svētdiena, 2014. gada 5. oktobris

Liktenīgā diena – 2014.gada 4.oktobris




Šodien ir viena no mūsu valsts liktenīgajām dienām. Šodien, 2014.gada 4.oktobrī, mums ir iespēja nodot savu balsi kādai no politiskajām partijām un ietekmēt kāda būs mūsu valsts nākotne. Kādi būs 12. Saeimas vēlēšanas rezultāti? To zina tikai Dievs un tikai Dievs būs tas, kas izlems kādi tie būs. Varbūt kādam radīsies jautājums, ja Dievs izlems kādi būs vēlēšanas rezultāti, tad jau nav vērts vēlēšanās piedalīties? Nē, tā tas nav. Dievs mūs vēro no malas. Mēs varam runāt skaistus vai gluži pretēji neglītus vārdus, bet to, kas ir mūsu sirdīs zina tikai Viņš. Rezultāts būs atkarīgs no mūsu valsts Kolektīvā Apziņas līmeņa, no mūsu valsts vēl neizpirktās karmas daļas, kuru, protams, mēs varam mīkstināt ar pareizām izvēlēm.

Lai kas notiks, lai kāds būs jaunās Saeimas sastāvs, lai kāda būs jaunā valdība, mums vienmēr ir jāatceras, ka mēs varam uzlabot situāciju valstī ceļot mūsu apziņas līmeni, ievērojot cilvēciskās vērtības un izdarot pareizas izvēles. Mēs visi esam pieļāvuši kļūdas un droši vien arī nākotnē tās pieļausim, jo citādi nenotiek attīstība. Nav jābaidās no kļūdām, jo Dievs mums piedod visas mūsu kļūdas, ja mēs tās izprotam un no sirds nožēlojam, bet galvenais neatkārtojam. Mums ir jābaidās no bezdarbības. Bezdarbība ir tā, kas var mūs pazudināt.

Gaismas Skolotāji ir brīdinājuši, ka cilvēkiem, kuri ieņems valstī svarīgus amatus būs jāsastopas ar grūtām kārdinājuma situācijām. Varu centīsies nopirkt, piesolot materiālus labumus. Mūsu valsts neapgūtā mācība jeb karma ir NODEVĪBA. Daudziem būs jāizdara izvēle starp materiāliem labumiem  un nodevību.

Mīļie Latvijas iedzīvotāji, lūdzu, nenosodīsim tos, kuri iekritīs šajos tīklos, jo tas ir ļoti grūts pārbaudījums un ne katram to ir pa spēkam izturēt. Pateiksimies Dievam par to, ka Viņš mūs nepārbauda ar tik grūtiem pārbaudījumiem. Celsim savu apziņas līmeni, tādējādi ceļot mūsu valsts kolektīvo apziņas līmeni, un ar mīlestību un radošu pieeju risināsim un pārvarēsim grūtas situācijas.
Es aicinu visus Latvijas iedzīvotājus un atbalstītājus šodien un līdz šā gada 18.novembrim (ieskaitot) plkst. 20.00 vai vēlāk, ja tas nav iespējams noteiktajā laikā,  lasīt lūgšanu:


Mīļais Visuma Radītāj!
Es pateicos Tev par savu esamību, par mīļiem cilvēkiem, par mūsu Latviju, planētu Zeme un Visumu.
Ar atvērtu sirdi es lūdzu Tev: dod man gaišas domas un labus vārdus, lai mana rīcība ir atbildīga. Stiprini mani!
Lūdzu, palīdzi man, maniem tuviniekiem, draugiem, kolēģiem un pārējai sabiedrības daļai ikdienā dzīvot saskaņā ar cilvēciskajām vērtībām: būt mīlošiem, atklātiem, patiesiem, dāsniem un tikumīgiem savā rīcībā.
Lūdzu, atver manu sirdi mīlestībai, ļauj man mīlēt sevi pašu, manus mīļos līdzcilvēkus, tuvākos, visu cilvēci, dabu, saudzēt zemi, ūdeni, gaisu, akmeņus, augus un ikvienu dzīvu radību.
Lūdzu, palīdzi Latvijai attīstīties, lai Mūsu Valsts ir mīloša, augstsirdīga, sirdsgudra, skaista, garīgi un materiāli bagāta.
Lūdzu, palīdzi man, manai tautai un visai cilvēcei iegūt iekšēju mieru un brīvību.
Lai pasaulē top Mīlestības, Piedošanas, Saprašanās un Pateicības Gaisma!
PALDIES TEV!


Autore: Elvita Rudzāte

http://domatajs.lv/likteniga-diena-2014-gada-4-oktobris/