pirmdiena, 2013. gada 4. marts

Ilarions 3.-10.marts


Viedas Meistars Ilarions
3.-10.marts/2013
 

Mīļie!
 
Patlaban jūs atkal pieredzat enerģētiskās lejupielādes un atkal tiekat uzlaboti. Kā jau zināt, šis process turpināsies līdz visa jūsu ķermeņa sistēma būs attīrīta un iztīrīta. Šajā laikā pēc iespējas biežāk ieejiet sevī, lai ļautu atvērties savai sirds čakrai, lai visas vēl neizstrādātās jomas varētu sakārtoties. Ja šis process jums šķiet pārāk intensīvs, tad ejiet pie dabas un vienkārši savienojieties ar to. Savienošanās jūs iezemēs un atgādinās faktu, ka esat daļa no Visa Kas Ir un viss kādreiz taču beigsies.
 
Katrs attīrītais slānis aizvien dziļāk jūs savieno ar jūsu būtības pamatā esošo autentisko es, un tas ir tik svarīgi tāpēc, lai jūs tiktu uz priekšu, bet īsākais un paātrinošākais veids kā to paveikt- ir praktizēt skatīties katrā dzīves situācijā, piedodot katram un visam šajā dzīvē un īpaši sev. Jūsu cilvēciskā sistēma fiziskā ceļojuma laikā ir uzsūkusi daudzas viltus mācības un daudzus nepatiesus signālus; tie katrs un visi ir jāsaskata un jāatbrīvo. Ir svarīgi izšķirt, kas ir Jūsu enerģija un, kas ir kolektīvā apziņa. Dažkārt tas ir grūti, un daudzi pavada lielu savu laika daļu iesaistoties uz Zemes saražotās drāmās.

Vissvarīgākais, mīļie, ir palikt mierīgiem un neiesaistīties uz pasaules skatuves izspēlētās drāmās. Nepievienojiet savu enerģiju šiem notikumiem, bet koncentrējieties uz visu, ko vēlētos pieredzēt savā realitātē. Tas prasa zināmas pūles- ik dienas uzturēt Gaismas fokusu un neatlaidība te ir atslēga. Darot šo darbu, ziniet, ka kalpojat augstākam mērķim un to jūs savā tagadējā realitātē patlaban nespējat saskatīt. Bet turpinās Zemes un tās iedzīvotāju Augšupcelšanās un ir tik labi jau saskatīt notiekošās pārmaiņas un transformācijas. Par spīti visam visapkārt redzami pierādījumi notiekošajai evolūcijai.
 
Mēs atkārtoti akcentējam kultivēt sevī pateicības un prieka attieksmi, jo jums dotās iespējas ir milzīgas. Tuvojoties pavasara saulgriežiem, planētu appludinošās enerģijas vēl tikai spēcināsies- tik spēcīgas vēl nebūsiet pieredzējuši. Ļaujiet sev uzplaukt savas būtības pilnībā un atcerieties, ka paši esat izvēlējušies ceļu un arī to, ka šajā gadā, Jaunās Zemes realitātes pirmajā gadā, jūs sākat kļūt par sevi pašu. Veltiet laiku tam, lai noskaidrotu, ko jūs vēlaties radīt savā dzīvē un jaunajā realitātē.
 
Jūsu enerģija un jūsu vīzijas (redzējumi) rada jauno realitāti. Tā ir jauna diena un jauna spēle. Jūs varat radīt to, ko izvēlaties radīt uz šīs jaunās pasaules sagataves un, radiet tikai to, kas spēcina un bagātina, kas kalpo visu augstākajam labumam. Jūsu radošie spēki vairojas un spēcinās, un atklāsies vēl daudzi slēptie talanti un spējas. Atmosfēra ir dzīva un piepildīta ar augsta līmeņa iespējamībām. Ticiet sev!
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa /Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.


Tulkoja Māra Brante