otrdiena, 2014. gada 30. septembris

Ilarions 28.septembris- 5.oktobris

Viedas Meistars Ilarions




28.septembris- 5.oktobris/2014



Mīļie!

Lielākā cilvēces daļa, izņemot tie, kuri ir pieslēgti enerģiju padevēm, nemaz nepamana, ka pasaule paceļas augstākā dimensijā. To sajūt tādi gaišie un izgaismotie kā jūs, kuri gaismu uztur sevī un iezemē Zemē. Daudzi no jums nezina par to svarīgo lomu, ko pildāt, un mēs vēlamies, lai jūs zinātu, ka šajā laikā ir vajadzīgs ikviens no jums. Ir svarīgi saglabāt savu gaismu un palikt mierā un rāmumā, priekā un laimē. Tā jūs neitralizējat mēģinājumus saglabāt iedzīvotājos bailes un raizes un šis balansējošais efekts šobrīd ir vajadzīgs. Daudzi no jums top aizvien spēcīgāki, caur jums plūst radošums, jūs esat iedvesmas pilni,  ar daudzām brīnišķīgām idejām un radošiem projektiem. Daži jūtas pārpludināti ar idejām; tās ienāk apziņā un jūs dažkārt nezināt, kurai sekot. Ziniet- ja pierakstīsit to informāciju, kas jums nāk, tad spēsit instinktīvi saprast, kura ideja ir gatava manifestēties un kuru apskatīsit vēlāk. Informāciju lejupielādes, kas ienāk Zemes atmosfērā, saņem daudzi cilvēki un tādēļ līdzīgu informāciju saņems arī citi. Katrs indivīds ir unikāls un tas, kas nāk caur vienu, nekad nebūs tieši tas pats, kas caur citu cilvēku.


Šis ir dziļas apceres laiks, kad jāieklausās sirdī un jālemj dzīvē ielaist tās lietas, kurām tur jābūt un par kurām esat patiesi pateicīgi, kas spēcina un uztur jūs. Laidiet, lai aiziet viss, kas jums vairs neko nenozīmē, tā novienkāršosit dzīvi un atbrīvosit telpu jaunām enerģijām. Pieņemiet izaicinājumu- dzīvot ar mazāk un dodiet prom to, ko vairs nelietojat- citam tas var būt ir vajadzīgs. Kad tas izdarīts, tad izjutīsit skaistu brīvības un svaiguma elpu. Jūsu būtībā ienāks miers, sakārtotība un ražīgums. Ieskatieties katrā dzīves jomā un pierakstiet visas ieceres. Tad apskatiet katru ieceri un nolemiet, vai tā patiešām nes jums prieku un labumu, vai ir vērts tai atlicināt laiku un enerģiju. Mācieties arī patikt nē un atteikt. Ja samaziniet lietas, kas nesniedz jums prieku un patiku, jums būs vairāk laika tam, lai darītu to, kas patīk.


Nosakiet, kas jūsu dzīvē ir vissvarīgākais un uz ko jums šobrīd būtu jākoncentrējas. Papētiet tās savas dzīves jomas par kurām agrāk neesat pārāk aizdomājušies. Tas varētu ļaut atrast kādas nerealizētas lietas un, iespējams, šobrīd ir pienācis laiks strādāt ar tām. Katrā reizē fokusējieties uz vienu uzdevumu. Ielieciet savās rokās savu dzīvi ar visām tās prasībām. Ja mazāk darīsiet, jo prāts būs tukšāks. Pierakstiet uzdevumus un idejas, tad nebūs vajadzības piepildīt galvu ar lietām, kas šajā brīdī nav svarīgas, bet pieraksti noderēs, lai atcerētos, kas veicams vēlāk. Jūs esat apstākļu noteicēji. Jūs sevi kontrolējat. Saprotiet, ko jūs varat ietekmēt un kontrolēt un ko nē. Ja kaut kas ir ārpus jūsu ietekmes lauka- pieņemiet to kā faktu un koncentrējieties uz lietām, ko varat ietekmēt- uz lietām, ko varat mainīt.


Vienā laikā nevarat domāt par divām lietām. Apzināti izlemiet, izlemiet ar nodomu. Ko izvēlēsities un kādas būs tam sekas? Katrā dzīves brīdī varat domāt tikai vienu domu, nevis divas vai desmit. Ar katru dienu pietuvosities mieram un brīvībai, ko jums var sniegt tikai sakārtots prāts. Atvēliet telpu un vietu tikai pozitīvajam, priekam, mieram, rāmumam, optimismam un laimei. Tas ir process, tā ir pielāgošanās, tas prasa laiku, bet reāli strādā- darbojas. Atalgojumā saņemsit klusu, mierīgu prātu un laimīgāku, rāmāku un pozitīvām domām piepildītu eksistenci, un sirdi, kas pilna miera, prieka un mīlestības.



Līdz nākamajai nedēļai…



ES ESMU Ilarions




©2009-2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety, no fees are charged for this information and nothing has been changed, or altered in any way and the Scribe's credit, copyright and websites are included.
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante
http:gaismasdarbinieki.blogspot.com