trešdiena, 2013. gada 27. marts

Par dāvāšanas svētību



 
09.03.2013 ... caur olmat
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Kad sveicu svētkos vakar skaistāko daļu no saviem draugiem, tuviniekiem, paziņām un gluži nepazīstamiem, precīzāk – kad sveica mana Sirds un Dvēsele – tad atbildē saņēmu pateicību, kas man tādu prieku deva, tik daudz Gaismas manai Dvēselei, ka vēl līdz šim viss manī dzied – tik daudz skaistu enerģiju, un sajūtu – kā viņas rosās un kustās – nevajag nekādu vairs pierādījumu enerģiju mijiedarbībai, un saproti – cik spēcīgi darbojas sirsnīgums jūtās, dāvinot vienkāršus vārdus un domas, un – kādu varenu atbildes sūtījumu tu saņem.
Redzot un apzinoties šo enerģiju spēli sevī – gribējās tikai dāvāt vien un mīlēt – nedomājot vairs par atbildes saņemšanu, bet sajūtot tikai vēl lielāku pateicību par siltajiem sirsnīgajiem vārdiem, kas nāca no brīnišķīgajām un tik dažādajām Sirdīm.
Un es pamanīju, ka šī atbildes pateicība, kas mani pildīja – paplašinājusi ir mani no iekšienes, šī manis uzdāvātā Gaisma – paplašinājusi ir manu Apziņu un attīrījusi – padarot visu iekšienē gluži vai kristāldzidru.
Mīlestība – pati visus procesus izdara iekšienē, bez piepūles – vajag tikai Dāvāt Sevi, un viņu, savu Dvēseli – pie katras izdevības. Ne velti par to vienmēr tiek runāts.
Un atbildes enerģijas sāk TEVI RADĪT – paplašināt Apziņu, izsmalcināt uztveri, apzināšanos, un tu jau sāc Sevi atkal Dāvāt – bet nu jau JAUNU Sevi, un saņem atkal JAUNAS ienākošās enerģijas – un uzsākas šis aplis no jauna, bet drīzāk gan – tā ir SEVIS RADĪŠANAS spirāle.
Un tā tas ir vienmēr – ja turies pie vienkārša likuma – Dāvā un Mīli!
 
Mēs piedzimuši esam šeit –
Par Zvaigznēm kļūt,
Kas tiecas augšup cauri miglas vāliem –
Par Mīlestību bezgalīgo.