piektdiena, 2013. gada 8. marts

Metasintēze. Enerģētiskā prognoze martam.


Grupa Metasintēze. 2013.g.
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņorina
 
Kaut kad februāra vidū man radās vēlēšanās paskatīties, vai joprojām var vadīties no manis pašas prognozes visam februārim jeb arī februāris ir sagādājis kārtējo pārsteigumu. Intuīcija man teica priekšā, ka februāra vidū ir notikušas nopietnas pārmaiņas, taču vienlaicīgi arī bija sajūta, ka ir jānogaida līdz februāra beigām, kad šīs pārmaiņas izpaudīsies daudz redzamākā veidā. Turklāt, saskaņā ar informāciju februāra sākumā, mēneša vidus solījās būt visai mierīgs un tikai beigās tika prognozēts kārtējais enerģētiskās spriedzes lēciens, kas piespieda mūs „savākt astes”, t.i. – kārtējo reizi atgriezties pie neatrisinātajiem jautājumiem.
 
Pēc tam, kad es paraudzījos „atpakaļ” uz februāra vidu, es ieraudzīju, ka kaut kad 5.-6.februārī Lielā Centrālā Saule novirzīja uz mūsu pusi spēcīgu enerģijas paketi, uz kuru burtiski uzreiz atsaucās mūsu Saule (uzliesmojumu un lielu plankumu parādīšanās veidā), bet 15.februārī šo enerģētisko triecienu uzņēma Zeme.
 
15.februārī Čeļabinskas apgabalā uz Zemi nokrita meteorīts. Tajā pašā dienā vistuvākajā attālumā no Zemes garām aiztraucās asteroīds 2012 DA14. Pēc dažiem rādītājiem, meteorītu ir bijis daudz, taču gandrīz visi sadega mūsu planētas atmosfērā. Čeļabinskas meteorīts (un tā brāļi) darbojās kā „kosmiskās zondes” , iztaustot Zemes atmosfēras augšējo slāņu un tās enerģētikas stāvokli. Informācija tika translēta uz garām lidojošo asteroīdu. Meteorīts uzsprāga diezgan lielā augstumā, sabirstot gabalos, kas mazināja iespējamo tā nodarīto kaitējumu. Kopā ar meteorīta atlūzām uz planētas nokļuva kosmiskie vīrusi, kas piedalīsies dažu uz Zemes esošo augu sugu evolūcijā.
 
Pēc daudzu cilvēku sacītā, pēc 15.februāra viņiem nācās pārdzīvot „grūtus laikus”, kas izpaudās, kā dažāda veida saslimšanas, galvassāpes, emocionālā nestabilitāte un depresija.
 
Vienlaicīgi daudzi teica par iestājušos domu skaidrību, par to, ka viņu apkārtējās realitātes uztvere ir kļuvusi daudz krāsaināka un priecīgāka, bet dzīves mācībstundu apguve - ātrāka un efektīvākā.
 
Saskaņā ar Drunvalo Melhisedeka sniegto informāciju, 2013.gada 18.februārī atvērās laika logs, kuram nav nosaukuma, taču, kurš atrodas Maiju Laika Beigu loga, kurš atvērās 2012.gada 21.decembrī un turpināsies apmēram 3 gadus, iekšienē. Vārdā nenosauktais laika logs atveras 2013.gada 18.februārī un aizveras ap 2013.gada 2.jūniju (vai arī var turpināties līdz augustam).
 
Maiji uzskata, ka šī perioda sākumā (logs logā) notiks pāreja no vīrišķās enerģijas uz sievišķo enerģiju un pati Zeme izlems, kad tieši tas notiks. Pēc Drunvalo domām, šajā pat periodā var notiks Zemes ģeomagnētisko lauka maiņa. Viņš atsaucas uz NASA pētījumiem, kuros tiek apgalvots, ka 24-gadu saules aktivitātes cikla vidū (un tas skar tieši 2013.gada sākumu) var tikt dzēsta visu datoru atmiņa un, attiecīgi, nodarīts kaitējums mūsu civilizācijai, kura atrodas spēcīgā atkarībā no interneta un citiem elektroniskajiem (atmiņas) līdzekļiem. Daudzi prognozē kaitējuma nodarīšanu cilvēka smadzenēm.
 
Jebkurā gadījumā minētā informācija tieši vai netieši norāda uz nopietnas planētas elektromagnētiskā lauka transformācijas iespējamību. Īpašu piesardzību raisa minimālā (tuvu minimālajai) mūsu Saules aktivitāte aktīvu tumšo plankumu veidošanās laikā, kuru temperatūra ir desmitkārtīgi zemāka par pašas Saules virsmas temperatūru. Daudzi zinātnieki saista plankumu veidošanos ar slēptiem procesiem, kas notiek mūsu gaismekļa magnētiskā lauka dziļumos, un norāda uz pieaugošu saules aktivitātes aktivizēšanos iespēju vistuvākajā laikā. Tomēr, ir jāņem vērā, ka arī agrāk (2012.gadā) zinātnieku prognozes attiecībā uz Saules aktivitāti – nepiepildījās.
 
No enerģētiskā viedokļa raugoties, mūsu planēta strauji palielina elektromagnētisko lauku un šis process turpināsies marta mēnesī. Turklāt elektromagnētiskā lauka palielināšanās ātrāk notiek ziemeļu polā. Zemes elektromagnētiskā ass kopš janvāra mēneša arī ir mazliet novirzījusies. Ātri mainās Zemes noosfēra un tās spriedzes pakāpe pieaug (skat. augstāk minēto par Čeļabinskas meteorīta un asteroīda lomu). Tas viss notiek ar aktīvu Saules līdzdalību, kura iedarbojas uz mūsu un citām planētām netradicionālā veidā, t.i. – nevis caur uzliesmojumiem un plazmas izmešiem, bet informatīvi, vissmalkāko matēriju līmeņos.
 
Marta devīze – „jaunā nobriešana”. Šo procesu raksturo visdažādākās izpausmes, kuras ne vienmēr ir harmoniska un sabalansēta. Jaunā nobriešana pagaidām notiek tikai smalkajos līmeņos. Šis process ir aizsargāts no daudz rupjāku spēku iejaukšanās. Pat vēl vairāk saasināta uzmanība procesam no nelīdzsvarotās apziņas puses ir ārkārtīgi nevēlama.
 
Jaunās realitātes nobriešana notiek Zemes „klēpī”, tās kodolā, cieši sadarbojoties ar ienākošajām augstfrekvenču enerģijām. Planētas elektromagnētiskais lauks palielinās divu iemeslu dēļ: lai aizsargātu un uzturētu briestošo realitāti ar daudz smalkākām enerģijām un, lai izveidotu informatīvo saikni ar daudz augstāku Visuma apziņas lauku. Tas pagaidām vēl ir tīri planetārs process, kura gaitā tiek noteiktas/izveidotas jaunu attiecību shēmas starp visiem apziņas līmeņiem, kas izpausti uz planētas, kā arī tiek koriģēts jaunās realitātes evolūcijas plāns.
 
Tie, kuri joprojām nodarbojas ar savas zemapziņas tīrīšanu, sastapsies ar jaunām problēmām februāra beigās-marta sākumā. Saules iedarbība pastiprinās šo procesu, ienesot ugunīgās enerģijas karmisko stāvokļu izdedzināšanai. Kā vienmēr, uz to reaģēs fiziskais ķermenis, kuram būs ļoti smagi iet cauri „uguns” pārbaudījumam. Šādas ķermeņa pretošanās „ugunīgajai stihijai” sekas var skeleta, elpošanas un sirds-asinsvadu sistēmu saslimšanas veidā. Nervu sistēma jau kuro reizi „izies no ierindas”. Iespējami veģetatīvās-distonijas simptomi, galvassāpes, arteriālā spiediena lēkāšana.
 
Apzināts darbs ar fizisko un enerģētisko ķermeņiem šeit ir ļoti vēlams. Netiecieties „uz augšu”, kamēr nebūsiet atraduši vajadzīgo dialogu ar ķermeni. Citādi jūs vienkārši „pārraus” tieši „smalkā un blīvā” ķermeņu savienojuma vietā, t.i. kaut kur „saules pinuma” čakrā. Tā vietā, lai visus ķermeņus savienotu vienotā ķermenī (vienā vibrāciju diapazonā) jūs, tieši pretēji, pastipriniet robežas starp ķermeņiem un pat saraujiet tās. Enerģētiskie pārrāvumi ir ļoti sāpīgi visiem enerģētiskajiem ķermeņiem un arī fiziskajam ķermenim.
 
Pārrāvuma rezultātā jūsu zemākie enerģētiskie ķermeņi var nonākt zemākā astrāla un tā būtņu ietekmē un tapt to programmu pārvaldītiem. Tas izraisa gaišredzības un gaišdzirdības kanālu izkropļošanos. Augstākā „Es” vietā jūs sāk „vadīt” citas būtnes, kuras jūs ne vienmēr spēsiet atpazīt. Jā, jūs saņemsiet informāciju, taču cita enerģētiskā līmeņa informāciju, un šī informācija veicinās jūsu ego uzpūšanos.
 
Tie, kuri veiksmīgi ir izstrādājuši galvenos savas zemapziņas masīvus, var sastapties ar cilvēces zemapziņas programmām, kuras būs nepieciešams izstrādāt (ja tas ir saistīts ar viņu uzdevumiem). Pēc būtības, šie cilvēki ir sastapušies ar līdzīgām programmām jau iepriekš (šī gada sākumā un vēl agrāk), taču martā viņus gaida sistemātisks darbs ar kolektīvo zemapziņu, jo ir nepieciešams attīrīt „vietu” jaunajai realitātei. Priekš viņiem nebūs nekā jauna, taču darāmā mērogi prasa daudz noturīgāku noenkurošanos sirdī, citādi spēcīgās zemapziņas programmas var novilkt to pašās cilvēces apziņas „apakšās” un radīt jaunas situācijas izstrādāšanai.
 
Tos, kuri ir gatavi pieņemt jauno realitāti, marts pārbaudīs uz izturību burtiskā veidā, aizvācot vecās attiecības, draugus, ģimenes locekļus, darbu.
 
Viss sāk izšķīst burtiski stundas laikā. „Likteņa” pagriezienu pēkšņums krietni palielināsies. Turklāt nekas jauns to vietā piedāvāts netiks vismaz līdz aprīlim. Šajā laikā izpaudiet maksimālu pacietību un mieru.
 
Viss notiks savā laikā. Izmantojiet martu, lai pilnveidotu savas dvēseles kvalitātes/īpašības, noslīpētu savu intuīciju negaidītās situācijās, uzticieties savai sirdij. Un pēkšņi notiekošo pārmaiņu būtība – atklāsies negaidītā veidā, un jūs tiksiet nogādāti vajadzīgajā vietā (tai skaitā arī ģeogrāfiskajā).
 
Protams, arī citām „apgaismojamām” grupām nāksies sastapties ar negaidītiem pārsteigumiem un krasiem pagriezieniem viņu dzīves ceļā. Attiecības ģimenēs arī būs tālu no ideāla. Darba zaudējums – ir pilnīgi reāla iespēja. Arī viņiem tiek ieteikts paust pacietību un izpratni un apzināties radikālo pārmaiņu iemeslus. Kā jau tika teikts, piedošana ar mīlestību pret visu notiekošo – ir atslēga šādu situāciju atrisināšanai. Visas šīs daudzās situācijas izvēršas tieši tāpēc, lai jūs apgūtu dažas būtiskas dzīves mācībstundas, tai skaitā iecietību pret citiem cilvēkiem.
 
Pozitīvais moments, kas ir saistīts ar šo mācībstundu izdzīvošanu februārī-martā, ir tāds, ka mēs, nokļūstot mācību situācijā, vairs netērējam laiku pašmocībām vai notiekošā emocionālajam novērtējumam, bet vienkārši izdzīvojam situāciju praktiski, iegremdējoties tajā pilnībā, un saņemam ātru rezultātu. Turklāt, ja mēs neesam apguvuši kādu mācībstundu, mums diezgan drīz no jauna izveidojas analoģiski apstākļi, kas ļauj mums mēģināt atkārtoti.
 
Kārtējā enerģētiskā „dāvana” no Lielās Centrālās Saules ir sagaidāma 5.-6.martā, kā rezultātā Saule pastiprinās savu ietekmi uz Saules sistēmu, bet Zeme sajutīs šo spriedzi pēc 15.marta. Marta otrā puse ir sagaidāms, ka būs ļoti saspringta. Palielinās krīžu, negadījumu un katastrofu iespējamība. Šeit būs jāpieslēdz apziņas slēptās rezerves un jārīkojas ar paaugstinātu atbildības sajūtu un ticību tam, ka viss ir piemēroti un tiek virzīts tā, lai kalpotu visu visaugstākajam labumam.
 
Tatjana Zolotuhina 2013.gada 27.februārī