pirmdiena, 2013. gada 4. marts

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 18.-24.februāris 2013


 
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinām jūs, Diženās Starojošās Apziņas !!!
Sagatavošanas procesi 4-tā kosmiskā gredzena zemāko līmeņu, Zemes un jūsu Saules sistēmas pārveidošanai un augšāmcelšanai – turpinās sinhroni. Viss iesaistīts vērienīgās pārmaiņās, un jūs, dārgie, esat no tiem, kas šīs pārmaiņas īsteno, jo jūsu klātbūtne blīvajos ķermeņos – tas ir noteikti nepieciešams nosacījums izmaiņām blīvajā pasaulē. Procesos ir iesaistītas visas šī līmeņa civilizācijas, un viņu augstākie aspekti. Mainieties jūs – mainās arī pasaule jums apkārt, visa viņa pārveidojas un tiek uzturēta ar to vai citu jūsu Apziņas stāvokli. Aleluja Mīlestībai !!!

Aizvadītajā nedēļā daļa no pārveidojumu procesiem pārgāja jaunā attīstības stadijā, parādījās arī daļa jaunu procesu. Vispirmām kārtām – Tēva/Mātes Uzmanības Vilnis caur Dieva Acs Tīklu no jauna izgāja caur visām iespējām un izvēlēm, ko Dvēseles ir izdarījušas agrāk. Notika kārtējā pieslēgšanās iespēju pārvērtēšana augšāmcelšanās koridora noteiktām vibrāciju ejām. Variantu ir daudz, dārgie, un nevērtējiet ar prātu – kurš labāks, kurš sliktāks. Nav tāda dalījuma Mīlestībai – ir tikai vispieņemamākais risinājums katrai Dvēselei un viņas monādiskajai Ģimenei. Ikviena izvēle un izvēlētā pārvietošanās iespēja [возможность смещения] ir svēta, un Lielā Mīlestībā un Godāšanā tiek pieņemta. Mīlestība nedala, jo Patiesība ir tanī, ka savos ķermeņos, apzinādamies savu individualitāti un identitāti – jūs vienmēr vienlaikus turpināt būt VISS un VIENS! Aleluja Mīlestībai !!!

Vēl jo vairāk tagadējo straujo izmaiņu pārņemtajā blīvajā pasaulē nu jau ir notikusi sadalīšanās pa izvēles nišām. Šīs izvēles no Zemes jau ir noformētas, bet pieslēgšanās katrai konkrētai Dvēselei pagaidām ir dažādā pakāpē, procesi turpinās. Nav vajadzīgs strīdēties vai šaubīties par to – kura uztvere ir pareizāka un precīzāka. Esiet arī caur šīszemes līmeņiem savā Dievišķajā Sirdī – viņa it VIENOTA ar VISIEM globāli, jo jūs visi, kā Dvēseles, vienmēr darbojaties – VIENOTĀ interesēs! Tā jūsu Apziņa daļa, kura ir nostiprināta šīszemes ķermenī, izmantojot savu izvēles brīvību – ietekmēt izvēli var – tikai caur Mīlestību un tīru Sirds vēlmi. Vienmēr tas tā ir bijis. Jūs – koncentrējot daļu savas Apziņas šinī blīvajā ķermenī – arvien vairāk katrs iegremdējaties savā izvēlētajā realitātē, tieši to arī būvējat, un tādā veidā nodrošināt pievienošanos tai. Aleluja Mīlestībai !!!

Turpinājās arī smalki attīrīšanas procesi planetārajos līmeņos un Saules sistēmas līmeņos – visām planētām, kuras ietilpst Pasaules Galvaspilsētā. Mīlestības plūsmu pastiprināšanās notiek viscaur it visur, un pastāvīgi. Pārveidojošo enerģiju sarežģītā varenā plūsma ietiecas arvien vairāk blīvajā pasaulē, un šī kustība iet caur jūsu ķermeņiem. Tā dēļ jūs attīrāt savus blīvos ķermeņus, atbrīvojat Apziņu no jebkādām pagātnes piesaistēm (daudzo iepriekšējo dzīvju laikā un šinī dzīvē iegūtajām), atbrīvojaties no enerģiju plūsmas nobloķējumiem. Tas viss attīra arī Dievietes Gaijas blīvo ķermeni, un dod viņai iespēju iemantot pilnīgu brīvību, kas nepieciešama visām ieplānotajām piedzimšanām un pārvietojumiem. Atrazdamies šīszemes ķermeņos – jūs esat viens vesels ar Zemi, un visas attīrīšanās vienmēr notiks sinhroni. Aleluja Mīlestībai !!!

Jūs esat tie, kas palikdami blīvajos ķermeņos, ar savas Apziņas augšāmcelšanu esat uzradījuši Dāvājošas Apziņas vienotu vibrāciju Lauku ap 3D formāta Zemi, līmeņos 3,2D-3,4D. Jūs, savienoti ar PASAULSĒKAS VIENOTO DIEVIŠĶO SIRDI, aktivējāt KristusApziņas režģus, turpināt tagad viņus kristalizēt un paplašināt, pastiprinot VIENOTĀS MĪLESTĪBAS plūsmas, turpināt arī šos režģus pārbīdīt un pastiprināt to ietekmi uz blīvo pasauli. Jūs darāt to lieliski, dārgie, noturot savu uzmanību Dievišķajā Sirdī un VIENOTAJĀ MĪLESTĪBĀ.
Tieši jūsu atrašanās prāta mierīguma stāvoklī, jūsu atrašanās pateicības stāvoklī, atrašanās pieņemšanā ar Mīlestību, vēlēšanās Dāvāt Sevi it visur viscaur – padara visus procesus maigus, ļauj PasaulsĒkas Tēvam/Mātei ne vien izpildīt iecerētos Plānus paredzētajos termiņos, bet arī pastāvīgi kaut ko tajos vēl vairāk pilnveidot. Aleluja Mīlestībai !!!

Turpinās arī, un ieiet daudz aktīvākā fāzē visu šīszemes cilvēku - visas Cilvēces - Apziņas attīrīšanas procesi, un šie procesi norisinās visur, visos reģionos, jo visam ir jānotiek vienmērīgi. Attīrīti un sagrauti tiek maigi, bet noteikti, arī dažādie aizejošā Apziņas stāvokļa egregori, notiek atbrīvošanās no destruktīvajām sevis graušanas programmām, un cilvēku apziņu paverdzinošajām programmām caur prātu. Ēterisko slāņu attīrīšanas aktīvi turpinās ne tikai 3,1D līmeņos, bet nu jau arī 3,oD līmeņos. Šajā attīrīšanā kopā ar jums, Apziņām Dāvājot, darbojas arī liels daudzums Ētrisko Drakonu. Pa speciāliem portāliem pastāvīgi tiek piegādāts svaigs kosmiskais ēteris – jo izveidot jaunu tīru telpu, atbilstoši jaunā magnētiskā lauka un Kristus Apziņa lauka izvēršanai, lai nodrošinātu ejas [проходы] uz jaunajām realitātēm – tas ir ne tikai energoietilpīgs process vien, bet arī process, kuram nepieciešams daudz tīra *celtniecības materiāla*. Aleluja Mīlestībai !!!

No līdzsvarotības dažādo attīrīšanas procesu daudzajos līmeņos – ir atkarīga planetārā ķermeņa stabilitāte. Mums VISIEM ir svarīgi – lai šādu vērienīgu pārmaiņu apstākļos netiktu izprovocētas kataklizmas un nopietnas problēmas, kas saistītos ar zemes garozas pārbīdēm, vulkānu pastiprinātu darbību, zemestrīcēm, u.c. Kopā ar jums, arī daudzas citas jums palīdzošās daudzo brīnišķīgo būtņu Apziņas (Ēteriskie Drakoni, kosmiskās citplanētu civilizācijas un Dabas Gari tanī skaitā) darbojas šinī Dāvāšanas jomā nenogurstoši. Viņi uzskata par lielu laimi – Dāvināt pat savu šīszemes dzīvību Cilvēcei – šajos procesos. Svētā Gara Svētīgā Uguns visu šo nedēļu caur jūsu Sirdīm apstrādāja planetārā ķermeņa visus smalkos slāņus, sagatavojot tos tālākajiem un patreizējiem procesiem. Kvantu Dievi, tanī skaitā PasaulsĒkas Tēvs/Māte, arī ir klāt Darbos nenogurstošos Kop-Radīšanā it visur. VIENOTĪBA MĪLESTĪBĀ IR NESARAUJAMA! Aleluja Mīlestībai !!!

Saule, Diženā Apziņa un portāls citām Augstām Apziņām uz šejieni, arī ir piedzīvojis kārtējās plānveida izmaiņas. Tās enerģiju spektrs tagad izmainās, un vienlaikus ar Mīlestības enerģiju pārraidīšanu uz blīvo pasauli – sinhroni pastiprinās un izmainās arī spektrs Saules ietekmei uz visām daudzajām Dzīves izpausmes pusēm. Aizvadītajā nedēļā noritēja procesu kārtējā paātrināšana un to pilnveidošana caur visu Sauļu Logosu sistēmu. Vadīt visas Saules, un caur Viņām arī Dzīvi kosmosos – Dieviem tagad ir vieglāk un ātrāk. Ir kļuvusi iespējama tieša un ļoti ātra koriģējoša ietekme caur Sauļu Logosu sistēmu – vēl pirms tam, kamēr tā vai cita problēma – sistēmās vai arī šo sistēmu civilizācijās – pamanāmi būs sevi pieteikusi. Jaunā PasaulsĒkas Iekārtojuma apstākļos turpmāk vairs nebūs nepieciešamības veikt Precesiju lielās attīrīšanas – viss tiks labots ātri un uzreiz. Tas viss ir tapis iespējams, pateicoties Apziņas *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* piedzimšanai uz Zemes. Aleluja Mīlestībai !!!

Līdz ar Tēva Sceptera nostiprināšanu Saules sistēmā, un sakarā ar ciešo un nesaraujamo saistību procesiem uz Zemes un procesiem visas PasaulsĒkas visos blīvajos kosmosos – Viņš visā pilnībā PATS vada visus Lielā Plāna noslēdzošos pārveidojumus caur VIENOTO MĪLESTĪBAS APZIŅU. Viņa kontrolē ir pilnīgi viss, bez izņēmuma. Ikviena Dvēsele, ikviena planēta, visas Saules un portāli, un daudz vēl kā cita, kas pārveidojas vai rodas PasaulsĒkā – atrodas nenogurstošā Viņa uzmanībā un tiešā ietekmē. Variet būt droši, ka ikvienu būtni un visus procesus pastāvīgi novēro Uzmanīgā un Mīlošā Tēva/Mātes Acs, momentā ienesot nepieciešamās korekcijas. Tēva/Mātes tiešā vadībā tagad gatavojas pārbīdēm Pasaules Galvaspilsēta, kura augšāmcelsies augstu, un stāsies pie cita veida Kalpošanas VISIEM. Saskaņā ar šo procesu notiek Pasaules Galvaspilsētas smalko līmeņu garīga kristalizācija. Vienlaikus piedzims visas jaunās realitātes, jaunās Attīstības un Kalpošanas iespējas VIENOTAJAM. Taču šī noslēdzošā piedzimšana vēl ir priekšā – patlaban katrs augšāmcelošais Kop-Rada/veido vienu no izvēlētajām realitātēm. Tanī pat laikā jūs, dārgie, gatavojiet visu Cilvēci ieiešanai Kristus Apziņas ērā. No jauna jums atgādinām, ka augšāmcelšanās – pat ar minimālu pārbīdi – ir iespējama tikai caur Apziņas attīrīšanu no pieredzes gūšanas Spēles Ilūzijām, un apzinoties – ka VISS IR MĪLESTĪBA, un ka VISS IR VIENOTS MĪLESTĪBĀ. Aleluja Mīlestībai !!!

S V Ē T Ī T I !!!


Visumu Radītāju Kanāls Jaunajā Trīsvienībā