piektdiena, 2013. gada 8. marts

06.marts 2013.-18. marts 2013.

MEN - IMIX - MANIK (06.03.2013.- 18.03.2013.)

MEN – Ērglis – nesīs šo nākamo 13mit dienu vilni augstu debesīs ar saviem lielajiem un spēcīgajiem spārniem. Jums būs iespēja lidot augstu gaisā, lai spētu planēt virs savas dzīves – virs ikdienas, dienas no dienas un ikdienišķas rutīnas.
Atbrīvojiet no važām visu nepiekāpību un neticību, bailes un nedrošību, kas velk mūs katru dienu uz leju, nojauciet visas sienas, ko citi mums ir uzspieduši un teikuši, nometiet savu veco ādu un ļaujiet savām krāsām spīdēt cauri ar visu savu vibrāciju burvību.
Šis ir laiks, lai jautātu pēc laimes un saņemtu labu laimi, veiksmi un nepieciešamos resursus, kas vajadzīgi lai īstenotu savus sapņus.
Mūsdienu sabiedrība balstās uz kontroles mehānismiem, varu un ietekmi, plašsaziņas līdzekļiem, ekonomiku, politisko sistēmu, organizētu reliģiju, pat darba vietās un ģimenēs notiek ierobežošana, gribam mēs to vai nē. Šis ir mums dots laiks, lai mēs varam izpētīt, kas mēs patiesībā esam: mūsu augstāko Es, sapņus un ambīcijas, mūsu potenciālu.

Ir jābūt uzmanīgiem - pārdomā, nerīkojies pārāk ātri un impulsīvi, jo šis kāpjošais augstums var kļūt apreibinošs. Kad mēs esam liecinieki tīram potenciālam mūsos, kad mēs jūtam uzmundrinošu brīvības sajūtu, tas viss kopumā ir kā narkotikas. Gaiss ir tīrāks un mēs varam redzēt tālāk, lidot ātrāk un stiprāk. Šis 13mit dienu vilnis ir kā vīzija, perspektīva un atklāsme, nevis rīcība. Tamdēļ izmantojiet šīs te 13mit dienas, lai padarītu skaidru savu redzējumu nākotnes vīzijā, strādājiet pie tā, lai dzīves ceļš ir tāds, kas aiznes tur, kur Tu vēlies būt, vai tur, kur tas jau Tevi nes, un sagatavojieties rīkoties nekavējoties.

Atcerieties, ka lidojums augstumos prasa pieredzi, plānošanu un iemaņas. Pavērojiet Kaiju... Izpletiet savus spārnus, izmēģiniet tos, izpletiet tos plašāk un spēcīgāk kā jebkad agrāk un LIDOJIET :)