pirmdiena, 2013. gada 4. marts

Emanuēls "Uztveres spējas"



1.marts/2013


Uztveres spējas
  

Sveicieni, Mīļie! Tas esmu es, Emanuēls, un sveicu jūs šajā dienā. ES ESMU te šobrīd ar jums, kad lasāt šos vārdus. Mīļie, es vienmēr esmu ar jums un jūs sajutīsiet manu klātbūtni brīdī, kad piesauksiet manu vārdu vai arī tikai padomāsiet par mani, vai arī lūgsiet palīdzību. Es nākšu vienmēr, ja vien jūs mani pieņemsiet. Un, ja spējat pietiekoši apstādināt sevi un savu prātu, tad mēs varam izrunāt jebkādas problēmas vai notikumus.
 
Ļoti daudzi cilvēki neapjauš- jums ir dotas spējas. Jums visiem ir spējas komunicēt ar Augstākajām pasaulēm, saņemt palīdzību, atbildes, viedumu un apgaismību no visa veida būtnēm, kas atrodas Augšupceltajās realitātes, eņģeļu valstībā un Augstākajās pasaulēs.
 
Tikai retais atrod laiku, lai savienotos ar Augstākajām pasaulēm, kurās mājo simtiem Viedas Meistaru, tūkstošiem citu būtņu, tāpat arī erceņģeļi, serafimu eņģeļi, elohimi, ķerubi un daudzi, daudzi citi, kuri šajā laikā kalpo cilvēcei. Tātad jums Augstākajās realitātes pieejams neskaitāms daudzums būtņu, ar kurām varat kontaktēties. Mēs gaidām, lai pār jums varētu liet savu svētību, dāvanas un viedumu.
 
Kādēļ gan jūs ar tām nekontaktējaties? Lielākoties tas ir baiļu dēļ, tad otrā vietā nosaucama baiļu pavadone- šaubas. Šīs divas uzmācīgās enerģijas visai cilvēcei nodara vislielāko kaitējumu. Tās velk jūs atpakaļ, mīļie, un nodara jūsu attīstībā par garīgo būtni salīdzinoši vislielāko kaitējumu kā neviena cita emocionālā enerģija.
 
Tāpat, mīļie, jums ir jāsaprot, ka agrākajos laikos ļoti daudz darīts, lai saduļķotu ūdeni, lai mulsinātu un iedzītu bailes krietnu cilvēku sirdīs, jo jūs ļoti veiksmīgi spētu komunicēt ar Augstākajām realitātēm. Šī labi plānotā darbība ir mulsinājusi un virzījusi jūs neīstās sliedēs un rezultātā novedusi pie bailēm komunicēt ar Augstākajām pasaulēm. Jums gadiem teikts, ka tikai dažiem piemīt spējas komunicēt ar smalko pasauli. Jā, citiem šīs spējas ir vairāk attīstītas, citiem mazāk, bet šīs iemaņas un prasmes ir pieejamas visiem un augstākajos eksistences līmeņos tiek uzskatītas par pilnīgi normālām. Piemēram, 5-tajā un augstākās dimensijās telepātija ir daudz izplatītāka nekā izteiktais vārds.

Ja esat sākuši šaubīties un turklāt vēl pievienojat šaubām bailes, tad nekāda komunicēšana ar augstākajām realitātēm nesanāks. Enerģija tad kļūst tik piesārņota, ka mēs nevaram kontaktēties ar jums, jo jūs saņemsiet tieši to, ko paši izstarojat. Tas nozīmē, ka baiļu un šaubu zemās enerģijas ielaidīs jūsos tikai tādas pat frekvences.
 
Mīļie, kā nekad agrāk es lūdzu jūs praktizēt uztveres spējas, uztveršanas spējas. Tas ir ļoti svarīgi nākotnes labad. Jūs zināsiet, kad komunicējat ar Viedas būtni; jūs spējat atšķirt savas personīgās domas no Viedas būtnes vai eņģeļa paustā. Jūs spējat izšķirt, kas nāk no Gaismas un kas nē. Jūsu sirds vienmēr zina Patiesību. Lietojiet uztveres un izšķiršanas spējas, ieklausieties savas sirds padomos- tas, kas tiek SAJUSTS kā labs un patiess, IR labs un patiess. Tas, kas mulsina, sāpina, pazemo, atņem spēku vai jebkādi citādi pazemina, tas nenāk no Gaismas. Tas ir tik vienkārši. Tāds ir mans Solījums. ES ESMU Emanuēls un es atstāju jūs pārdomājam manis teikto. Mīļās sirdis, lai Dievs jūs svētī, es Mīlu jūs.



Pieņemts caur Gillian Ruddy
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.
 
Archives available at
  
Contact Us  


tulkoja Māra Brante