otrdiena, 2013. gada 12. marts

Jaunā radītā enerģētika: maģija darbībā


Lorena Gorgo.
Fragmenti no 2013.gada marta vēstījuma
2013.gada 9.martā
http://thinkwithyourheart.com/5068/energetics-of-new-creation-magic-in-action/
http://ianlisakov.ucoz.com/publ/perevody/loren_gorgo/ehnergetika_novogo_tvorenija_magija_v_dejstvii/6-1-0-524
No krievu/angļu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Marts ir nozīmīgs mēnesis.
 
Marts vienmēr ir nozīmīgs mēnesis … pagrieziena punkts, noslēguma periods pirms kaut kā jauna sākšanās … taču spriežot pēc tā, ko es dzirdu/jūtu, šis marts ir kaut kas daudz vairāk. Dažu nākamo nedēļu laikā mēs iemaršējam (We are march-ing) tieši mūsu liktenī (drošības pēc jānorāda, ka es centos pretoties šim kalambūram). Un, lai gan ceļā uz šejieni mums ir bijuši daudzi kritiski strupceļi un grūtības, šīs konkrētās krustceles ir līdz absurdam nozīmīgas.
 
Plejādiešu Augstākā Padome (PAP) man saka, ka galveno šī nozīmīguma daļu uzņemas priekšā esošie Saulgrieži (20.martā) un, attiecīgi, tiem sekojošais pilnmēness (27.martā).
 
Šie divi mums priekšā esošie Portāli ir iekodēti ar specifiskiem Saules (vīrišķo) un Mēness (sievišķo) frekvenču kodiem, kas paredzēti tam, lai sarautu mūsu piesaisti dualitātei, vienlaicīgi aktivējot un nostiprinot mūsu Kristus Dievišķību dziļi mūsu fiziskajās dzīvēs un ķermeņos… un tādējādi – pašā Zemē.
 
Pašreizējā brīdī, ņemot vērā retrogrādo Merkuru un visu Zivju (zodiaks) enerģiju, mēs atrodamies zināmā absolūti bezmērķīgas dreifēšanas stāvoklī, bez noteikta virziena un iespējas izdarīt kādu konkrētu izvēli …, bet tas ir patiešām labi.
Mēs pilnīgi noteikti atrodamies „savilkšanās” stāvoklī pirms paplašināšanās perioda, par kuru Neredzamie runāja februāra prognozē un tāpēc tagad nav laiks izlemt kaut ko, bet gan SPĒLĒTIES ar izvēles iespējām. Nav gluži tā, ka mēs patiešām varētu izvēlēties „dreifēt” mums vai ne - šajā mēnesī, vienkārši mēs varam izbeigt censties pretoties šim stāvoklim.
 
*******************************************************************************
 
Jaunā Radītā Enerģētika
 
Plejādieši man saka, ka enerģijas, kuras to nes, pirmajos pēc 2012.gada 21.decembra Saulgriežos burtiski plaši atvērs vaļā durvis, lai ļautu mūsu jaunajam kop-radīšanas spēkam ciešāk nostiprināties fiziskajā dimensijā. Iespējams jūs jau esiet pamanījuši, ka jūsu manifestācijas brīnumainā veidā ir paātrinājušās, taču – tā kā mēs vēl joprojām „atrodamies stāvvietā”, tad patiesībā vēl nekur nevaram tikt, pat spiežot uz gāzi. Tas var brīžiem radīt „sprādzienu” efektu, taču man tika teikts, ka aprīlī/maijā lielākā daļa šīs maģijas sāks iegūt fizisko formu.
 
Atlikušo marta daļu mēs virzīsimies uz jauna cilvēces pieredzes jomu, gatavojoties tam, ko Plejādieši sauc par: „Neskaitāmo dzīvju piedzīvojumu, kuru izprovocē transcendences/pārpasaulības vilnis, kas velsies pāri ikvienam no jums, kad jūs sāksiet rīkoties pilnībā jaunā radītā enerģētikas ietvaros.”
 
Dažos pēdējos gados man vairākkārtīgi tika teikts, ka spēja strādāt ar Jaunā Radītā enerģētiku ir neatņemama daļā no jaunā cilvēces instrumentu krājuma, burtiski – daļa no mūsu šūnu uzbūves. Šīs spējas ir uzskatāmas par standarta iebūvēto daļu kristāliskajā operētājsistēmā; tām bioloģiskajām tehnoloģijām, kas bija tik labi zināmas mūsu senčiem. Man arī lika saprast, ka mums būs jāatceras, kā pielietot un noslīpēt šīs spējas, kas acīmredzot arī sāksies laika periodā no Saulgriežiem līdz Saulstāvjiem.
 
„Mēs esam jau agrāk jums teikuši, ka jūs, gala rezultātā, tieksieties radīt ar jauno instrumentu komplektu, kurš momentāli parādīsies jūsu rīcībā. Patiesībā, paši par sevi - šie instrumenti nav jauni. Tie vienkārši tika kosmiskās apziņas pionieru pieprasīti; to, kuri atrodas pirmajās rindās šajā neticamajā augšupejā uz cilvēces brīvību.” – PAP
 
Ņemot vērā iepriekš teikto, un, lai šīs jaunās sistēmas vai radīšanas līdzekļi darbotos mūsu labā, man atgādina, ka mūsu sirdīm ir jādzied Unisonā ar Visuma Mīlestības dziesmu (528 Hz).
 
Patiesībā, es gribētu palabot. Ne tikai mūsu sirdis, bet arī katrai mūsu būtnes šūnai ir jādzied unisonā ar šo Visuma dziesmu. Tieši šī šūnu rezonanse arī ir tas, kas burtiski harmonizē mūs ar universālajiem radīšanas spēkiem. Tā ir universāla atslēga, kas atver un aktivizē saprātu – gan mūsos, gan ap mums un, kas nodod to mūsu pārvaldīšanā.
*******************************************************************************
 
Plejādiešu Augstākās Padomes galavārdi
 
„Tuvojošamies Saulgrieži – ir īpaša to Dvēseļu kopā sanākšanas vieta, kuras patiešām vēlas ieraudzīt savu Dievišķību. Šī pāreja nes sevī lielu dziedināšanās potenciālu, cilvēciskās formas atdzimšanai tās Dievišķajā Gaismas šablonā. Šis process lielākajai daļai no jums ir ildzis jau daudzus gadus, tomēr tikai tagad tas ir iegājis savās noslēdzošajās fāzēs. Tas, ko mēs gribam, lai jūs atcerētos, ka jūs netransformējaties par kaut ko jaunu, kaut ko svešu. Tieši pretēji – jūs atgriežaties Mājās, pie sevis, sevī pašos. Jums priekšā stāv brīnumains ceļojums, kas jums atnesīs daudzas jaunas atklāsmes, jaunus sākumus un jaunas cilvēciskās iespējas.
 
Pēc Saulgriežiem ikviens no jums piepildīsies ar Augšāmceltā Kristus gaismu. Mēs to sakām tāpēc, lai iedvesmotu jūs tagad kopradīšanai ar jūsu fiziskajiem ķermeņiem. Lai atmodinātu jūsos sakrālos kodus, kuri ļauj jums atcerēties to, kā atbloķēt atjaunošanās spēkus, kurus satur jūsu pieaugošās Kristus būtības asinis un ķermenis.
 
Visbeidzot, mēs gribētu piebilst, ka jūs ieejat lielas paplašināšanās periodā un drīzumā tas būs viss, ko jūs zināsiet. Ne tādā nozīmē, ka vairs nebūs laika atelpai, iekšējai refleksijai/atspoguļošanai, bet tādā, ka pēc pārveides perioda pabeigšanas, tas nebeigsies. Metamorfožu/pārvērtību periods tuvojas noslēgumam un jūs saņemat brīvību lidot. Mēs jums apliecinām, ka tas būs brīnišķīgi ikvienam no jums!
Mēs – esam Plejādiešu Augstākā Padome un mēs sveicam jūs Kristus Mājās”
 
Lorena