piektdiena, 2013. gada 8. marts

Dženiferas enerģētiskā prognoze Martam 2013



 
No angļu/krievu valodas tulkoja Maija Čepule …
 
Jebkurš mēnesis, kurš būtu iesācies ar Romas Pāvesta atkāpšanos, Anglijas Karalienes hospitalizāciju, un ASV valdības izolāciju, varētu būt interesants. Tas nu ir noticis Marta pirmajās trijās dienās, un šis solās būt garš mēnesis. Janvārī mēs adaptējāmies pie aizgājušā 2012.gada atstātajām enerģijām, noguruši un nedaudz vīlušies. Februārī mēs pamanījām visus blokus, kas mūs bija ierobežojuši, ieskaitot mūsu pašu Dvēseles traumas, karmiskos ciklus, partnerus, uzskatus un apjukumu. Tas bija smags mēnesis, kurā mēs atstrādājām šīs lietas citu pēc citas.
 
Un tagad mums ir Marts, un tas katrā ziņā būs maisījums, kurā neprāts un izrēķināšanās jauksies ar lielu daļu patiesības, iedziļināšanās un atzīšanas. Mums tāpat ir šī gada visspēcīgākais datums Martā 22.03.2012, kas izsludinās 3D beigas (3D enerģētiskais atbalsts tiks izbeigts). Mēs svinēsim šo EVOLUCIONĒŠANAS notikumu Hot Springsā, Arkanzasā 2013, Martā, 22-24. Es ceru, ka arī jūs būsiet tur.
 
Pirms mēneša es rakstīju, ka 22.Marta Saulgrieži ir 3D beigas, un tas nozīmē, ka tās ir beigas 3D polaritātei un atšķirtībai. Mēs arvien vēl būsim trešajā dimensijā, taču ar daudz vieglāku pieeju daudzdimensialitātei un portāliem. Aizkars būs kritis, un nu mēs varēsim redzēt un būt tanī visā bez ierobežojumiem, atskaitot tos, ko paši sev uzliekam. Romas Pāvests un Anglijas karaliene pārstāv 3D Vīrišķo un Sievišķo polaritāti attiecīgi. Un pirms vēl Karaliene tika hospitalizēta, tika ziņots, ka Britu valdība spriež par nacionālā budžeta samazināšanu. Tiek uzskatīts, ka Britu impērija ir Romas impērijas turpinājums (Londinium, tagad Londona, bija lielākais Romas kapitāls), un Karalienes pārvaldībā vien atrodas 1/6 pasaules zemju (tā ir taisnība), kamēr Pāvesta pārvaldībā atrodas nedaudz mazāk (par abiem kopā viņiem pieder gandrīz puspasaules), iespaids ir milzīgs. Un Romas Pāvesti neiet pensijā. Pēdējo reizi kaut kas tāds notika pirms 600 gadiem. Šis arī nav nelaimes gadījums, it īpaši ne tagad.
 
Nākamā gada prognozē es tiku teikusi, ka šis 2013.gads būs Dievišķa Spēka un Patiesības gads. Durvis uz patiesību sāks atvērties šinī mēnesī, un tas, visticamāk, nebūs diez cik patīkami. Daudzi cilvēku būs dusmīgi, izbijušies, pārsteigti un samulsuši, kad viņi uzzinās – cik ļoti ļodzīgi ir tie pamati, uz kuriem viņi tika balstījuši savas patiesības. 3D nesaritināsies tik mierīgi kā ziedlapiņas, lotosam aizveroties – tā pati sevi sagraus zem savas mantkārības, varaskāres, dominēšanas un kontroles svara, kas to balstīja eoniem gadu. Te vairs nav enerģijas šīs paradigmas uzturēšanai, un tādēļ tai tagad jāaiziet. Kad tā kritīs, mums jābūt gataviem – pašiem uzturēt savas jaunās pasaules paradigmu, kas būtu uzbūvēta, pamatojoties uz savienošanos (tas nozīmē līdzvērtīgu savienojumu izveidi), mīlestību, mieru un prieku, un pašiem jāsaskaņojas ar to – kā ar savu personīgo paradigmu. Šis ir lielisks mēnesis, lai to uzsāktu. 3D paradigmas sabrukums pieņemsies ar katru dienu, un tādēļ – lūdzu neļauties bailēm, jo visas lietas vienmēr ir Dievišķā Kārtībā.
 
Marts ir mēnesis, lai integrētos ar savu Dievišķo Spēku, un mums šeit vajadzētu būt ļoti uzmanīgiem. Vecie varas modeļi bija būvēti uz ‘pārspēku’, vai arī uz ‘spēka atņemšanu’ kādam vai kaut kam. 3D paradigmas spēks balstījās uz vampīrismu, kad vieni barojās uz citu rēķina. Dievišķais Spēks raisās no iekšienes, kad esam savienoti ar Avotu, un izstarojam savu Dievišķo Gaismu. Dievišķais Spēks nevar mūsos pastāvēt bez savienojuma ar Avotu, un tas izplatās, pastāvot līdzsvaram starp došanu un saņemšanu. Mēs nevaram savu Dievišķo Spēku dabūt no kāda cita, un neviens cits nevar mums to atņemt. Ja mēs to nelietojam – tas paliek neizpausts, kamēr nebūsim gatavi to darīt.
 
Mēs nenomainām vienu despotu pret citu. Dievišķais Spēks mūs nevis aprūpē un pārvalda – viņš mūs ATBALSTA. Viņš nebaro mūs, apmaiņā pret solījumiem no mūsu puses – viņš uztur mūs, kad mēs izmantojam paši savas pilnvaras. Viņš svētī mūs ar Mīlestību bez nosacījumiem, un neliks šķēršļus, kad sāpināsim sevi, ja tas ir tas, ko izvēlamies. Dievišķais Spēks nedomā iejaukties, lai ‘parūpētos’ par ‘sliktajiem’ puišiem, taču viņš noteikti atbalstīs mūsu nodomus vairot prieku, laimi, mieru, Mīlestību un pārpilnību pasaulē – tādejādi palīdzot tālākā 3D paradigmas sagrāvē.
 
Martā mēs saņemsim krietnu devu patiesības, kura varētu būt kā rūgtas zāles reizēm mums – gan personīgi, gan globāli, un mums būs visas iespējas – izmēģināt mūsu Dievišķo Spēku. Par cik 3D paradigma grūst – mūsu kolektīvais nodoms būs tas, kurš noteiks – ko mēs vēlamies redzēt, un kam ir jābūt – lai palīdzētu daudz saudzīgāk pāriet no ‘vecās’ pasaules uz jauno. Izvairieties koncentrēties uz negatīvo, jo mēs varam izprast negatīvo tikai tad, kad aplūkojam to no cita līmeņa. Mums ir iemesls svinēšanai, nevis asarām un bailēm. Mums arī jāsagatavojas nākamajam Urāna-Plutona kvadrantam Maijā, kurš būs šinī mēnesī Auna zvaigznājā (visiem Auniem jābūt gataviem rīkoties). Mēs pavadījām pēdējos divus mēnešus mūsu tumšajos garīgajos pagrabos, un tagad mēs nākam no turienes ārā – uzlādēti ar jauniem nodomiem, jaunām iespējām, un jaunu enerģiju – lai ķertos pie spēkpilnas darbības.
 
22.marta Saulgrieži – ir viena no šī gada visspēcīgākajām dienām, un oficiāla 3D paradigmas beigu atzīme, kura var notikt un var arī nenotikt ar lielu blīkšķi. Vienkārši, pievērsiet uzmanību tam, kas notiek jums apkārt, unRĪKOJIETIES ATBILDĪGI – tā vietā, lai reaģētu.
 
Esiet savā Sirdī, un atcerieties, ka pašu svarīgāko – jūsu Spēka Avotu – nekad neviens jums nevar atņemt. Mīliet Sevi, un tas jums palīdzēs tikt galā ar šī mēneša enerģijām. Un tagad es padalīšos ar jums – sev tuvā spēkpilnā afirmācijā, kas saņemta kā Dāvana no Erceņģeļa Uriēla:
 
Es Esmu Dievišķi vadīts, savienots, sargāts un nodrošināts – visos veidos un visās lietās.
 
Lai jums brīnišķīgs šis mēnesis.