svētdiena, 2013. gada 24. marts

Enerģētiskā prognoze – Lotosa sirds atmodināšana



 
Emanuels Dagers 2013.gada marts
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Sveicu jūs, brīnišķīgie draugi!
Tas man ir liels gods atkal ar jums apvienoties. Februāris ir bijis nosacīti kluss, taču ieejot marta mēnesī un saistībā ar visiem debesu notikumiem, lietas atkal sāk izkustēties no vietām.
 
Lotoss
 
Galvenā tēma, kas tagad rodas mūsu personīgajā dzīvē un, gala rezultātā, arī kolektīvajā līmenī, ir Lotosa Sirds atmodināšana. Lai saprastu, kas tas ir, ir būtiski paraudzīties uz to, kas tad īsti ir Lotoss.
 
Lotosa zieds ir spēlējis būtisku lomu daudzās kultūrās kopš vissenākajiem laikiem un līdz pat mūsu dienām. Lotosa zieds pārstāv/simbolizē Dievišķo tīrību, Apgaismību, Pārpilnību un Atdzimšanu. Vislabāk šis zieds jūtas visnetīrākajā purvainākajā ūdenī, kur aug un plaukst visā savā krāšņumā. Šī spēcīgā metafora atgādina mums par Lotosu mūsos pašos. Tā atgādina mums par to, ko Dvēseles līmenī mēs esam zinājuši iepriekš, pirms mēs ienācām šajā Zemes matricā. Par to, ka pat virzoties cauri duļķainiem dzīves ūdeņiem, mēs tāpat varam uzziedēt pilnā plaukumā. Mēs zinājām, ka ikviena mūsu izdzīvotā pieredze tuvina mūs saiknei ar mūsu vispatiesāku, Dievišķīgāko daļu, ar tās izpausmi/iemiesojumu.
 
Tātad, kas tad patiesībā ir - Lotosa Sirds? Tā ir Augstākā Sirds, kurā mājo Dievišķā Mīlestība, Svētlaime un Brīvība. Tās ir tās enerģijas, kuras mēs arī esam pašā savā kodolā/savā dziļākajā būtībā. Kad Lotoss mūsos pilnībā uzplaukst, mums vairs nav vajadzības iestigt mūsu pagātnes netīrumos, jo mēs zinām, ka viss, kas ir bijis, ir atvedis mūs turp, kur mēs atrodamies tagad. Mēs tagad esam sasnieguši laiku un telpu, kurā mēs varam ļaut mūsu iekšējam Lotosam izšķīdināt tās bruņas, ko mēs esam valkājuši visas šīs dzīves. Mēs varam lūgt tam [Lotosa ziedam] sūtīt mūs svētlaimīgā, piemērotā un maigā ceļojumā.
 
Galīgā prioritāte – mīlestība uz sevi
 
Pirmais solis Lotosa Sirds atmodināšanas virzienā ir tāds, lai mēs pilnībā un attiecībā uz pilnīgi visu iemīlētu paši sevi. Gadu tūkstošiem lielākā daļa sabiedrību ir mācījušas mūs izvirzīt priekšplānā visu un visus, izņemot pašiem sevi. Un tikai pēc tam, ja mums vēl ir atlikusi mīlestība, mēs varam to dāvāt arī paši sev. Lielākoties, ja mēs neievērojām šo nerakstīto likumu, mēs tikām uzskatīti par egoistiem. Un, tā kā egoisms mūsu sabiedrībā galīgi netika augstu vērtēts, mēs darījām visu, lai izvairītos no šīs birkas piekāršanas. Patiesībā šāds domāšanas veids atdalīja mūs no mūsu vispatiesākās sevis daļas piedzīvošanas.
 
Mēs esam šeit, lai pirmkārt, iemīlētu sevi. Un šeit nav runa par egoistisku/narcistisku mīlestību. Runa ir par to mīlestību, kas sniedz mums zināšanas par to, ka, mīlot sevi, mēs atveramies un kļūstam Vienoti ar Visu, Kas Ir. Šī mīlestība mums atgādina par to, ka mēs patiesībā esam vesels Kosmoss/Visums, kas aizvien paplašinās pats sevī. Tā kā mūsu apziņa nav pieradusi pie šāda domāšanas veida, atzīt sevi par veselu Kosmosu/Visumu var būt visai sarežģīti. Tāpēc izturēsimies paši pret sevi saudzīgi/maigi, kamēr mūsu prāts aptvers un apgūs šo gudrību pats savā tempā.
 
Galaktiskā Mīlestība
 
Izsakot nodomu – katru dienu praktizēt mīlestību uz sevi/sevis mīlēšanu, mēs sākam piepildīt savus fiziskos, emocionālos, mentālos un garīgos ķermeņus līdz tādai pakāpei, ka mums vairs nav vajadzības raudzīties/meklēt kaut kur ārpusē, lai mēs sajustos pilnīgi, laimīgi un viengabalaini. Tieši no tās, ar mīlestību piepildītās telpas, mēs pēc tam varam kalpot tam, kas ir mums apkārt; varam palīdzēt savai apkārtējai videi un varam palīdzēt tai pacelties. Šeit mīlestība uz sevi vairs nešķiet egoistisks, bet drīzāk gan – nesavtīgs akts. Akts, kurā tiek godāts un cienīts Visums jūsos pašos, citos cilvēkos un visā dzīvē – laikā un telpā. Mīlestība uz sevi šeit mūs aizved pie Galaktiskās Mīlestības, kurā mēs ieejam, pārkāpjot pāri visām atdalītības ilūzijām.
 
Atlaižot vēsturi
 
Kad enerģija sāk pieaugt tā, kā tas notiek tagad, tas iznes virspusē dziļi noglabātās emocijas, kas var tikt izjusts visai nekomfortabli. Un tā tas turpināsies tik ilgi, līdz mēs patiešām sastapsimies aci pret aci ar šīm emocijām. Daži tā piemēri, uz ko mēs, iespējams, tagad gribēsim ciešāk paraudzīties un atlaist – tās ir pagātnes sirds un citas traumas, vainas sajūta un nosodījums, parādi un citi viltus stāsti, ko esam pieļāvuši, un kas neļauj mums kļūt par sevis pašu dižākām versijām.
 
Viens no paņēmieniem, kā atlaist visu to, kas vairs nekalpo mūsu augstākajam labumam, ir – piedošana. Mēs nerunājam šeit par to piedošanu, kas balstīta uz ego, kas ietver sevī nosodījumu. Mēs runājam par universālo kosmisko/visuma piedošanu, kas mums dod iespēju nodot Visumam stāstus, ar kuriem mēs sevi apgrūtinām. Piedošana ļauj mums pārvarēt ilūziju par to, ka pagātne varēja būt citāda. Tā [piedošana] parāda mums, ka stāsti, kurus mēs priekš sevis esam radījuši, patiesībā nespēj definēt to brīnumu, kas mēs patiesībā esam.
 
Lotosa Sirds Atmošanās
 
Kad mēs patiesi sākam mīlēt sevi, izpaužot galaktisko mīlestību un sajūtot universālo/kosmisko piedošanu, viss, kas ir atlicis, lai pilnībā atmodinātu Lotosa Sirdi ir – līdzjūtība.
 
Lūdzjūtība ir spēja mīlēt apkārtējo pasauli un rūpēties par to, neiekrītot ilūzijā par to, ka tajā kaut kas nav kārtībā vai ir jebkādā veidā labojams.
 
Līdzjūtību nevajadzētu jaukt ar simpātiju. Kad mēs simpatizējam, mēs pazeminām mūsu vibrācijas līdz aizmiršanās pakāpei, kas veicina ilūziju par to, ka mēs paši un viss, kas mūs ieskauj, tādā vai citādā veidā esam mazāk nekā viengabalaini un pilnīgi/perfekti. Parasti tas mūs izsūc un atstāj mūsos smaguma sajūtu. Līdzjūtība sniedz mums kaut ko pilnīgi pretēju. Tā ļauj mums pārkāpt pāri ierobežojošajiem stāstiem, kurus mēs un mūsu sabiedrība esam radījuši priekš sevis. Izpaužot patiesu līdzjūtību, mēs gan priekš sevis, gan priekš citiem radām spēcīgu mīlestības virpuli, kurš mūs paceļ no upura apziņas Visuma KopRadītāja apziņā.
 
Lotosa Sirdij atmostoties, mūsu personīgajā dzīvē un cilvēces kolektīvajā apziņā – pasaule, kura šķita esam sabrukusi, pēkšņi atkal tiek izjusta kā spilgta, brīnišķīga un viengabalaina.
 
Līdz nākamajai reizei.
Jūsu Emanuels