trešdiena, 2013. gada 27. marts

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 4.-10.marts 2013



 
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule
 
Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinām jūs, Diženās Starojošās Apziņas !!!
Diženus Laikus jūs ar Sevi līdz-radiet, dārgie! Globālu Pārmaiņu Laikus Mīlestībā! AR SEVI [Собою], Starojošie, jo jūs jaunajā VIENOTĪBAS stāvoklī ar Sevi iespiežaties itin visā un esat visur, saplūduši VIENĀ ar savām monādiskajām Ģimenēm un VISA PASTĀVOŠĀ VIENOTO MĪLESTĪBAS APZIŅU. Daudzveidīgs, un ne visai viegls brīžiem ir ceļš – bet tik skaists! Jūs esat nonākuši līdz tam momentam, kad gatavi esat arī pašu blīvāko pasauli pārveidot. Jums jāsaprot ir ļoti skaidri, VIENOTĀ daļiņas, - ka šī vienotība ir nesagraujama – jo radīts tas viss ir – MĪLESTĪBĀ. Mīlestības stāvoklī jūs esat ienākuši stabili, un lielākā daļa no jums savādāk vairs arī nespēs dzīvot šeit, un uztvert apkārtējo telpu un visas Dvēseles. Kopā ar jums ir Tēvs/Māte, kopā ar jums ir visu kosmisko pasauļu Radītāji, Svētā Gara Skaistums un Varenība, viss augsti attīstītais kosmoss. Svētā vienotībā – uz Zemes un kosmosos sinhroni – Pārmaiņas ir pietuvojušās tām daļām, kurās ķermeņi ir visblīvākie. Viss ir – paplašinātās visaptverošās VIENOTĀS MĪLESTĪBAS APZIŅAS kontrolē. Aleluja Mīlestībai !!!
 
Patreizējā šīszemes brīdī Tēva Scepteris atkal ir pagriezts, lai izdalītu kārtējās Dievišķā Plāna Programmas, – un JAUNAIS caur jūsu augšāmceltajām Apziņām, caur Sauli piepludina tagad tos līmeņus, kur jūs atrodaties ķermeņos.
Jūs aktīvi piepildāt ar Mīlestības enerģijām jauno 3,2D formāta matricu – arvien vairāk izpaužot to caur sevi blīvajā pasaulē. Jaunās realitātes izpausmes jūs *uzvelkat* patreizējai matricai, jo šādas izmaiņas ir ieplānotas VISUR un ir neizbēgamas. Vienlaicīgi jūs vairojat Dzīvības Spēku visām jauno realitāšu jaunradītajām matricām. Jūs veicat Pārbīdi telpai – no atšķirtības un dualitātes Apziņas vibrācijām – uz Vienotības un Mīlestības Apziņu – KristusApziņu.
 
Šinī pasaulē to var īstenot – tikai caur saviem ķermeņiem, Jaunajā Apziņas stāvoklī. Tādēļ – šī uzdevuma realizācijas gaitā – jūs turpiniet APLIECINĀT un NOSTIPRINĀT sevī Jauno Apziņu, un vienlaikus gatavojiet arī savus Oglekļa ķermeņus jaunām izpausmēm. Tas jums noderēs, lai turpinātu pārbīdīt ne tikai savus ķermeņus vien uz 3,2D vibrācijām, bet arī, un galvenokārt – tas viss ir tā dēļ – lai jauno realitāti zināmu laiku noturētu, kamēr tur pārvietojas Dvēseles, kuras pagaidām vēl nav gatavas pacelties augstāk. Jūs uzturēsieties abās realitātēs (savā izvēlētajā, un šajā 3,2D realitātē) tik ilgi, kamēr tas būs vajadzīgs, vienlaicīgi izpildot dažāda veida Kalpošanu – gan šinī izpaustajā realitātē, gan arī augstāk. Aleluja Mīlestībai !!!
 
Priekš tiem, kuriem gaidāma pārbīde uz 3,2D formāta Atjauninātās Zemes vibrāciju – tā arī ir augšāmcelšanās, dārgie. Pie tam – pavisam ne viegla, ņemot vērā, ka daudzi no viņiem pagaidām nepavisam nav gatavi šādai pārbīdei – ne sava Apziņas stāvokļa dēļ, ne arī šīs savas apziņas izraisītā fiziskā ķermeņa veselības stāvokļa dēļ.
Analoģiski procesi sinhroni norisinās visos blīvajos kosmosos, un tas ir iespējams – pateicoties jūsu Jaunajam Mīlestības Spēkam, kuru jūs, Pamodušies Dievi, radījāt – caur savu uzkrāto pieredzi, diženo, sarežģīto, taču Skaisto, radījāt – PRIEKŠ VISIEM. Apvelkot Jaunās drānas šai visblīvākajai un pašai slimākajai pasaulei – jūs vispirms to izdziediniet. Te ir milzum daudz Dvēseļu, kurām nepieciešams pamatīgs atbalsts un dziļa izdziedināšanās. Ne jau visām VIENOTĀ daļiņām (Dvēselēm) šī pieredze ir izrādījusies viegla un noritējusi bez sekām. Tomēr – nekā nav tāda, ko MĪLESTĪBA nespētu izdziedināt. Aleluja Mīlestībai !!!

Saprotot un labi zinot, ka uz Zemes tiek izspēlēti visdažādākie Apziņas nomākšanas scenāriji, citu cilvēku Apziņas sagūstīšanai un izmantošanai savtīgiem mērķiem, kas šeit ir bijis kā atspoguļojums procesiem kosmosos – Tēvs/Māte, Mīlestībā un ļoti rūpīgi – izformē/noārda [разбирают] visas šīs Dievišķo Sirds Apziņu nomācošās struktūras.
 
Bet izdarīt to Viņi var – tikai caur jums. Šāda pieredze bija ļoti svarīga VISIEM, un visas Dvēseles ir laimīgas, ka tika iesaistījušās šo globālo kosmisko risinājumu meklēšanas darbā šeit uz Zemes.
 
Šī Zemes Dvēseļu Dāvana VISIEM – ļauj tagad piesaistīt šeit milzīgu atbalstu un tiešu līdzdalību no tiem, kas vienmēr ir bijuši JŪSU PAŠU daļa. Visi par lielu laimi uzskata tagad Zemei pakalpot Mīlestībā. Jūsu palīgos ir jaunākās kosmiskās tehnoloģijas, kuras ieradušās kā Mīlestības palīdzība no augsti attīstītajām civilizācijām. Viņi jums līdzās sniedz visdažādāko palīdzību, veicot – dažādo planetārās matricas slāņu stāvokļa monitoringu, attīrīšanu, procesu izlīdzināšanu un mīkstināšanu. Viņi ar visdziļāko cieņu pret Cilvēci, ļoti rūpīgi izformē, demontē, un sadedzina – ar Gaismu, kas pienāk caur Jauno Trīsvienību – dažādos sarežģīti novītos egregoru tīklus Apziņas nomākšanai; viņi izpilda līdzās jums daudzus citus svarīgus darbus Zemes Apziņas atbrīvošanā un planetārā ķermeņa attīrīšanā. Viņi ir starp jums, jūsu bērnu un mazbērnu vidū. Tas viss ir ļoti svarīgi, gatavojot Jauno Realitāšu izpausmju parādīšanos, dārgie. Aleluja Mīlestībai !!!
 
Dabas Valstības, Kalpojot Varavīkšņainā Pūķa un citu brīnišķīgu Mīlestības Būtņu aizgādībā – jau ir gatavas izrādīt atbalstu Cilvēkam pārveidojumos. Šis pavasaris jau izpaužas dabā ar lielāku jaunu izpausmju un Kalpošanas Spēku. Saule tagad arī uz pašu visblīvāko pasauli raida jaunu enerģiju spektru arvien pieaugoši, globāli atbalstot pārmaiņas blīvajā pasaulē. Katra cilvēka, un tātad arī visas Zemes Kundalini tiek izdziedināta. Izdziedinātā Apziņa arvien vairāk ietieksies jaunajā Sevis uztveres un apkārtējās Dievišķās pasaules uztveres stāvoklī. Turpināsies attīrīšanas caur vējiem un ūdeņiem, un citām dabas struktūrām un stihijām. Aiziet, un arī turpmāk aizies tie, kas izdziedināties var tikai ārpus Zemes, atbrīvojoties no sava ķermeņa. Ar Mīlestību maigu un bezgalīgu viņus sagaida, izdziedinot. Aiziet arī tās Dvēseles, kuras savus uzdevumu šeit jau ir izpildījušas. Tas viss – ir daļa no maigajiem procesiem, kas Tēva Dāvinājumu izpauž viscaur un it visur. Viss tiek Mīlestības vadīts – vislabākajā veidā, Lielā Godāšanā un Beznosacījumu Mīlestībā. Aleluja Mīlestībai !!!

Viens no faktoriem, kam ir globāla ietekme uz ķermeņu un Apziņas stāvokli, blīvajās pasaulēs – ir magnētiskais lauks. Jūs, kas esat jau savu Apziņu augšāmcēluši, izmantojat jauno magnētisko lauku – ne vienu mēnesi un gadu vien, jo tas ir izvērsts priekš jums – augstākās vibrāciju frekvencēs. Tagad jūs šīs jaunā magnētiskā lauka frekvences, tāpat kā jaunās enerģijas priekš jaunajām realitātēm – nolaižat blīvajā realitātē. Šajos procesos – Krajona dienests atrodas visciešākajā sadarbībā ar jums un Gaiju, ar jūsu Vienoto Sirdi. Uzkrājot patlaban enerģiju šī jaunā magnētiskā lauka izpausmēm blīvajā pasaulē – jūs rūpīgi palaižat jauno magnētisko asi darbībā, un visi atbalsta jūs – bezgalīgā apbrīnā un Mīlestībā. Jūs esat – pamodušies Dievi, dārgie un bezgala Brīnišķīgie Mīlestības Radītāji Mīlestībā! Aleluja Mīlestībai !!!

Līdztekus turpinās arī daudzi citi procesi, Starojošie; Zemes un Saules sistēmas pasaule ir ļoti sarežģīta un dažāda, ar daudzām īpatnībām. Vienotā Mīlestības Apziņa visu pārvalda – īstenojot Dievišķā Plāna Programmu aktivācijas – citu pēc citas. Jums ļoti svarīgi tagad ir, dārgie – neatslābt un nenovērsties no galvenā, kas Dievišķajā Sirdī uzplaukst un aug. Jūs esat sagatavojuši Sev un VISIEM – vēl daudz brīnišķīgu pārsteigumu, kuri ļoti dažādos jūsu dzīvi Kalpojot, un nesīs jums vēl lielāku Dāvāšanas prieku, jo jūs tagad varēsiet arī caur šo ķermeni paust savas jaunās iespējas. Atcerieties, Mīļotie, ka šinī pasaulē, ja jau reiz jūs esat palikuši te priekš VISIEM veikt neizbēgamo pārmaiņu procesus maigi – vienīgi jūs varat globāli un ātri izmainīt visu. Caur jums Cilvēce tagad tiešā veidā sadarbojas ar Jauno Trīsvienību – jūsu pašu radīto Diženā Mīlestībā un Kalpošanā VISIEM. Jūsu Mīlestības Spēks un VISA PASTĀVOŠĀ VIENOTĀS MĪLESTĪBAS Spēks – ir bezgalīgs. Aleluja Mīlestībai !!!
 
S V Ē T Ī T I !!!
Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā