ceturtdiena, 2014. gada 2. oktobris

Ar ko draud oktobra aptumsumi un kā tos izmantot savā labā



Jau no seniem laikiem cilvēki ļoti baidījušies no aptumsumiem. vieni ticēja, ka Sauli un Mēnesi aprij Svētais Pūķis, savukārt citi uzskatīja, ka debesu spīdekļi nonāk zem sātana spārna. Lai nu kā, taču visi bija vienisprātis, ka aptumsumi ir visuma katastrofas vēstneši. Dīvaini, taču arī šodien, kad zinātnei jau sen zināms, kāpēc notiek aptumsumi, mēs turpinām ar piesardzību izturēties pret šīm parādībām- un jāsaka- ne be pamata.

Daudzu gadsimtu astroloģiskie novērojumi rāda: aptumsumi gandrīz nekad neko labu nesola..
2014.gada oktobrī gaidāmi uzreiz divi aptumsumi: pilns Mēness aptumsums 8.oktobrī un daļējs Saules aptumsums 24.oktobrī.

Tas būs sarežģīts laiks! Tomēr baidīties nav pamata, jo mēs pastāstīsim, ko darīt, lai aptumsums ne tikai jums nesagādātu nepatikšanas, bet pat sniegtu prieku.
Ko sola 8. oktobra Mēness aptumsums

Un tātad: iedomājieties, ka aiz loga ir tumša nakts. Jūs sēžat gaišā īstabā, taču pēkšņi tiek atslēgta elektrība. Paiet kāds laiciņš, un elektrības padeve tiek atjaunota. Tagad, visi priekšmeti iegūst daudz skaidrākus apveidus, nekā pirms tam.

 Tieši tas pats notiek aptumsuma laikā. Aptumsumi palīdz mums atbrīvoties no "rozā brillēm", liekot paraudzīties uz sevi un apkārtējo pasauli pa jaunam. Tā ir kolosāla pieredze, kas iegūta dažu minūšu laikā, kamēr atrodamies tumsā.

Pilns Mēness aptumsums gaidāms 8.oktobrī 13:50 pēc Latvijas laika. Pie mums gan tas nebūs redzams, taču šajā laika nakts spīdeklis pilnībā aizsegs Urānu, veidojot negatīvu aspektu pret Sauli, Venēru un Plutonu. Šāds dbess ķermeņu izvietojums 8.oktobra dienai piešķirs drūmu un pat traģisku nokrāsu.

Negatīvās Saules un Plutona ietekmes dēļ 8.oktobrī daudziem pieaugs iespējamība zaudēt savu varu un augsto stavokli. Kādam uznāks skumjas un nostaļģija pēc jaunību dienām, kā dēļ var ciest pat ļoti stipras ģimenes saites. Taču tas viss nenotiek tāpat vien, Visums mums sūta savu ziņu...
Lai gan, tajā pašā 8.oktobrī, paralēli spriedzi nesošajiem aspektiem, Mēness izveidos harmonisku kombināciju ar Jupīteru un Marsu. Tāpēc, ja nepadosieties panīkumam un pesimismam, šīs dienas aptumsums dāvās jums jaunas iespējas.

 Atmetiet visas šaubas un bailes, esiet dzīvespriecīgi un labvēlīgi, kā to prasa Jupīters. Esiet akti un agresīvi. Tāpēc nekādā gadījumā neiesaistieties nevienā strīdā.
Ja neatradīsiet pienācīgu pielietojumu savai enerģijai, vismaz veltiet šo dienu sporta nodarbēm vai ģenerālajai tīrīššanai.

Ko sola 24. oktobra Saules aptumsums

24.oktobrī Svētais Pūķis atkal atvērs savu rīkli un šoreiz tajā nonāks Saule, kas tobrīd atradīsies Skorpiona zīmē, kura, kā zināms, saistīta ar kataklizmām un ekstremālām situācijām. Aptumsums sāksies pusnaktī un ilgs 4 stundas un 12 minūtes, kā rezultātā Visuma graujošā enerģija aktivizēsies, un visu nākamo dienu pilnā mērā par sevi liks manīt cilvēkos mītošā skaudba, nicināšana un naids. Būs viegli kļūt par nopietna konflikta līdzdalībnieku, iekost "aizliegtajā auglī" un zaudēt naudu.

Taču nav vajadzības noskumt pirms laika. Ne tikai Skorpions noteiks toni šajā dienā. 24.oktobrī Saule savienosies ar Venēru, veidojot harmonisku aspektu pret Neptūnu. un tā kā Neptūns un Venēra ir mākslas aizbildņi, tad šī būs laba diena māksliniekiem, dzejniekiem, mūziķiem- viņus noteikti piemeklēs radošā dzirksts.

Ja uztraucaties par to, ka Mūza varētu apiet jūs, 23.oktobrī iegādājieties bloknotu violetā vai zilā (Neptūna) krāsā un nēsājiet to sev līdzi. Tas kļūs par savdabīgu mānekli iedvesmai, un ja tā pārsteigs jūs ceļā, būs kur pierakstīt savas oriģinālās idejas vai domas. Uzticot savas ieceres bloknotam, jūs arī palielināsiet izredzes tās realizēt visdrīzākajā laikā.
Daļēja Saules aptumsuma laiks ir labākais brīdis garīgām praksēm. Ar jogas, meditācijas vai Tai-či (ķīniešu atveseļojošā vingrošana) palīdzību jūs spēsiet sasniegt pilnīgu harmoniju pats ar sevi un pasauli kopumā.

Ievērojiet piesardzību!

Ņemot vērā to, ka abi aptumsumi norisināsies traumatiskākājās zodiaka zīmēs, 8. un 24.oktobrī esiet īpaši uzmanīgi, rīkojoties ar asiem priekšmetiem vai atrodoties pie auto stūres.
Šajās dienās labāk attiekties no trekna, asa ēdiena. Bet 24.oktobrī, Neptūna spēcīgās ietekmes dēļ, kategoriski nav ieteicams lietot spirtotus dzērienus.

Sagaidiet aptumsumus pareizi un tie neaptumšos jūsu prieku!

http://epadomi.lv/ezoterika/astrologija/