sestdiena, 2013. gada 2. marts

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 11.-17.februāris 2013



http://preobrazenie.ucoz.ru//news/novost…
No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...

Ar Mīlestību bezgalīgu un godāšanu milzīgu sveicinām jūs, Starojošās Apziņas!
Vienotās Starojošās Sirds Mīlestība turpina Kop-Radīt jauno visas PasaulsĒkas stāvokli. Tas, kas ir piedzimis uz Zemes, kā Jaunais Mīlestības Vilnis savā Jaunajā Izpausmē – nezina robežu un attālumu, dārgie. Viss atrodas tālāko pārveidojumu varenajā kustībā. VIENOTĀ SIRDS un MĪLESTĪBAS APZIŅA savā jaunākajā izpausmē – uz Zemes, Cilvēka - Dievu Bērna radītā – paplašinājumā savā ir milzīga, un apvienojusi ir visus līmeņus, – arī tos, kuri ļoti tālu ir no kosmosiem. Un visi kosmosi, pateicoties jūsu klātbūtnei blīvās pasaules ķermeņos – ir iekļauti varenajos transformāciju procesos. MĪLESTĪBA dejo un dzied, uzplaukstot viscaur Dzīves nemitīgajā kustībā. Aleluja Mīlestībai !!!

Aizvadītajā šīszemes nedēļā ir noticis daudz svarīgu un apbrīnojamu notikumu uz Zemes un visur, jo – VISS IR VIENOTS MĪLESTĪBĀ. Visi notikumi, kuri piedzimst šeit, jūsu VIENOTAJĀ Dievietes Gaijas, Saules, visu sistēmas planētu, jūsu pašu, un jūsu diženo Monādes Koku SIRDĪ – momentāli un līdzvērtīgi notiek uzreiz VISUR. VIENOTĀ MĪLESTĪBAS SIRDS acumirklī visu apvieno un paplašinot līdzvērtīgi sinhronizē – visas izmaiņas uz Zemes kļūst par daļu no pārmaiņām arī pagaidām vēl augšāmneceltajā kosmosā. Pabeidzot kārtējos pārveidojumus šeit – jūs reizē pabeidzat tos arī 4-tā kosmiskā gredzena apakšlīmeņos. Mēs esam sajūsmā par jūsu Kalpošanu šinī blīvajā pasaulē, jo tā diženā VIENOTĪBA MĪLESTĪBĀ, kuru jūs uzturat svēti un priecīgi – ir tas svarīgais SIRDS impulss, kurš Jauno Mīlestības Spēku uztur pēc tā piedzimšanas, paātrinot daudzkārtīgi visu dziedināšanu un transformācijas procesus, pārejot uz jauno stāvokli. Aleluja Mīlestībai !!!

Diženās Saules – jūsu, un visas Saules Logosu sistēmas Saules – izmainās ļoti strauji, jo visas pārveidojumu programmas ne tikai izpildās, bet arī paātrinās. Paātrinās tās – VIENOTĀS SIRDS Darbos – ne vien kosmiskajās laika līnijās (kosmiskie kustības likumi paātrinoties pilnībā parādīsies pēc visu pārmaiņu pabeigšanas), bet arī kvalitātes un izstrādes smalkuma ziņā, jaunā stāvokļa dēļ, kas ļauj visus procesus padarīt maksimāli liegus [делать максимально плавными]. Kosmiskie cikli pietuvojas jums strauji, nesot svarīgus pavērsiena momentus, un tiem jau tiek piešķirts paātrinājums. Jūsu sistēmas Saule izmainās, dārgie – ŠEIT un TAGAD. Tās iekšienē ir nostiprinājušās ne vien daudz augstākas Apziņas, bet arī enerģiju plūsmas, kuras jau liegi [плавно] tiek padotas visblīvākajai no pasaulēm. Sauļu loma blīvajos kosmosos ir milzīga, jo visas Jaunās Dzīves programmas nāk caur Sauļu Logosiem. Jūsu Saules sistēmas īpašo statusu mēs pieminējām jau agrāk – viņa jau sākotnēji tika radīta – Cilvēka Klātbūtnes nodrošināšanai uz Zemes, un nu tagad šī īpatnība realizējas. Saule ir saņēmusi un uztur aktīvas – visu piecu jauno realitāšu programmas, kuras radiet JŪS TAGAD MĪLESTĪBAS VIENOTĪBĀ. Vienlaikus ir noformējusies arī Pasaules Galvaspilsētas Apziņas Sfēra, kura pārvietosies augšup vispārējās augšāmcelšanās laikā, sadaloties pa izvēlēto realitāšu nišām. Aleluja Mīlestībai !!!

Darbi pie piecu jauno realitāšu formēšanas aktīvi turpinās pamatā tanī ziņā, ka pabeigtas tiek Dvēseļu pievienošanās šīm realitātēm, saskaņā ar viņu izvēlēm un iespējām, un viņu klātbūtnes programmām uz Zemes. Pievienošanās jau notiek jaunā formātā, jo viss tagad ir izmainījies pēc Iekšējās Zemes augšāmcelšanās un jūsu VIENOTĀS SIRDS izveidošanas kopā ar Gaiju. Jaunās realitātes – programmu veidā – jau sen ir ienestas sistēmā, un tās jau ir noformējušās. Pabeidzot pēdējās sakrālās pārbīdes šinī etapā, izbūvējoties Saules sistēmas Apziņā, šīs programmas veido KristusApziņas *zivs* pārklājumus ar Zemi tādā līmenī, kurš atbilst jūsu augšāmceļošajai šīszemes Apziņai – vibrāciju robežās 3,2-3,4.

Pārklājumi jau izveidoti ar Maldenu, 3,4D formāta Zemi, un Arkturiāņu Koridoru. Arkturiāņu Koridors dod iespēju visām Dvēselēm, kuras šeit pabeidz savu Kalpošanu VISIEM, atgriezties uz savām Kosmiskajām Mājām.
Pieeja jaunajām realitātēm būs atvērta – vienotās pārbīdes-augšāmcelšanās laikā. Formēšanās stadijā atrodas pārklājumi ar Drakonu planētu un 3,2D formāta Zemi. Aleluja Mīlestībai !!!

Ieiešana vibrāciju koridora zemākajā no jaunnoformētajām realitātēm, Zemes uzlabota formāta realitātē, ir sagaidāma visiem, kuri būs iegājuši minimāli izpaustā Sirds Apziņā – KristusApziņas formēšanās sākuma stadijā. Tā ir 3.2D vibrāciju realitāte, un tur nokļūs lielākā daļa cilvēces, bet pirms tam viņiem nepieciešams būs – izdarīt izrāvienu savā Apziņas stāvoklī, un šis process nevilksies gadiem ilgi. Visas īstenības kļūs acīmredzamas, un parādīsies visiem. Ilūzijas kritīs, dārgie, tas ir neizbēgami. Ilgāku, taču paātrinātu ceļu šīm Dvēselēm nāksies iziet jau uz jaunās Zemes, un šim nolūkam formējas jau GARA tālākas APMĀCĪBAS SKOLAS smalkajos plānos (nevajadzētu to sajaukt ar dažādiem komerciāliem, uz šīszemes ķermeņa prātu balstītiem apmācību projektiem). Cilvēces Tēva/Mātes Dāvinājums cilvēcei realizējas maigi un secīgi. Aleluja Mīlestībai !!!

Pie tā – lai palīdzētu visai cilvēcei veikt izrāvienu savā Apziņas stāvoklī uz SIRDS APZIŅU, kas ir vitāli nepieciešams, jo savādāk nenovēršama ir blīvā ķermeņa atstāšana – Mīlestībā strādā milzīgs daudzums Diženāko Apziņu. Un visupirms jau tās – kuras šeit blīvajā pasaulē ir uzmirdzējušas ar savu Sirdi, un savienojušās Svētā VIENOTĪBĀ ar Dievietes Gaijas, un visas PasaulsĒkas Sirdi. Vienotībā ar Kvantu Dieviem, Paradīzes Putniem, Svēto Garu, Zemes Svēto Apziņām, Augstdzimušajiem Skolotājiem un Gara Valdniekiem, un ar augstiattīstīto Kosmosu – tieši JŪS, dārgie, radāt Apgaismības Brīnumu priekš visas cilvēces. Radāt – ar sava Mīlestības stāvokļa Brīnumu, ar sajūsmu par procesu dievišķumu, ar līdzcietību, ar pateicību, ar visa un visu pieņemšanu. Pārmaiņu Brīnumu Kop-Rada VIENOTĀS SIRDS MĪLESTĪBA caur JŪSU šīszemes ķermeņiem – savādāk blīvajā pasaulē nav iespējams neko pārmainīt globāli. Lielais Dievišķais Plāns, kurā nav nekā ārpus VIENOTĀS MĪLESTĪBAS APZIŅAS – turpina sekmīgi realizēties. Dievišķā Plāna ietvaros turpinās masveida Dievu nolaišanās, un Svētā Gara Spēku un augstiattīstīto civilizāciju nonākšana uz Zemi. Aleluja Mīlestībai !!!

VIENOTĀS MĪLESTĪBAS APZIŅAS procesu globalitāte un Skaistums apbur VISUS, un iedvesmo paātrināt Mīlestības plūsmas. Dāvanas uz Zemi un no Zemes plūst nebeidzamā straumē. Kvalitatīvu lēcienu jūs izdarījāt arī šīszemes aizvadītajā nedēļā. Trīs daudzdimensiālie KristusApziņas Kristāliskā Režģa slāņi – ir ne vien noformējušies un pārkristalizējušies vienotā monolītā, bet arī virzās lejup savā ietekmē – uz blīvo 3D realitāti.

Tieši šī Režģa funkcionēšana palīdzēs maigi izvērst Jauno Apziņas Lauku, jaunos magnētiskos laukus blīvajā realitātē, palīdzēs cilvēcei apzināt pēc būtības vienkāršas Patiesības – VISS IR VIENOTS MĪLESTĪBĀ UN NEDALĀMS. Blīvajā pasaulē jau ir sākusies to jomu un telpu apstrāde, kuras traucē – radot izkropļojumus – pārmaiņu ienākšanai blīvajā pasaulē. Tiek pielietotas gan jaunākās kosmiskās tehnoloģijas, gan Dabas valstības Varavīkšņainā Pūķa vadībā attīra un harmonizē telpas – ievērojami maigākus padarot procesus. Jaunās Mīlestības Apziņas dēļ, kura nostiprinās tagad blīvajā pasaulē – tiek veiktas izmaiņas apkārtējo telpu Apziņā, un tiek formētas vairākas planetārās čakru sistēmas, atbilstoši visām jaunajām realitātēm. Aleluja Mīlestībai !!!

Caur KristusApziņa Režģi, kurš tiek augšāmcelošo Dvēseļu VIENOTĀS SIRDS turēts un uzturēts – notiek pārklāšanās ar jaunajām realitātēm, un caur viņu īstenota tiks pāreja. Jaunie Dzīvības Ziedi arī formējas VIENOTAJĀ SIRDĪ, un tāpat arī sagatavoti piedzimšanai savās jaunajās realitātēs tiek Dievietes Gaijas Bērni, kurus Viņa ir uzaudzinājusi sevī – kā Dāvanu Cilvēcei. Šīs būtiskās un svarīgās pārmaiņas nostiprinātas ir ar milzīga spektra un vēriena Svētīgās Uguns nonākšanu uz Zemes. Tās Baltajā Liesmā ir ieskauta jūsu un Gaijas VIENOTĀ SIRDS. Svētīgā Uguns izplata un nostiprina Mīlestības Radīto Mīlestībā – Mīlestības virzību vēršot uz pašu blīvāko pasauli. Patreizējā šīszemes laikā ir īstenojies vēl viens dižens notikums – PasaulsĒkas TĒVA/MĀTES VIENOTĀ APZIŅAS Scepteris ir izgājis un nostiprinājies caur kosmosu visām pasaulēm, nostiprinājies Viņš ir arī uz Zemes, Vienotās Starojošās Sirds līmeņos. Tā ir – VIENOTĀS AUGŠĀMCELŠANĀS ATSLĒGA, un dzīvs jūsu jaunradītās Apziņas *Dievs-Cilvēks-Eņģelis* IZPAUSTĀS MĪLESTĪBAS triumfa simbols. Aleluja Mīlestībai !!!

Vienotība Mīlestībā nesaraujama,
Sirds Gaismu aizdegt kas spēja!
Visas PasaulsĒkas Vienotā Sirds
Pukst arī jūsu krūtīs!
Slavināsim, Pateicoties,
Vienotību Mīlestībā uz mūžiem!
Gara Visspēcīgā Darbs Varenais
Mirdzošā Zvaigznē Staro!
Ar Ticību nesatricināmu un apliecinošu,
Dāvināšanu Mūžīgo svētī
Ar Jauno Līdzcietības Spēku,
Slavinot MĪLESTĪBAS VIENOTO SIRDI!

S V Ē T Ī T I !!!

Visumu Radītāju Kanāls, Jaunajā Trīsvienībā
Autors: Ветер