otrdiena, 2013. gada 12. marts

Ilarions 10.-17.marts


Viedas Meistars Ilarions

10.-17.marts/2013 

Mīļie!
 
Patlaban daudzi atrodaties klusu un mierpilnu pārdomu periodā. Vēl tiek asimilētas pēdējo enerģiju lejupielādes un tas notiek ikdienas ritumā. Jūs strādājat ar daudzām pirmajā brīdī neredzamām lietām. Jūsu būtības transformācija un pārmaiņas notiek dziļi un daudzos līmeņos. Virspusē paceļas tādas domas un rīcība, tādas jūsu rakstura šķautnes, kas jūs pašus visticamāk pārsteidz un mulsina. Jo kļūsiet tīrāki, jo šis process atslābs.
 
Dzīves ritms drīz atkal paātrināsies, un tad spēsiet pabeigt iesāktos projektus un uzsākt jaunus. Nāks atkal jaunrades viļņi, un tādējādi fizisko manifestāciju iegūs daudzi skaisti jauni darbi. Šīs jaunās lietas sniegs prieku un sajūtas par veiksmīgu noslēgumu. Priecājieties par šādiem brīžiem un ziniet, ka vēl daudz tādu ir priekšā. Aka ir pilna un to var smelt pēc pašu gribas.
 
Ikdienā atcerieties faktu, ka jūsu enerģētiskais lauks sniedzas daudz tālāk nekā domājat, tādēļ centieties saglabāt mieru un līdzsvaru sevī, jo jūsu enerģija ietekmē atmosfēru ap jums. Viena cilvēka mīlestības pilna klātbūtne spēj pacelt noskaņojumu veselai ēkai ar cilvēkiem; ar apzinātu nodomu jūs varat ietekmēt pat vēl vairāk un pozitīvā veidā transformēt daudzu cilvēku dzīves. Svētiet visus un ikvienu, lai kurp ietu, vai tie pazīstami vai sveši.
 
Šajos laikos būtu labi sekot savai iekšējai vadībai un klausīt sava fiziskā ķermeņa elementāļa ieteikumiem. Lai vai kādas ir jūsu ķermeņa izteiktās vajadzības- sekojiet tām, piemēram, ja jums vajadzīgs lielāks miega un atpūtas laiks, mainiet savu ēdienkarti, padarot to vieglāku, un dzeriet vairāk tīra ūdens. Dažkārt lieti noder nebūt pūlī, lai neuzsūktu tur dominējošās enerģijas. Ieklausieties sevī un viss būs labi. Ja jūtat lielu pretestību, tad nedariet vai neejiet turp.
 
Savienojieties ar dziļajām prieka sajūtām, kas ceļas no jūsu būtības dziļumiem. Raksiet dzejoļus, zīmējiet vai gleznojiet, lasiet iedvesmojošas un pacilājošas grāmatas, stādiet puķes, strādājiet dārzā- dariet jebko, kas piepilda jūs ar prieku un dariet to bieži. Cik vien iespējams atalgojiet sevi ar šīm pozitīvajām un dzīvi kuplinošajām nodarbēm, jo tās harmonizē kosmisko enerģiju plūsmu, kas appludina atmosfēru. Ļaujiet starot savas sirds Gaismai un vizualizējiet šo skatu. Jūsu sirds mirdz zeltītā gaismā un uzņem sevī vēl vairāk Gaismas, ko jūs varat dot apkārtējiem. Esiet un dzīvojiet priekā un mierā, mīļie.
 
Līdz nākamajai nedēļai...
 
ES ESMU Ilarions
 
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.


Tulkoja Māra Brante