ceturtdiena, 2014. gada 2. oktobris

Gatavojam sevi dzīvei jaunajā Zelta laikmetā

Gatavojam sevi dzīvei Jaunajā Zelta laikmetā

Mēs visi zinām, ka sācies jauns laikmets, Zelta laikmets un esam jau sajutuši dažādas pārmaiņas gan apkārtējā pasaulē, gan sevī, gan savās dzīvēs. Vecais bieži vien ne tikai mierīgi izgaist, bet dažkārt arī brūk un jūk, radot mums ciešanas un nesapratni. Bet vecā vietā ir jārada jaunais.

Kā dzīvot šajā pārmaiņu laikā, šajā Jaunajā laikā? Kā dzīvot laimīgi? Izrādās, ka cilvēce ir saglabājusi sensenas zināšanas, kas palīdz gan saprast to, kas notiek, gan dod dažādus praktiskus padomus- ko darīt. Kā sākt dzīvot šajā jaunajā, citādajā laikā.

Kā mainīt dzīvi jau tagad. Kā risināt, atbrīvot to, kas mums traucē būt laimīgiem, dzīvot laimīgas dzīves. Kā risināt attiecību, naudas un veselības problēmas, tādējādi garīgi augot un sevi sagatavojot jaunajam laikmetam, vienlaicīgi dodot savu artavu Zelta laikmeta atnākšanai visai mūsu planētas civilizācijai.

Šo zināšanu atslēdziņas ir atrodamas gan seno baltu, gan seno vēdisko kultūru, gan vēl senāku kultūru zināšanās. Tās kļūst pieejamas ne vairs tikai izredzētajiem, bet gan ikvienam, kuru tas interesē.

4.oktobrī no plkst.12:00 līdz 16:00 Liepājā notiks seminārs-darbnīca, kurā stāstīsim un praktiski pielietosim šīs sirmās senatnes zināšanas un prakses.

Runāsim par garīgo atmodu, atmodu vienotības apziņai, par apgaismību un arī par daudz praktiskākām lietām- par to, kā sakārtot, dziedināt problēmas attiecībās, materiālās bagātības un veselības jomās. Gūsim izpratni par to, ka garīgā atmoda ir rezultāts attiecību, naudas jeb pārpilnības un veselības problēmu dziedināšanai.

Praktizēsim savu enerģiju attīrošas un spēcinošas prakses, savienosimies ar kosmisko (Dievišķo) dziedinošo un pārmaiņas veicinošo enerģiju. Pieredzēsim seno šamaņu bungu iedarbību. Stiprināsimies arī ar mūsu seno spēka tautas dziesmu un dainu palīdzību.

Uzzināsiet sīkāk par 25.un 26.oktobrī Liepājā notiekošo semināru-darbnīcuDivu dienu laikā būs iespēja gan gūt zināšanas par to, kā mēs funkcionējam, kā mūsu dzīvēs ienāk problēmas un kā tās risināt, gan praktiski veikt sevis dziedināšanu, gan gūt "patstāvīgu pieslēgumu" kosmiskajai enerģijai. Tas ir intensīvs, dziļš, bet arī skaists darbs katram ar sevi divu dienu garumā.

Seminārs- darbnīca "Gatavojam sevi dzīvei jaunajā Zelta laikmetā" notiek 4.oktobrī no 12:00 - 16:00 Liepājā, Kr. Barona ielā 8-2

Vada Māra Brante un Jānis Ieviņš 
Semināra maksa- pateicības ziedojumi, atbilstoši sajūtai, kā katrs semināra dalībnieks vērtē semināra laikā saņemto naudas izteiksmē.
Līdzi jāņem paklājiņš, ja nepieciešams arī pleds.