trešdiena, 2014. gada 1. oktobris

Kad jums ir Sapnis – ļaujieties Sajūsmai - Eņģeļi caur Ann Albers


Kad jums ir Sapnis – ļaujieties Sajūsmai !!!
20.09. 2014 … Eņģeļi caur Ann Albers
No angļu valodas tulkoja Maija Čepule …

 
Dārgie draugi, mēs Mīlam jūs tik ļoti …
Kad jums ir kāds Sapnis vai kāda vēlme, jūs iesaistāties dejā ar Dievu un visu Visumu. Jūs sākat raidīt enerģiju, kura visiem teic: ”Man patīk šis Sapnis! Es vēlos, lai šis Sapnis īstenojas!” Līdz pat tādai pakāpei, ka jūs šo Sapni iemīlat, un jūsu sajūsma par šādu perspektīvu – šis signāls, kuru jūs raidat Visumam – ir skaidrs un spēcīgs. Bailes šo signālu vājina. Šaubas šo signālu vājina. Apņemšanās, ka jums būs tas, ko jūs vēlaties – pat ja jums nav ne jausmas, kā to īstenot – stiprina signālu. Fokusētai Mīlestībai ir milzu spēks !!!

Tātad, kad jūs kaut ko vēlaties savā dzīvē – ļaujiet savam priekam un aizrautībai pievienoties domām par to, ko esat iecerējuši, sajūtoties, it kā jums jau IR tas, ko jūs vēlaties, un ļaujiet, lai šī sajūta piepilda jūsu dzīvi. Ļaujoties šai sajūtai TAGAD, pat pirms vēl kaut kas ir noticis – jūs kļūstat par magnētu.

Un tad, dārgie draugi – rīkojieties! Rīkojieties, kad jūs sajūtat šādu impulsu. Rīkojieties, kad jūsu Sirds saka: ”DARI TO !!!” Rīkojieties, kad jūsu Sirds jūs vada, pat ja jums nav ne jausmas, vai jums pietiks spēka, resursu un laika! Bet ja nesajūtat Dievišķu aicinājumu rīkoties … pagaidiet. Gaidiet pacietīgi uz Dieva vadību, līdz aizdegsies šis kaismīgais impulss jūsu Sirdī. Gaidiet, un ziniet, ka notikumi sakārtojas, lai sekmētu jūsu Sapņa īstenošanos. Gaidiet, līdz jums kāds vienkāršs impulss vai iedvesma atklās nākamo soli.

Dzīvē – viss – ir deja ar Visu Radīto. Jūs raidat signālu caur savām domām un emocijām – un Visums jums atbild. Jūs gaidat, kad sajutīsiet vadību. Dievs organizē notikumus neredzami, un jūs rīkojaties, kad jūtaties iedvesmots. Un tad – pirms vēl to spēsiet aptvert, dārgie – šis Sapnis, kas bija šķitis jums tik neiespējams – tiks īstenots – soli pa solim.

 

Esiet Svētīti! Mēs Mīlam jūs tik ļoti …

… Eņģeļi