svētdiena, 2013. gada 24. marts

Enerģētiskās prognozes precizējumi martam


Enerģētiskās prognozes precizējumi martam – spriedzes lēcieni.
 
Grupa Metasintēze. 2013.gada 14.martā
Enerģētiskās prognozes precizējumi 2013.gada martam – spriedzes lēcieni.
No krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Tagad, marta vidū, ir acīm redzami, ka pirmais ievērojamais spriedzes lēciens notika kaut kad no 5.marta līdz 10.martam. Kā jau tika teikts sākotnējā prognozē, pirmā „izšāva” Lielā Centrālā Saule (ap 4.-5.martu), pēc tam – mūsu Saule (6.-7.martā) un Zeme noreaģēja ievērojami ātrāk nekā tika sagaidīts (8.-10.martā). Turklāt, kā tika minēts, runa nav par Saules uzliesmojumiem un/vai magnētiskajām vētrām, uz kurām mūsu planēta atsaucas pēc vienas-divām diennaktīm. Runa ir par citādu smalkās matērijas iedarbību, un es domāju, ka mēs varam runāt par informācijas „triecieniem”, t.i. – informācijas pieplūdumu mūsu Saules sistēmai un konkrēti – Zemei.
 
Šī augstu vibrāciju nesēju informācija patiesi rada „revolūciju” mūsu prātos un jūtās, kas izpaužas visdažādākajos veidos. Viens no tiem – sasniegtā prāta un sirds līdzsvara izjukšana tādā gadījumā, ja šis līdzsvars pamatojas uz trešās dimensijas frekvencēm nevis ceturtās un piektās dimensiju realitātē. Daudzi no jums šajā periodā atkal ir sākuši izdzīvot dziļas bailes, kas burtiski ir noslaucījušas trauslo enerģētisko ķermeņu līdzsvaru; šaubas, kas ir saistītas ar ceļa izvēli, un savas pārliecības patiesumu, kā arī sastopas ar grūtībām noturēt „centrālo asi”, kas ir sākusi „klīst pati par sevi” un nav vēlējusies atjaunot savu centrālo/savu centra stāvokli.
 
Atkal ir pieaugusi atkarība no ārējās ietekmes – daudzi ir sajutušies ievainojami attiecībā uz vārdiem un situācijām, ko rada citi cilvēki. Emocijas ir sasniegušas savu virsotni visnevēlamāko iemeslu dēļ. Daudzi ir atradušies uz robežas, lai ļautos asarām, turklāt neatkarīgi no izdzīvojamās situācijas. Daudz ir „izgriezti ar iekšpusi uz āru”, lai viņi beidzot aizraktos līdz savas neticības, savas aizslēgtās sirds un virspusējā prāta pirmcēloņiem.
 
Ir atkailinājušās mums līdz sāpēm zināmās patiesības, taču ļoti stingrā, bezkompromisu variantā. Kās ir aprakstījis šo procesu kā „pašsagrāvi”, t.i. – sagrāvi no iekšpuses ar mērķi – totāli attīrīt un kardināli mainīt apziņu. Kādam atkal ir radies pašnāvniecisks noskaņojums, ko izraisījusi pilnīga apkārtējās dzīves bezjēdzība.
 
Otrais spriedzes lēciens notika 12.martā (Lielās Centrālās Saules enerģija). Mūsu Saule jau ir sākusi asimilēt šo enerģiju/informāciju un tie, kas savos Augstākajos līmeņos strādā ar mūsu gaismekli būtisku uzdevumu risināšanai, nevar to nesajust. Zeme atsauksies 15.martā – paplašinot savus enerģētiskos ķermeņus „horizontālajā plaknē”.
 
Interesanti, ka, paplašinoties Zemes elektromagnētiskajiem laukiem, notiek pakāpeniska to nobīdīšanās „no ass pa kreisi un uz leju”. Rodas iespaids, ka Zeme, kā „vilciņš” iešūpojas aizvien spēcīgāk un spēcīgāk, „novelkot” ziemeļu ģeomagnētisko polu uz leju. Magnētisko un elektromagnētisko lauku nenoturība palielināsies. Tas izpaudīsies spēcīgu virpuļveida plūsmu formēšanās veidā atmosfēras augšējos slāņos, kuri ietekmēs planētas temperatūras un kopējos laika apstākļus. Tā kā vienlaicīgi planētas ziemeļu daļa izjūt lielu enerģētisko slodzi, tieši šeit tiek fiksētas nopietnas laika apstākļu anomālijas.
 
Trešais spriedzes lēciens radīsies pēc 20.marta, un mūsu planēta to sajutīs kaut kad 24.-26.martā, atkal jau spēcīgu svārstību un nenoturīga elektromagnētisko lauku sprieguma veidā. Katrs lēciens aizvien vairāk un vairāk „spiedīs uz” ģeomantisko asi ekvatora apgabalā. Domāju, ka marta beigās (aprīļa sākumā) mēs būsim liecinieki pieaugošam zemestrīču un vulkānu izvirdumu skaitam.
 
Šobrīd ir grūti pateikt kaut ko konkrētu par iespējamo planētas ģeomagnētisko polu maiņu, lai gan Drunvalo Melhisedeks turpina turēties pie šī apgalvojuma, pamatojoties uz Maiju pareģojumiem. Pastāv pieņēmums, ka polu maiņa – tas ir kardināls planētas apziņas, kuras daļa mēs esam, izlīdzināšanās jautājuma risinājums. Un, kad cilvēce apzināti vai neapzināti „bremzē” šo procesu, sāk darboties varenie planetārie spēki, kuru priekšā mūsdienu cilvēce ir bezspēcīga. Jautājums par to, vai mēs kopumā esam sasnieguši pietiekamu apziņas stāvokli, lai padarītu šo procesu pēc iespējas maigāku, joprojām paliek atklāts.
 
Abos gadījumos mums nav citas izvēles, kā vien turpināt darbu ar zemapziņu, attīrīt mūsu enerģētiskos ķermeņus un centrēties sirdī, atjaunojot mūsu zaudēto prāta un sirds līdzsvaru.
 
Jautājumu par to, cik stipri mēs ticam mūsu „garīgo vingrinājumu” lietderīgumam un patiesumam, katrs priekš sevis izlemj individuāli, jo - ikvienam ir jānoiet savs paša ceļš no sākuma līdz beigām; ceļš, kuru viņš ir izvēlējies savai evolūcijai.
 
Man izskatās, ka līdz ģeomagnētisko polu nomaiņai šoreiz nenonāks, vismaz šajā gadā ne, lai gan jaunā realitāte marta beigās sāks burtiski izdedzināt 3-dimensionālās realitātes zemo frekvenču mērījumus, attīrot pāreju uz nākamo (ceturto?) dimensiju; vissmagākajā variantā - satricinot visus planētas enerģētiskos laukus, ar mērķi – attīrīt tos un paaugstināt vibrācijas. Šis process skars ikvienu cilvēku, vai nu viņš to apzinās – vai nē. Tomēr apzināta virzība uz nākamo evolūcijas plānu kopā ar Zemi un Sauli, ievērojami atvieglos Jaunā piedzimšanas procesu ne tik vien planētai, bet arī ikvienam no mums.
 
Sirdī noenkurotie vēro un piedalās notiekošajā, saglabājot mieru un prāta skaidrību. Viņi zina, ka būs tur, kur viņiem ir jābūt tieši vajadzīgajā laikā. Viņi caur sirdi sajūt jaunās realitātes tuvošanos, kuru viņiem nāksies iemiesot uz planētas. Atrodoties vienotībā ar/esot vienotiem ar planētu, viņi izdzīvo katru savu dienu ar prieku un pēc iespējas pilnīgākā esībā. Viņu rezonanse vēl nav pārāk spēcīga, taču tā jau ir klātesoša un ietekmē visu pārējo cilvēci, dāvājot cerību pat vislielākā haosa dziļumos.
 
Tatjana Zolotuhina,
2013.gada 14.martā