trešdiena, 2014. gada 1. oktobris

Visuma laika un telpas radošā alķīmija (Maiju kalendārs)


 Un tagad uzrakstīsim mēs to - kas ir tas, par ko rakstām un kā tas top, lai tiem, kas pievienojušies nesen un tiem, kas nav izlasījuši iepriekšējās reizēs mūsu rakstīto, arī rodas kāda izpratne par to, kas šajā lapā tiek rakstīts.

 Sāksim ar to, ka tas nāk no Maijiem, taču cik esam izzinājuši, ka tādas Indiāņu cilts Amerikas kontinentos nekad nav pastāvējusi. Ka ir zināšanas par Maiju vai ilūziju. Šī ilūzija ir šī realitāte – realitāte, kura pastāv laikā vai laicīgā pasaulē. Un šīs zināšanas, šie cikli ir tie, kas veido šo laicīgo pasauli jeb ilūziju. Šīs zināšanas uz Amerikas kontinentiem ir aizveduši mūsu senči - tie cilvēki vai tās tautas, kas dzīvojuši šajā Zemē pirms daudziem tūkstošiem gadu. Un lai tās nosargātu dziļajā tumsas periodā - tās aizveda uz Ameriku.

Šobrīd šo zināšanu kanāls jeb portāls, caur kuru šīs zināšanas ienāk Zemē - ir Latvijas teritorija un līdz ar to šeit ir viegli piekļūt šīm zināšanām, ja mūs katra individuālais kanāls ir vaļā. Kanāls ir saikne ar Dievu jeb savu Augstāko “Es”.

Varam teikt, ka šīs zināšanas ir šīs realitātes programmatūra. Ja par piemēru ņemam datoru, ja par piemēru ņemam mehānisko pulksteni, tad šīs zināšanas ir zobrati, kuri nosaka to, kādu laiku rādīs pulkstenis. Ja par piemēru ņemam ēst gatavošanu, tad šīs zināšanas ir recepte ēdienam, kuru gatavojam. Var teikt, ka tie ir fizikas likumi, kuri veido pilnīgi visu šajā realitātē, sākot no atomiem un DNS spirālēm, līdz pat tautām, planētām un Visumu kopumā. Tas nozīmē to, ka šīs zināšanas var izskaidrot pilnīgi visu par šo laicīgo pasauli, radīšanu un realitātes veidošanu. Tās var teikt ir burvju, magu un radītāju zināšanas. Jo apzinoties šīs zināšanas, ciklus un enerģijas - mēs spējam operēt ar šo realitāti līdzīgi kā ar datoru. Gribam skatīties filmu - skatāmies, taču ja nepatīk kāda datora programma - pārprogrammējam. Tā kā IT speciālisti vai hakeri perfekti pārzina programmas uzbūvi, tad viņi zina - kur un kas ir jāizmana tā, lai tā strādātu tā kā tie vēlās.

 Var teikt, ka šī realitāte ir dators un šo zināšanu glabātāji ir tādi kā advancēti hakeri. Caur to varētu spriest, ka ja cilvēkam ar datorzinībām būtu kanāls vaļā, viņam šīs zināšanas būtu viegli apgūt un izmantot tās dzīvē. Jo kā nekā, dators ir veidots līdzīgs cilvēkam un cilvēks ir vesels Visums, kurš veidots līdzīgi Visumam. Varētu tikai piebilst - ka cilvēks par datoru ir daudz sarežģītāks.

 Cikli, kuri kustina Visumu - ir šīs datora programmas un tie ir dažādi, līdzīgi kā datorā ir dažādas programmas. Ir tādas, kuras kustina mehāniku, signālu pārvērš bildē, raida signālu un uztver. Un tā mēs varētu uzskaitīt diezgan daudz.

 Cikli ir dažādi - 4 dienu, 9 dienu, 13 dienu, 20 dienu, 27 dienu, 63 dienu, 91 dienu, 819 dienu un tā tālāk. Katrs no šiem cikliem atbild par kādu no tēmām mūsu dzīvē.

Mēs šajā lapā ietveram 4 dienu, 13 dienu un 20 dienu ciklus un pēdējā laikā nedaudz no deviņu dienu cikla.

 Trīspadsmit dienu cikls ir tas, kurš nosaka mūsu garīgo attīstību, kādas tēmas mācāmies konkrētajā dienā un konkrētajā laika nogrieznī.

Divdesmit ir pamata komandas vai pamata enerģijas, kuras izmantojot dažādos garumos vai nogriežņos, veido dažādas programmas. Šo labi varētu izskaidrot programmētājs . Programmētājiem ir sava programmēšanas valoda un šie cikli kopā ar enerģijām ir Dieva programmēšanas valoda, kuru zināja mūsu senči un centās to nodot līdz mūsdienām.

 Vērojot šos ciklus, apzinoties to, kad tie sākas un kad tie beidzas - mēs spējam izanalizēt un izsecināt to, kas noticis konkrētajā laika nogrieznī un caur to izprast, kāda programma ir bijusi aktīva šajā realitātē. Apzinoties programmas, mēs varam darboties tām līdzi.

 Kā vakar komentāros bija rakstīts - iet pa vējam, nevis pret to un izmantot dienas enerģiju kā spieķi, uz kura atspiesties tad, kad tas ir nepieciešams.

 Mēs rakstām tikai par dienas enerģiju un tāpēc ir grūti aptvert kopskatu. Taču neiepazīstot enerģijas un apzināti tās nevērojot, mēs nevaram izprast kopskatu.

 Mēs rakstām, lai iepazītu šos ciklus, lai veidotos novērojumi un sajustu sevī to, kas katru dienu ir savādāks. Dzīvojot dzīvi pēc septiņu dienu cikla, zinām tikai tās atšķirības - kā atšķiras pirmdiena no piektdienas un ka pārējās ir brīvdienas vai darbadienas, kas mums neko nedod ne garīgajai attīstībai, ne materiālās pasaules radīšanai.

 Tukša skriešana vāveres ritenī, kurš apli veicis septiņās dienās.

 Protams, caur šo visu varam dot tikai impulsu pievērst uzmanību sīkumiem, detaļām un vērot sevi katru dienu, taču caur to nevaram radīt priekšstatu par to, kas šis viss ir. Jo tas ir daudz plašāks kā vārdos var izstāstīt un vēl grūtāk uzrakstīt.

 Mēs paši esam nepārtrauktā mācību procesā, jo cikli, kurus jāapgūst ir ļoti daudz un katrs no tiem rāda ko citu.

 Mēs rakstām tikai par trīspadsmit dienu ciklu un tajā šodien ir trešā diena, taču deviņu dienu ciklā tā ir pirmā diena, sešdesmit trīs dienu ciklā tā ir desmitā diena, trejdeviņu ciklā tā arī ir desmitā vai deviņpadsmitā diena. Deviņdesmit vienas dienas ciklā tā ir trešā diena un četru dienu ciklā tā ir pirmā diena. Katrs no šiem cikliem nozīmē ko citu un katrs stāsta par kaut ko citu, līdz ar to vērojot šo dienu varam saprast, kas notiek, ko darām izmantojot laika straumi un ko ne pārāk, kādus secinājumus jāizdara, utt.. Tas viss ir ļoti plaši un sarežģīti aptverams, taču tad, kad to aptveram - mēs spējam būt savas realitātes valdnieki un pavēlnieki.

 Tāpēc aicinām šīs zināšanas ne tikai lasīt katru dienu, bet arī vērot un apgūt, jo ieguvums no tā ir milzīgs un mūsu prātiem neaptverams. Mācoties paši šos ciklus domājam par to, kā to vieglāk būtu apgūt. Kādas grāmatas vai datorprogrammas izveidot, lai cilvēki neiespringstot var apgūt šo visu. Jo pagaidām tam visam nav ne grāmatā, ne programmās, ne izglītībā atvēlēta vietiņa. Taču process iet lēnam un sapratne nāk lēnām.

 Taču jebkurā gadījumā - iespēja šo apgūt ir visiem. Ir jāatrod kāds atskaites punkts un jāprasa Dieviņam - kas ir kas, kā to saprast un jālūdz, lai Eņģeļi un Dievs ved pie šīm zināšanām. Lai ved pa savu ceļu un lai stāsta to, ko un kā darīt.

 Mēs to cenšamies darīt katru dienu un prasām Debesīm, lai mums stāsta un māca, un viņi atbalsta.

 Ja rodas padziļinātāka interese par šo visu un būs interesenti, kas tieši no mums būs gatavi saņemt kādus impulsus un padomus, tad labprāt veidosim mācību grupiņas gan klātienē, gan neklātienē. Centīsimies izveidot palīglīdzekļus, lai atvieglotu šos procesu. Un viss notiks.

 Varam droši teikt, ka jāsāk ir ar četru dienu ciklu, kurš ir jāvēro ja ne visas 260 dienas, tad vismaz 52 dienas un tad var ķerties klāt nākamajam 20 dienu ciklam, kurš jāvēro vismaz 260 dienas. Un tad 13 dienu ciklam, utt.. Taču nebīstaties - jo tas iet savu gaitu un nevar to apgūt ne ātrāk, ne lēnāk. Katram tas būs savs ātrums, kurā spēsim uztvert to, ko Visums stāsta. Un katrs ies uz priekšu savā solī. Cits aptvers pirmos trīs ciklus – 260 dienās, cits 780 dienās un abi varianti ir labi. Pēc pāris 260 dienu cikliem jau varēs ķerties pie nākamajiem un tā uz priekšu.

 Laikam ejot šī informācija kļūst vieglāk apgūstama gan iesācējiem, gan praktizētājiem, jo Zemes informatīvais lauks pamazām piepildās un informācija aizvien vairāk parādās gaisā un ēterī, Līdzīgi kā simtu pirmā mērkaķa princips . Kad zināšanas pārvaldīs pāris tūkstoši cilvēku - tās atvērsies visiem Zemes iedzīvotājiem.

 

 Ar Saulainiem sveicieniem,
 Aiga un Ansis


https://www.facebook.com/maijulaikapavedieni