pirmdiena, 2014. gada 6. oktobris

sajūta, it kā būtu bezgaisa telpā - PSI, HARRP, Antennas


Pēdējās dienas (un izteikti šodien) - ir dulla galva, ķermenī neliels bezspēks un sajūta, it kā būtu bezgaisa telpā. Visu laiku it kā trūkst svaigs gaiss un sajūtas tādas, it kā ķermenī būtu skābekļa trūkums. Nu kaut kas ļoti līdzīgs, kā pēc vīna vai nelielas iedzeršanas piepīpētā telpā. Sajūta, it kā gulēts būtu maz un ķermenis nav atpūties.

 Pēdējās divas dienas arī iztrūkst sapņi – tā, it kā vairs nesapņotu. Varētu domāt, ka tas ir kaut kas dīvains, jo dzīvē viss kā ierasti - guļu pie atvērta loga, šonakt atvēru pat vairākus logus, lai ir caurvējš  alkoholu it kā arī neesmu lietojis un gulējis arī esmu kā ierasti. Tāpēc gribējās jautāt Jums - vai tie, kas dzīvo Rīgā un citās pilsētās - jūtās līdzīgi?

 Ir nojausma, kas tas ir, taču prasās uzzināt Jūsu sajūtas, lai gūtu apstiprinājumu savai nojausmai.

 Noraksturojiet savas šī rīta sajūtas - vai tās ir kā parasti, vai ir tomēr kaut kas savādāk? Vai Jūtaties modri un spēkpilni, vai tomēr uznācis kaut kāds sašļukums?

 

 
Mūsu domas par to, kas izraisa šo nepatīkamo pašsajūtu šajās dienās….

Vai esat novērojuši ko līdzīgu pirms 18.novembra un citiem valstij nozīmīgiem pasākumiem, kad valstij vajadzīga tautas aktivitāte. Vai arī tad, kad pilsētās sabrauc vairāk cilvēku, kā ikdienā?

Ļoti līdzīgi bija arī pirms slavenā 13.janvāra. Toreiz Jau nedēļu iepriekš gaisā virmoja kas tāds, kas nedeva mieru un visu laiku uzvilka nervus.

 Tie, kas ir jūtīgāki - sajūt to ātrāk. Tie, kas nav tik jūtīgi - sajūt to vēlāk un tie, kas guļ apziņas miegā vai masu hipnozē - to var nejust vispār. Man līdzīgi bija tad, kad dzīvoju pie nu jau uzceltās Nacionālās bibliotēkas. Kamēr tā celtne nebija uzcelta, viss bija labi, taču kā konstrukcija bija uzcelta un fasāde pabeigta, tā nevarēju gulēt, ķermenī bezspēks, utt..

 Mēs to skaidrojam ar tādu lietu kā PSI. Protams, pierādīt to īsti nevar, taču jau labu laiku cilvēki, kas pārzina PSI tehnoloģijas. Kuru skaidrojums ir psihotronie ieroči kuri izstaro konkrētas frekvences vai vibrācijas, lai cilvēkus noturētu konkrētā vibrāciju diapozonā.

Vecākais un pirmais tāds ierocis tika saukts par pūķi, jo veidoja gaisa pūķa formu. Vienā spicē pūķim uzcēla tautā saukto skābbarības torni, otrā spicē Televīzijas ēku un pa sāniem preses namu un viesnīcu Latvija. Ja kartē paskatīsieties, kā tie ir izvietoti un savilksiet ar līnijām šos punktus, ieraudzīsiet gaisa pūķa formu. Tas ir tas pūķis, ko laiž vējainā laikā un tur aiz striķīša. Kad šī ierīce pierādīja sevi, tad tādus “verķus” sāka iebūvēt mobilo telefonu antenās un pašos telefonos. Caur šo pasākumu cilvēkus var turēt baiļu vibrācijā, agresijas vibrācijā, utt., jo katra no emocijām ir konkrēta vibrācija.

 Saprotu kā tie strādā, jo Orgonīti darbojās pēc tieši tādas pašas fizikas principiem. Tie ir mazākie verķi, vēl Islandē un Aļaskā ir tāda lieta kā HARRP. Visi šie “verķi” strādā uz mikroviļņiem un jebkuru vietu uz Zemes var padarīt līdzīgu mikroviļņu krāsnij.

Kad notiek vēlēšanas un citi publiski pasākumi, kad tautu "Aitas vajag sadzīt aplokā", tad gani izmanto šo elektro ganu, lai virzītu tautu tā, kā tas nepieciešams. Cilvēkiem, kuri apziņā guļ un neapzinās sevi, ir sajūta ka jādara tā vai šitā, atkarībā no vibrācijas un informācijas, kuru vibrācija satur.

Tie, kuriem ir spēcīgāka psihiskā enerģija un apziņa ir pamodusies, tos ietekmēt ir grūtāk. Tāpēc ganiem ir svarīgi, lai cilvēki nepamostos. Tie, kuri ir pamodušies no šīs hipnozes, tie šo vibrāciju jūt kā enerģētisku piesārņojumu, kā apgrūtinājumu savai enerģijai. Mūsu laukam ir jādara milzīgs darbs - principā nedarot neko. Nav tādas vietas, kur no šī visa uz Zemes varētu paslēpties, varbūt svētvietās vai citās spēcīgās vietās varētu būt krietni vieglāk. Nedaudz palīdzēs alumīnija follija cepurīte.

Taču pats efektīvākais ir izaugt apziņā lielākiem par planētu Zeme, kura ir ietīta šajā enerģētiskajā smogā vai tīklojumā. Vienkārši jāiedomājas sevi Saules lielumā un jāpaņem planēta rokās. Tas palīdzēs apziņai izaugt. Kad esam tik lieli, varam arī Zemi piepildīt ar mīlestību un novēlēt tai ko skaistu. Principā, jo lielāki augam savā apziņā, jo mazāk tas viss ietekmēs.

Ir vēl viena lieta, kuru varu ieteikt un no kuras paliks katram atsevišķi vieglāk, un ja to izdarīs daudzi, tad visiem paliks vieglāk. Varam uz papīra lapas uzzīmēt burtus PSI un HARRP, un pierakstīt klāt arī vārdu - Antennas. Šos trīs burtu salikumus apvilkt ar apli. Tas viss jādara ļoti apzināti un jāieliek procesā sava psihiskā enerģija. Aplis ir kā spogulis, kurš starojumu no šiem “verķiem” vērsīs atpakaļ pie šiem verķiem. Tad apzināti sazīmēt bultiņas no apļa uz centru, ar domu, lai savāc atpakaļ savu vibrāciju, lai savāc visu to, ko ir raidīts mūsu virzienā. Tad šī apļa vidū iezīmēt punktu un no šī punkta uz āru uzzīmēt uguns krustu, kurš veidojās no četriem kāšiem, kas ir kā putnu kāši, kuri lidotu pa apli pulksteņa rādītāja virzienā. Ar domu, ka šis ugunskrusts transformē un sadedzina visas vibrācijas, kuras ienāk manā laukā. Tad uzzīmējam uguns apli ap šo zīmējumu un ar zīmuli vai pildspalvu aizkrāsojam apli, kurā ir uzraksti HARRP un PSI. Aizkrāsojam ar domu, ka dzēšam no mūsu lauka šīs vibrācijas, kuras nāk no Antennām. Un šo lapiņu sadedzinām. Paliks nedaudz vieglāk.

 Taču ja nedarīsim neko, tad ir jāpagaida, kad beigsies vēlēšanas un arī paliks vieglāk. Labi būtu braukt pie dabas, iet mežā pastaigāties, tad pašsajūta uzlabosies. Taču ja visi uzzīmēsim šādus aplīšus ar uzraktiem, tad paliks krietni vieglāk.

 Arī katram, kam mājās ir Ēterīts - Orgonīts – tiem ir vieglāk transformēt šīs zemās vibrācijas. Var šo Orgonītu paņemt rokās un tam izstāstīt par savu smagumu, un tas mums palīdzēs šo smogu transformēt daudz ātrāk un vieglāk.

 Protams, nevaram šo visu pierādīt, taču meditācijā šī doma apstiprinājās. Varat pameditēt un uzprasīt saviem Eņģeļiem, no kurienes smagums un bezgaiss. Ja tās ir Antennas, tad bezgaiss ir no tā, ka gaiss ir piepildīts ar vibrācijām, kuras atņem, nevis dod enerģiju. Galva sāp, jo ienāk informācija, kura nav dabīga un nedod neko, tā ver ciet kanālu un saikni ar Dievu.

Smagums ķermenī ir no tā, ka visi enerģijas resursi aiziet tam, lai transformētu šo enerģētisko indi mūsu laukā un apziņa atkal neaizmigtu. Pārējās sajūtas ir tikai saistītas. Ar alkohola lietošanu ir līdzīgi tāpēc, ka tas arī ir inde, tas padara mūsu lauku miegainu un pieļauj visādu būtņu ienākšanu mūsu laukā un sanāk ka ir līdzīgs piesārņojums kā šobrīd.

 Tīrāmies, vairojam gaismu un paliks vieglāk gan mums, gan citiem.

 Protams, tas viss ir saistīts ar spēcīgajiem Debesu notikumiem, taču no tiem mums nevar būt sajūta, ka trūkst skābeklis un ir vieglu pohu sajūta. No tiem parasti ir bezspēks un migrēna. Taču gaisa trūkums ir no piesārņojuma, kurš tiek grūsts mūsu laukā, un no tā, ka slāpē vibrācijas, kuras nāk no Kosmosa. Ar šiem “verķiem” tiek uztaisīts tāds kā kupols apkārt Zemei, kurš notur mūs konkrētu vibrāciju diapozonā, līdzīgi kā lauvu krātiņā. Par to vairāk runā David Icke. Noskatieties tādu vecu 1988. gada filmu “They live”. Veca filma, taču tajā labi atspoguļots tas, par ko rakstu un ļoti lielas paralēles var vilkt ar to, kas notiek uz Zemes.

 Lai jauka diena un mūsos atgriežas spēki. Lai gaisma piepilda šo pasauli un katru no mums.

 
Inga Karpiča- "Dieviņš bija, Dievs palika"
 
 
 
Visuma laika un telpas radošā alķīmija