trešdiena, 2013. gada 27. marts

Kāpēc nostrādā šķiršanās



 
Mūsu dzīves ir Pašu izvēlētas pirms piedzimšanas, ar visādiem variantiem, līdz ar to, ejot dzīves ceļu, jādomā, lai uz priekšu būtu vienmēr labākais un labākā situācija.
Piemēram, kāpēc nostrādā šķiršanās:
viens no iemesliem: kādreiz garām ejot, netieši cilvēks nobrīnās, kā tas pāris, tā slavenība izšķīrās. Ar šo savu neitrālo uzmanības veltīšanu uz kāda cita šķiršanos, neapzināti sev piesauc arī šādu darbību.
Dievišķais: Nebrīnies par citiem, dzīvo Savu un tikai Savu/Savas ģimenes dzīvi, pārējais uz Tevi neattiecas.
 
Otrs: pietiek noskatīties ar nodomāšanu!, ka apkārtējos draugos parādījusies tāda tendence, ka šķirās, tātad neapzināti sevi ieliek šajā šķiršanās kontingentā.
Dievišķais: Kādi ir Tavi draugi, uz to pusi velc sevi. Tāpēc draudzējies un tusējies, un Uztici sevi Dievišķajai Taisnībai, lai sevi/savu ģimeni noturētu Kā Ģimeni. Pastiprināti akcentējot enerģētiskajā Ģimeni kā vērtību.
 
Trešais: atliek piedomāt, ka ir sievietes un vīrieši, kuri iet kreisos sānsoļus, un Doma: Kā tā var!?! atkal neapzināti piesauc šo iespējamību, ja brīnies vai domā, kā tā var, tad Dievišķā Sistēma parāda, kā tā var.
Dievišķais: Nebrīnies un nesodi, jo Tu nezini, kāpēc tā tas notiek un Tev nav jāzina, ja tas uz Tevi neattiecas.
 
Ceturtais: Piebūra, atbūra. Jā ir pietiekami daudzi Darboņi, kuri dara šādas darbības un iejaucas Citu cilvēku DABISKAJĀ PLŪSMĀ! Un šo darbību iespējamību atkal mēs paši kaut kādā veidā ar kādu domu esam Pieļāvuši, citādi varētu Burt un darīt ko grib, tāda darbība nenotiktu, un DARĪTĀJS (arī starpnieks, arī pasūtītājs) paši dabūtu no Dievišķās Sistēmas pamatīgi ciest. (un cieš arī, vai cietīs RADINIEKI šeit un tagad! )
Dievišķais: šajos laikos, kad informācija ir pietiekami daudz un pieejama, tad Bērniem uz priekšu šīs te darbību sekas ies ļoti retos gadījumos, vairāk tās atspoguļojas PAŠA un RADINIEKU dzīves situācijās!
 
Piektais: ir Dabīgais, kad ģimenē, katrs IR IZPILDĪJIS SAVU LOMU un Savstarpēji vienojoties, PILNĪGI BEZ EMOCIJĀM NO VISĀM PUSĒM, saprot, ka PIETIEK mums būt kopā, tagad es eju SAVU un Tu savu CEĻU.
Dievišķais: Arī baznīcās laulātajiem ir paredzēts šķirties, kad ir viss izpildīts. Un ir TOMĒR GALVENAIS PAMATS, KA ĪSTAJIEM PĀRIEM nemaz prātā neienāk, ka kaut kādu sīku nesaskaņu pēc būtu jāšķiras. (Šeit nav runa par kaušanos un dzeršanu.) Kaušanās un sišana ģimenē nav paredzēta! Tā ir PSIHiska Deformācija.
 
 
Dievišķajā ir paredzēti PĀRI un VIENTUĻNIEKI.
Pāri, lai būtu audzinošais un DUBULTSPĒKS!
Vientuļnieki, kuri ir SASNIEDZAMI jebkurā laikā un vietā, lai izpildītu SAVU LOMU kā SALMIŅŠ, kurš palīdz izkļūt no drūmas dzīves situācijas to, kurš viņam tajā brīdī tiek iepazīstināts.
 
Tikai caur dažādām! SAVĀM! DZĪVES PIEREDZĒM! MĒS KĻŪSTAM GUDRĀKI, STIPRĀKI un ELASTĪGĀKI.
 
Mazs ieskats. autore Velta Br.