otrdiena, 2013. gada 12. marts

Fiziskā ķermeņa transformācija



 
Āriešu 5.rases ķermenis tika radīts pirms 12 000 gadiem. Ogleklis tika izmantots tādēļ, lai šie ķermeņi spētu sevī saglabāt divas pretējas enerģijas uzreiz – Tumsas un Gaismas, kas bija nepieciešams dualitātes eksperimantam. Šo eksperimentu aizsāka atlantu 4.rases laikā.
 
Silīcija ķermeņi to nespētu, tādēļ tie tika kristalizēti, kas ļāva saglabāt tikai vienu no enerģijām, vai nu Tumsas vai nu Gaismas. Tādēļ 4.rase strādāja ar iekšējām un ārējām enerģijām, ka prasīja ļoti daudz enerģijas, un tai bija jābūt redzamai- katrai cilvēka šūnai bija jāmirdz tajā enerģijā, ar kuru viņš strādāja. Kaut arī oglekļa ķermeņi nebija tik ilgdzīvojoši, kā silīcija, taču bija izturīgāks dažādu enerģiju caurlaidē caur sevi. Dualitātes eksperiments beidzās 2012.gadā, ķermeņiem no jauna jāsāk strādāt ar smalkajām enerģijām, taču tam oglekļa ķermeņi vairs neder, jo sava blīvuma dēļ nespēj sevī saglabāt augstas frekvences enerģijas, kā to spēja silīcija ķermeņi, viņi viegli maina domu un jūtu enerģijas polaritātes, taču spēj noturēt tikai minimālo enerģijas daudzumu sevī.
 
Fiziskais ķermenis šobrīd sastāv no kauliem dzīslām, asinsvadiem, muskuļiem, asinīm utt. un tas šobrīd sāk mainīt sastāvu uz silīciju, lai katra šūna kristalizētos un spētu sevī saglabāt Dvēseles enerģiju, kura šobrīd palielinās no ienākošo enerģiju straumes, taču izplūst cauri, jo ķermenis to nespēj noturēt sevī, un tas neļauj adaptēties jaunajās enerģijās.
 
Šobrīd uz Zemi plūst daudz Gaismas enerģijas, kura palīdz šūnām reģenerēties, un šūnu struktūra mainās, par cik cilvēks tiecas uz tām. Svarīgi šobrīd atrasties iekšējā Mierā, bez emociju svārstībām, jo jaunās šūnas nav piemērotas emociju uzplaiksnījumiem un var iet bojā.
 
Jaunās Gaismas enerģijas nostiprinās cilvēka Dvēseles enerģijās, nevis Ego, un tas provocē iekšējās izmaiņas. Cilvēkā ir noteiktas enerģijas, kas ir stabilas un nekad nemaina savu polarizāciju, lai kas nenotiktu emocionālajā plānā - tās ir Dvēseles enerģijas un svārstās no Personas mīnusa uz plusu.
 
Cilvēka aizsardzība tiek celta uz Dvēseles enerģijām, ne Ego. Tieši Dvēseles enerģijas pievelk līdzīgās, jo ir stabilākas, nekā Personas. Ienākošās Gaismas enerģijas arī atjauno Dvēseles enerģētisko kodu, ko Tumšie pēdējās tūkstošgadēs bija sagrāvuši, lai cilvēks aizmirst savas saknes.
 
Fiziskajā pasaulē šis kods izpaužas kā DNS, kurai tiek pievienota 13.spirāle. Beidzoties ķermeņa pārveidei, cilvēkiem atgriezīsies atmiņa. Jaunākās ķermeņa šūniņas bremzēs pārveidi, tāpēc laika ziņā tas var prasīt apmēram divas pašreizējās cilvēku paaudzes.
 
Tie, kuri izvēlēsies Tumsas enerģijas, tie mirdzēs tumsas enerģijās. Tā kā Zeme pāriet Gaismas enerģijās, tad tie, kuri transformēsies Tumsas Enerģijās, pāries uz citām planētām, kur valda Tumsas Enerģijas. Tas neattiecas uz tiem cilvēkiem, kuru dzīvo 3.dimensijas Tumšajās enerģijās, jo Tumsas Enerģijas ir augstu vibrāciju enerģijas – jau 4.dimensijas, kur neeksistē grēki, vājības, bet tumsas enerģijas tiek izmantotas Dvēseles attīstībā. Tumsas Enerģiju cilvēki arī pacelsies 5.dimensijā, taču nākotnē viņi to izmantos graušanai. Tumsas Spēkiem šobrīd nepieciešamas Gaišās Dvēseles, kuras tikko izvēlējušās savu attīstības ceļu caur Tumsu, lai uz viņu radošās enerģijas, spētu no jauna uzcelt savas Tumsas pasaules, tādēļ, ka no Tumšas enerģijas celtās pasaules pastāvīgi sagrūst.
 
http://www.draugiem.lv/blogs/?p=9358660
 
NARADA о трансформации физического тела.
Удачной всем трансформации и последующего Вознесения.
Всем Любви и Спокойствия.
Нарада.
04.03.2013.