piektdiena, 2013. gada 8. marts

Emanuēls "Dzīve uz Zemes"


7.marts/2013
  
Dzīve uz Zemes

Sveicieni, mani mīļie! Tas esmu es, Emanuēls, kurš sveic jūs šajā dienā un tas man ir liels gods un prieks- šajā īpašajā un Svētajā laikā uz planētas Zeme. Jums varētu likties pavisam citādi, es zinu par jūsu pasaules grūtībām, nemitīgajiem pārbaudījumiem un šķietamo bezgalīgo karošanu un nabadzību, es zinu, ka jums ir problēmas, mīļie. Ļoti labi to zinu. Es saprotu tās grūtības, kas ir dzīve fiziskajā plānā uz planētas Zeme, uz vergu planētas. Es jūtu jūs un es dzirdu jūs. Šajā izaicinājumiem piepildītajā un pārbaudījumiem bagātajā laikā visgrūtāk palikt un būt pateicības enerģijās. Būt pateicībā par dzīvi. Par spīti haosam un kņadai, piesārņojumam un karošanām jūs esat inkarnējušies uz šīs planētas- dārgakmeņa, kas piedalās visa Radītā vēl nepieredzētā un nebijušā kosmiskā notikumā.
 
Tā ir vienreizēja privilēģija atrasties iemiesojumā šajā laikā uz Zemes. Tas izdevies salīdzinoši tikai dažām dvēselēm no tā milzīgā pulka, kuras vēlējās pieredzēt šādu izdevību, kāda ir dota jums. Šī Zemes pieredze ir absolūti unikāla un agrāk nebijusi. Mīļie, ja vien jūs varētu pacelt galvas virs dubļainās peļķes, kas ir dualitāte, un redzēt „lielāku kopainu” ar to domājot- ja redzētu savu lielo mērķi dzīvei te uz Zemes, tad būtu pārsteigti par sev doto iespēju. Un tāpēc jums nav jājūtas vainīgiem vai jākaunas, mīļie, nē, nē, nē. Tāds nav mans nodoms. Vēlos, lai jūs, mīļie, saprastu, ka jūsu dzīves mērķis fiziskajā realitātē ir attīstība un izaugsme gūstot PIEREDZI. Šī pasaule ir eksperiments un tās būtība ir pieredzēt VISU KO VAR PIEREDZĒT fiziskās eksistences realitātē neskatoties uz to, cik „slikti” tas viss izskatās fiziskajā izpausmē un neņemot vērā pašu izvēlēto ierobežoto sapratni laikā, kamēr esat iemiesojumā uz zemes.

Izrunāsim pavisam skaidri vienu lietu, mīļie, jūsu Dievs Tēvs-Māte nekad nebija iecerējis jums pieredzēt tādu kontrastu līmeni un tik masīvu dualitātes spektru, kāds patlaban notiek uz Zemes. Ar to es domāju- ievērojamās labā un sliktā, Gaismas un tumsas, ziemas un vasaras, dienas un nakts, plūdu un sausuma galējības. Šīs galējības nav Dieva radītas. Tās ir cilvēka radītas. Dievs Tēvs- Māte pieļāva dualitātes radīšanu 3-šajā dimensijā nolūkā iziet unikālu attīstības pieredzi, bet nekad nedomājot, ka aizies tik tālu, cik aizgājusi un ko radījusi cilvēce. Un šis polaritātes periods nu spēji tuvojas noslēgumam.
 
Mani mīļie, no visām šīm galējībām, skarbumiem un naidīgumiem, ir arī viens ievērojams ieguvums- un tas ir ātrums. Izaugsmes ātrums uz šīs planētas šajos skarbajos apstākļos, kādiem jums jāiziet cauri, nozīmē vienīgi to, ka dvēsele var pieredzēt ievērojamu izaugsmi un attīstību vienas dzīves laikā, kas citādi prasītu simtiem dzīves dualitātes eksistencē ko būtu pieļāvuši un atzinuši par pieņemamiem Dievs Tēvs-Māte. Un tāpēc Zeme ir tā planēta, uz kuras, lai iemiesotos un gūtu pieredzi, ir „jāstāv rindā”, ir ļoti jālūdz un ļoti jāgrib. Īpaši jau nu šajā laikā.
 
Jūs, manas mīļās sirdis, esat izvēlējušies paātrinātu attīstību!! Lai brīvprātīgi pieteiktos šim misijas darbam, ir jābūt īpaši drošsirdīgai sirdij un, lai jūs šai misijai tiktu izvēlēti un pielaisti, jūsu dvēselei jābūt īpaši pieredzējušai, viedai un zinošai. Jūs brīvprātīgi nonācāt šeit, jo to visu zinājāt- šī ir totāli unikāla pieredze, kas nekad vairs netiks nekur atkārtota visā Visumā. Jūs esat izvēlēti atrasties starp tiem dažiem, kas inkarnējušies šajā svētajā laikā uz šādas dualitātes planētas. Zemes, kā planētas pieredze un panākumi Dievišķajā Plānā, ir absolūti izšķiroši visā Visuma evolūcijā un te nekas nenotiek nejaušības dēļ.
 
Mīļie, jūs atrodaties visnozīmīgākajā Dievišķajā Misijā, jūsu ieguldījums Dievišķajā Plānā nav izmērāms (un jums tas šobrīd nav arī saprotams), jūsu drosme un vīrišķība tiek apbrīnoti.
 
Šajā laikā jums ir pilnībā jāsaprot, kas esat un jāsaredz kopaina, kā arī sava loma visā notiekošajā, jūsu dzīve uz šīs planētas ir vērtīga, jūsu ieguldījums ir Svēts. Neredzamajā plānā pulkiem Būtnes atbalsta jūsu eksistenci, piebikstot un iedunkājot jūs pareizajā virzienā, lejot pār jums Gaismu un Mīlestību. Tāds ir mans solījums. ES ESMU Emanuēls un dziļā cieņā un pateicībā es pildu savu darba daļu šajā īpašajā laikā. Dievs jūs svētī, mīļās sirdis, paldies par jūsu laiku, ko veltījāt man šodien, Es Mīlu jūs.


Pieņemts caur Gillian Ruddy.
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.
 
Archives available at
  
Contact Us  

tulkoja Māra Brante