trešdiena, 2013. gada 27. marts

Pasaules Galvaspilsētas Augšāmcelšanās



 
Video Kop-Radījuši Ветер, Nika un Dima 08.03.2013
No krievu valodas pavadošo tekstu tulkoja Maija Čepule ...
 
Šeit attēlotā jauno realitāšu shēma – tā ir sakrāla shēma pārvietojumiem – caur šīszemes esošās realitātes pārklāšanos ar VIENOTĀS MĪLESTĪBAS APZIŅAS jaunizveidotajām realitātēm. Ieiešana daudz augstākās KristusApziņas vibrāciju dimensijās – ne tikai visiem dažādi izmainīs realitātes, bet arī ķermeni.

Tiem, kuri minimāli pārbīdās uz Atjauninātās Zemes (3,2D) vibrācijām – neizbēgamas ir Apziņas stāvokļa izmaiņas un paplašināta pasaules uztvere, tāpat neizbēgama ir blīvā Oglekļa ķermeņa pielāgošanās jaunajam magnētiskajam laukam, paliekot joprojām spēkā laika linearitātei. Apziņas jaunais attīrītais stāvoklis var pagarināt dzīvi ķermenī līdz 120-150 gadiem.

Tiem, kuri pārbīdās uz Jaunās Zemes (3,4D) vibrācijām – Apziņas stāvoklis jau ir daudz vairāk paplašināts un padziļināts. Ķermeņa izmaiņas daudz būtiskākas, laiks pārgājis uz pirmās-piektās pakāpes nelinearitāti, kas dzīvi ķermenī ļauj pagarināt līdz 500 gadiem. Parādīsies un izpaudīsies dažādas agrāk apslēptas Oglekļa ķermeņa spējas – telepātija, gaišzināšana, gaišredzība, spēja lidot, teleportēties, u.t.t. Šī realitāte aktīvi sadarbojas ar kosmosu un tā dažādajām Dzīvības formām.

Tiem, kuri pārvietojas uz Maldenas (4,oD) realitāti – nokļūst pilnīgi jaunā realitātē – uz pilnīgi jaunas brīnišķīgas planētas, kur nav gadalaiku mijas. Ķermenis ir uz Silīcija bāzes, tātad pavisam jauns, ar jaunām paplašinātām funkcijām un iespējām. Dzīves ilgums ķermenī vidēji 800 gadu. Aktīva sadarbība ar Augsti attīstīto kosmosu. Lielākā daļa no tiem, kuri uz Maldenu pārbīdās – ar daļu savas Apziņas jau atrodas tur savos jaunajos ķermeņos. Atstājot šīszemes ķermeni – Apziņa savietojas pilnībā savā jaunajā ķermenī.

Drakonu radītā realitāte, tāpat kā visas realitātes – ir daudzslāņaina. Tā ir lieliska planēta, izveidota tieši priekš šīm Diženajām būtnēm. Viņu Sapnis piepildās, un – pabeidzot Dzīves skolu uz Zemes cilvēciskajos ķermeņos – viņi atgūst savu dabisko formu, iemantojuši jaunu Viedumu. Aktīva sadarbība ar Cilvēku un visām PasaulsĒkas Dzīvības formām.

Arkturiāņu Koridors – tas ir sarežģīts kristālisks portāls pārvietojumiem kosmosa daudzos līmeņos uz dažādām zvaigžņu sistēmām. Pa šo koridoru no šejienes aiziet tie citplanētieši, kuri Šeit uz Zemes ne tikai ir saņēmuši nesalīdzināmi vērtīgo Dzīves pieredzi vien, bet arī ir darbojušies šeit, palīdzot VIENOTAJAM – izbūvēt jaunās realitātes, un sagatavot šo 3D planētu un Saules sistēmu patreizējiem pārveidojumiem. Tās ir Diženas Apziņas, kuras kosmosos ir labi pazīstamas ar saviem ārkārtīgajiem nopelniem un daudzveidīgajām Zināšanām. Viņi iemiesojās šeit cilvēciskā ķermenī – lai savas spējas, un Sirds Zināšanas pielietotu KOPĪGAJĀ JAUNĀ KOP-RADĪŠANĀ.
 
Ikviena realitāte – Sirdī izbūvēta tiek,
Tā Mīlestības radīta Pārmaiņu diženā izvēle ir.
Sirds izloloto Sapni – vēji tālāk nes
Uz Vienotās Apziņas Dārzu Ziedošo.
 
Savās SIRDĪS Dievi realitātes rada,
Tās piepildot ar Savas Mīlestības Skaistumu.
Visas Dvēseles nu Sapņus piepildoties redz,
Un steidzas drīzāk turpu pārcelties.
 
Sapnis, Mīlestībā radītais, tiek vienmēr īstenots,
Tas krūtīs ietrīsas un skanēt sāk!
Kā putns, strauji tiecas Debesīs –
Lai jaunu veidu rastu Esībai.
 
Mīlestība visam iepriecinājums ir un Cēlonis,
Un Laimes Putns apciemo tik tos –
Ar Dzīvi Savu – Skaistumu kas pavairo,
Un Mīlestību Savu – VISIEM nes.
 
 
Jaunais Nikas meditāciju cikls
Varu pastāstīt –
tiem, kas labprāt gribētu darīt ko noderīgu un svētīgu Zemes un mūsu VISU labā
ka aizsācies ir jauns darbības cēliens portālā Preobražeņije.
Pēc gadu ilgušā pārtraukuma tiek atjaunotas kopīgas meditācijas Nikas vadībā.
 
Pirmā no šī cikla meditācijām notika šodien, 29.12.2012,
Un saucās – *Gaijas Jaunās Sirds Gaisma*.
Mūsu Augstāko Aspektu augšāmcelšanās dēļ
uz kādu brīdi bija pārtraukti mūsu savienojumi.
Tagad tie tiek atjaunoti jaunā, vēl pilnīgākā kvalitātē
caur Gaijas Jauno Sirdi,
kas ir jaunizveidota Kristāliska Iekšējās Zemes struktūra,
kurai Spēku un Starojumu piešķir arī katrs no mums –
ar savām Sirdīm savienojoties,
un ieņemot SAVU vietu Gaijas Sirdī –
jaunajam Mīlestības Darba cēlienam –
priekš VISIEM.