiskiem nolūkiem, gan ārstēšanai. Pielietojot aromaterapijas zināšanas, iespējams paaugstināt ķermeņa imunitāti, uzlabot garastāvokli, ātrāk atveseļoties no slimībām,  turklāt tas netraucēs paralēli izmantot jebkuru no aptiekā nopērkamajiem preparātiem.

Zinību ietvaros uzzināsi:

1. kā veidot dažādas receptūras,
2. kā izvēlēties kvalitatīvas eļļas,
3. cik koncentrētas eļļas ir piemērotas ikdienas lietošanai,  

4. pašu galveno - kā ar dažādu aromātu palīdzību palīdzēt sev un saviem mīļajiem justies labāk.



Relaksējoša nodarbība, kurā var uzzināt, kas ir Tava iekšējā balss un kā Tu to vari attīstīt. Uzzināsi, kā iekšējās balss attīstīšana var uzlabot LOR (ausu, kakla, deguna) sistēmu darbību.  Izmantojot iekšējo balsi mēs varam tikt vaļā no jaunāka vai vecāka aizvainojuma, aktivizēt iekšējo enerģijas plūsmu brīžos, kad negribas neko darīt.



Tie, kas neko nav dzirdējuši par indiešu galvas masāžu, pirmo reizi to izbaudot, ir patīkami pārsteigti par tās radītajām relaksējošām, atslābinošām un patīkamām sajūtām. Atnākot uz šīm zinībām un apgūstot vienkāršus, bet ļoti iedarbīgus masāžas paņēmienus, varēsiet tos pielietot ikdienā, palutinot sevi un savus tuviniekus ar dziedinošiem pieskārieniem. Masāžu var veikt ar īpaši piemeklētām eļļām, tādējādi pastiprinot un nostiprinot efektu.


 

JutiesLabi.lv
Tālr. 29130346