otrdiena, 2013. gada 12. marts

2013.gada 10.marts!


2013.gada 10.marts!

Rietumu diena – 5 KAWAK - Pērkons, emociju pārpilnība, Svētīts lietus, transformācija, paātrinājums.
Dienas uzdevums – Saviļņojums vai vētra pirms klusuma iestāšanās :)

Šajā dienā tiek izdzīvotas pilnīgi visas emocijas, pasaule šķiet krāsaina un daudzpusīga – diena ir unikāla tās izpildījumā un tverams ir katrs mirklis caur sajūtām!
Ja nu vakar esiet piefiksējuši kaut ko, kas izraisa nepatīkamas emocijas, tad šajā dienā šīs te lietas ir daudz vieglāk transformēt un pozitīvo! Iespējams caur smiekliem, iespējams caur asarām, iespējams caur vēl kādām spilgtām emocijām!
Mēs šodien jau esam pakāpušies uz nākamā pakāpiena… šīs te izmaiņas iegūs jaunu un stabilu pamatu. Svarīgi saprast, ka pēc negaisa augsne ir daudz auglīgāka, lai tajā augtu un rastos kas jauns. Bet viss notiekošais ir tikai uz labu :)
Negaisa emocijām seko mierīgāki apstākļi un konkrēta skaidrība mums svarīgos jautājumos. Ar mīļoto cilvēku šodien iespējams izdzīvot it visas emocijas, galvenais ir mēģināt noskaņoties uz pozitīvo daļu šai pasākumā!

Ja Jūs sajūtiet kādas veselības problēmas, vai jūs uz tām reaģējiet? Un ja Jūs variet paredzēt kaut kādas veselības problēmas – vai Jūs dariet visu, lai tās novērstu! Ja Jūsu atbildes uz abiem jautājumiem ir „jā”, tad šī diena ir tā, lai sāktu visu šo te darīt!
Kawak enerģija ir ļoti laba diena veselības lietām, dziedināšanai un vispārējai dzīves uzlabošanai, savienojot kopā to ar 5to atslēgu – kas dod mums katram vairāk apziņas sākt stiprināt un aizsargāt veselību, kas ir viena no visvairāk aizmirstajām lietām mūsu dzīvē. Bet nekavējieties.. Nav svarīgi, cik labi Jūs jūtaties, pieņemiet sevī šo jauno apņemšanos par jaunām rūpēm veselības uzlabošanā un atjaunojieties sevī šodien no iekšpuses :)