ceturtdiena, 2014. gada 2. oktobris

2.oktobra diena - Ok enerģija 4


2014.gada 02.oktobris 
 Rietumu vilnis – Ziemeļu diena – 4 Ok – Mīlestība pret formu, mīlestība, kārtība, suns, dvēseļu mājas sargs, struktūra, pasaules uzskats.

 Ceturtā diena laika plūsmā ir diena, kura parāda to, caur ko mums jāizpaužas, lai dzīvē justos stabili.

Šodien ir Ok Ziemeļu enerģija, kas nozīmē to, ka šodien jāļaujas vides dotajiem impulsiem. Vide mums šodien rādīs un centīsies ievirzīt mūsu dzīvi tādā kārtībā, kādu paši mīlam.


 Tā kā mūsos ir daudz neatlaistas bailes, tad Ok enerģija dos impulsus tieši pa tām, jo kurš gan baidoties spēj sevi mīlēt. Tāpēc Ok enerģija centīsies šīs bailes no mums dabūt ārā, lai mēs neģenerētu to, ko negribam un domātu par savu dzīvi un sevi caur mīlestību.

Šī diena sakārtos mūsu stabilitāti. Tā konkrēti parādīs to, kā mēs mīlam un kā mēs nemīlam, un nāksies visu salikt pa plauktiņiem.

 Ok ir enerģija, kura visos līmeņos ievieš kārtību pēc Dievišķajiem principiem. OK sakārto visu tā, kā Dievs to ir gribējis. Ja šodien izpaudīsimies caur mīlestību pret sevi – diena būs jauka un piepildīta ar gaišo un patīkamo, taču ja mīlēsim citus vairāk par sevi vai domāsim, ka mīlestība – tā ir izpausme pret citiem, tad šodien diena var izvērsties skarba. Piemēram, ja paši gribam atpūsties un izbaudīt dienu, taču draugi grib, lai palīdzam sagādāt malku vai aizvest viņus uz veikalu, vai lai palīdzam ko veikalā izvēlēties, tad mašīna visticamāk neies, viss ies caur berzi un pretestību. Iespējams – viss kavēsies, kaut kas aizmirsīsies. Un iegūtās dienas emocijas būs iznīcinošas un nospiedošas.

 Tāpēc atcerēsimies šo Ok principu, kad pieņemsim lēmumus kaut ko darīt vai izlīdzēt, un darīsim visu caur mīlestību pret sevi. Mīlestība pret sevi – ir mācēt pateikt “nē” tad, kad tas ir jāpasaka, mācēt paprasīt tad, kad tas ir vajadzīgs, bez aizķeres un minstināšanās.

 Mīlēt sevi nozīmē sev neko nepārmest un pieņemt sevi tādu, kāds es esmu. Pieņemt un mainīt sevi uz tādu, kādu gribētu sevi redzēt, mīlot sevi. Mīlēt sevi nozīmē novēlēt sev visu to, ko gribās un mīlēt apkārtējos, nozīmē viņiem novēlēt to pašu.


 Mīlestība ir izpratne par lietām, par notiekošo. Tā ir pieņemšana, kad mēs spējam pieņemt visu, kas notiek un atzīt sev, ka paši to esam radījuši.

 Mīlestība ir pieņemt un atzīt sev to, ka esam mēslos līdz ausīm un mīlestība ir darīt visu, lai no mēsliem tiktu ārā un sāktu starot.

 Mīlestība nav tikai pieņemšana, bet arī dzīves nokomandēšana par to, ka ne visu ko pieņemu, gribu savā dzīvē.

Mīlestība pret sevi ir tad, kad es atzīstu sev visu to, kāds esmu. Es pieņemu visu, kas ir manā pasaulē un nokomandēju savu energo lauku tā, lai tas, kas man nepatīk, vairs nebūtu manā laukā. Tas, ka pieņemu, ka esmu bedrē, nenozīmē to, ka man tur ir jāpaliek.

 Es pieņemu un uzreiz nokomandēju to, ka es tā negribu un pasaku sev, kā es gribu. Kad saprotu, kā es gribu, tad daru visu, lai tā arī būtu un virzos tuvāk savai paradīzei.

 Mīlestība pret sevi nenozīmē dzīvot nabadzībā un mīlestība nenozīmē dzīvot VIP klases cietumā vai bailēs, ka apzags un nolaupīs bagātības.


 Mīlestība nozīmē to, ka es radu savu dzīvi tādu, kādu gribu caur to, ka pieņemu to, kur es esmu un mainu to visu uz to, kur gribu būt. Mums nav jāpieņem un jāsamierinās, mums ir jāpieņem un jāizmaina tā, kā gribās. Pieņemšana nenozīmē nolemtību. Nolemtība ir nevēlēšanas ko mainīt.

 Pieņemšana nozīmē lielu soli uz to, ka mana dzīve būs tāda, kādu es to gribu.


 Mums ir jārada paradīze Zemes virsū, taču ja mēs ignorējam to, ka notiek karš uz šīs planētas un nenokomandējam savu realitāti tādu, kura ir brīva no vardarbības, brīva tiešākajā vārda nozīmē, tad nekas nemainīsies.

 Mums ir jāpieņem patiesība, ka šī planēta ir apsēsta ar vardarbību, varas kāri, vēlmi iegūt varu pār citiem, iznīcību un destrukciju. Ka cilvēki ir apsēsti ar materiālismu un griež vāveres ratu, jo viņiem tā liek. Mums tas viss un vēl daudz kas cits ir jāpieņem, lai mēs varētu palaist domformu un nokomandēt, kādu mēs gribam redzēt savu planētu – to realitāti, kurā dzīvoju es.


 Es varu izvēlēties, kādā realitātē dzīvot, taču ja pieņemu, ka jau dzīvoju tādā, tad dzīvoju ilūzijā. Bet ja spēju pieņemt, ka dzīvoju skarbā un nežēlīgā pasaulē, tad varu to mainīt, palaižot domu, ka pieņemu vardarbību, taču neizvēlos to vairs piedzīvot savā dzīvē. Es izvēlos piedzīvot mīlestību komunikācijā un mijiedarbībā – savā realitātē uz savas planētas Zeme.

 Ja mēs katrs nokomandēsim savu realitāti, tad nebūs nekāds pamats uz šīs planētas būt kam tādam, ko mēs negribam. Mūsu dzīvē vairs nebūs nekāda pamata būt tām lietām, kuras negribam, ja spēsim to pieņemt un nokomandēt to, kā mēs paši gribam.

 Mums masu mediju ziņas nav tam, lai mēs ģenerētu to, ko mums cenšas iebarot. Ja katru reizi, kad saka ziņās, ka celsies degvielas cena, mēs nevis vienkārši to pieņemtu un sāktu ģenerēt, ka cena celsies, bet gan pateiktu – ka es pieņemu šo informāciju, taču izvēlos dzīvot realitātē, kurā degviela ir lēta vai bezmaksas, tad nebūtu nekāds pamats celties cenai. Mēdiji un valdošās struktūras mūs izmanto kā ģeneratoru. Mums pamet domu, kuru vajag radīt un mēs viņu domājam un ģenerējam. Mēs ģenerējam, ka cittautieši ir slikti, bet mēs labi! Ka degvielas cenas pieaug un algas samazinās, ka mēs tiekam apspiesti paši savā valstī un ka jādzīvo nebrīvē, atdodot kādam mistiskajam 80 % savus ienākumus.

 Vai mēs mīlam sevi, ja maksājam kaut kādus bezsakarīgus nodokļus, kuri, piemēram, pārtikas ražošanā uzliekas vismaz trīs reizes. Pārtikas cenu 70 % sastāda nodokļi, ko mēs paši sev esam radījuši. Varbūt vienreiz pietiks pieņemt visu, ko mums stumj caur TV kasti vai mēdijiem, varbūt beigsim būt aitas citu ganāmpulkos, bet kļūsim par savas dzīves ganiem.

 Mums nav jāpieņem šī dzīve kā nolemtība, ka esam tikai skrūvītes mehānismā!
Mēs esam radītāji un ja pieņemam, ka visu šo bardaku paši esam radījuši, tad varam to mainīt, nokomandējot, ka manā dzīvē valda pilnīga brīvība, mani nevar ierobežot, es esmu brīvs, es esmu radītājs, kurš nosaka visu pats savā dzīvē.


Varu pār sevi es atdodu sev! Es nosaku to, kas notiks manā dzīvē un to, ko es darīšu. Es atsakos vergot un ģenerēt to, ko citi man uzspiež, es radu savu pasauli. Es esmu … ES ESMU … ES ESMU…

Un es pats radu savu realitāti.
 Sāksim beidzot mīlēt sevi un nometīsim no savas muguras visus parazītus, kuri tur tik ērti jūtās. Atdosim varu pār sevi sev un izmantosim savu gribu savas dzīves veidošanai, nevis miskastes ģenerēšanai.



https://www.facebook.com/maijulaikapavedieni