pirmdiena, 2013. gada 25. marts

Ilarions 24.marts- 31.marts


Viedas Meistars Ilarions
24.-31.marts/2013
 
Mīļie!

 
Patlaban Zemes atmosfērā notiek pamatīgs augstāko kosmisko enerģiju pieplūdums un šī enerģija ļoti attīroši ietekmē visu cilvēci; tas gan nav pārāk patīkams process tiem, kuri vēl nav modušies zināšanām par notiekošajiem evolucionārajiem procesiem. Neatkarīgi no tā- vai cilvēki zina vai nezina par notiekošo- ikvienam planētas iedzīvotājam ir jāiziet cauri šim procesam, jo tas ir aptvēris visu planētu. Mentālie un emocionālie uzliesmojumi liek katram cilvēkam iegūt lielāku apjēgu par katra paša spēkiem un tā jūs apgūstat pielāgošanos un pieņemšanu; un lielākoties tas arī NOTIEK.

Tieši tāpēc tik daudzi Gaismasdarbinieki, kuri jau tik ilgi veikuši šo attīrīšanās procesu un attīrījuši savus enerģētiskos laukus, vienalga pieredz šo enerģiju atkal parādīšanos. Tam iemesls ir cilvēku domu formu kolektīvā lauka enerģija. Cilvēcei tagad jāiemācās- katrs un ikviens esam atbildīgs par savām domām un mums patiešām jāatbild par tām. Mūsu mīļie Gaismasdarbinieki brīvprātīgi ir uzņēmušies uz sevi kādā zināmā pakāpē atkal attīrīt šīs enerģijas, lai atvieglotu un veicinātu transmutāciju procesu visiem un visam; un tas tagad NOTIEK.
 
Pateicoties Gaismasdarbinieku mīlestības pilnajam un brīvprātīgajam kalpošanas darbam, pasaule patlaban atrodas daudz labākā un stabilākā situācijā, nekā tas bija pirms dažiem mēnešiem. Kaut arī daudzi no jums apzināti neatceras augstākajās dimensijās noslēgto vienošanos- ziniet, ka tāda ir bijusi un tās nodoms bija atvieglot citu cilvēku ciešanas uz šīs planētas un tāpēc mēs lūdzam jūs nedomāt par sevi kā par cilvēkiem, kuri pārtraukuši savu attīstību un sāk regresēt, jo tā tas nav. Jūs ikviens sperat milzu soļus savā garīgajā evolūcijā un attīstībā. Viss notiek, un neierobežots lauka potenciāls ir plaši atvērts katram jūsu planētas cilvēkam.
 
Tā nu jūs paši esat izvēlējušies iemiesoties uz šīs planētas. Jūsu sirds un enerģētiskais lauks izstaro pamatīgu Gaismu, kas ietver un aptver arvien lielāku kolektīvo lauku. Priekšā ir laiks, kad daudzi to sāks apzināti saprast un tas tikai veicinās vēl lielāku evolucionāro attīstību visiem uz šīs Zemes un arī pašai Zemei. Mēs lūdzam jūs turpināt uzturēt sevī šo kolektīvo Gaismas lauku šo lielo pārmaiņu laikā- tas ir ļoti, ļoti vajadzīgs, lai ienestu un iezemētu vēl vairāk Gaismas uz šīs planētas.

Mēs strādājam kopā visu labumam un katru dienu progresējam. Mēs lūdzam jūs pieņemt sevī sekojošu domu- JŪS kop-radāt pārmaiņas, un to darot, pieaug un izplešas arī jūsu pašu spēks, tas savukārt radīs apziņas paplašināšanos itin visos. Jūsu spēks spēj palīdzēt citiem atmosties un atvērt apziņu, lai katrs pats sāktu aptvert sevī notiekošo; tā savukārt, kad pievienosies arī viņu Gaisma, veidosies vēl lielāks iespējas. Prieka pilni mēs vērojam notiekošo un pievienojam jūsu centieniem arī savu Gaismu.
 
Līdz nākamajai nedēļai...

ES ESMU Ilarions
 
 
©2013 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Marlēne Svetlišofa/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.   www.therainbowscribe.com
Thank you for including the above website link when posting this message.

Tulkoja Māra Brante