trešdiena, 2013. gada 27. marts

FRAGMENTS NO SOLARAS PROGNOZES martam



 
FRAGMENTS NO SOLARAS PROGNOZES 2013.gada martam
No angļu/krievu valodas tulkoja Sandra Šņoriņa
 
Sākam rīkoties.
 
Marta mēnesis sākas ar sajūtu – it kā mēs tiktu pakļauti kaut kāda veida savienošanās procedūrai ar Jauno Ainavu. Mums rokās ir visas nepieciešamās vadības sviras, taču mums ir jānogaida līdz jaunie savienotāji ieņem savas vietas. Ir klātesoša īslaicīga gaidu sajūta, taču tas nebūs ilgstoši. Noslēdzošā atbilstība starp mums Patiesajiem un Jauno Realitāti tuvojas/notiek tieši tagad. Ļoti drīz mēs pāriesim uz Ļoti ātru Režīmu.
 
Martā VISS VAR NOTIKT. Tagad tas atbilst patiesībai vairāk kā jebkad iepriekš. Gaidiet Negaidīto. Martā būs daudzi pārsteigumi. Enerģijas mainīsies visai strauji. Vienā dienā mēs jūtamies kā pasaules Karaļi un Karalienes, bet nākamajā mūs nospiež pie zemes un mēs knapi kustamies. Sulīgas melones iekritīs mūsu atplestajās rokās, bet pēc tam atkritīs kaut kas, ko esam mīlējuši.
 
Pie horizonta parādās daži būtiski lēmumi. Sākumā var šķist, ka mums tiek piedāvāts pārāk daudz iespēju. Kuru mēs izvēlēsimies (Much is ON THE LINE right now). Tāpēc ir būtiski stingri apņemties manifestēt/izpaust to, ko mēs patiesi vēlamies.
 
Marts ir mēnesis, kurā aizvērsies daudzas pagātnes? Mēs gribam izdarīt pareizu izvēli, jo no tās daudz kas būs atkarīgs. Tagad VISS IR MŪSU ROKĀS durvis. Tās ir durvis uz mūsu veco izturēšanos, novecojušo attieksmi, ierobežoto uztveri un beigušos rīcības/darbības veidu. Mēs nometīsim pēdējās ilūziju kārtas, kādas esam uzkrājuši sava zemes ceļojuma laikā. Mēs sakām ardievas daudziem mūsu vecās dzīves aspektiem. Mēs arī atvadāmies no dažiem seniem draugiem, kuri tagad dodas citā virzienā. Šīs aizverošamies marta durvis gatavo mūs plaši atvērtajām aprīļa durvīm.
 
Marta mēnesim iesākoties, daudzi no mums sajuta stresu un aizkaitinājumu, ko izraisīja nepacietība, gaidot, kad [beidzot] sāksies Jaunās Dzīves. Būtiski ir saprast, ka mūsu Jaunās Patiesās Dzīves jau ir sākušās. Pat, ja mēs vēl joprojām atrodamies vecās situācijās, mums ir jādzīvo mūsu dzīves tā, it kā mēs jau atrastos jaunajās situācijās. Tas palīdz virzīt lietas uz priekšu.
 
Marta sākums līdzinās kamenei, ar kaitinošu dūkšanu/sanēšanu un gadījuma dzēlieniem. Marta gaitā daži veci paklāji tiek izrauti mums no kāju apakšas, piespiežot mūs iziet no mūsu komforta zonas. Kopš marta [sākuma] tiek vēstīts par nozīmīgāko pagātnes pabeigšanu, kad tas, kas nav saskaņots ar mūsu Patiesajiem Es un Patiesajām Dzīvēm, tiks atrauts prom no mums.
 
Martā sākas kaut kas liels. Janvārī tas tika iniciēts/palaists, bet februārī mēs veicām nepieciešamo sagatavošanos. Mēs iesākām martu ar daudziem jautājumiem un mēs pabeigsim mēnesi ar daudzām atbildēm. Marts atnesīs mums dažas būtiskas izmaiņas, lieliskas iespējas un Kvantu Pārrāvumus. Šajā mēnesī būs daudzi grūti brīži, kad Nemierīgi Viļņi piespiedīs mūs būt ļoti fokusētiem un modriem, paliekot stingri saskaņotiem ar savu Sirds Zināšanu. Mēneša sākumā mūsu soļi var būt svārstīgi un nedroši, bet marta gaitā mūsu soļi kļūs aizvien pārliecinātāki, zinot, ka mūsu mērķis ir tuvu, un Pārdrošākie Sapņi izpaužas tagad.
 
Šī mēneša gaitā daudz kas tiks pabeigts un tiks iesētas jaunas mirdzošas sēklas, kas sagatavos augsni spēkpilnajām aprīļa A`Mua enerģijām, kas izlēmīgi virzīs mūs uz priekšu. Šis jaunais aprīļa A`Mua pabeidz to lēcienu, kuru mēs uzsākām pirms gada.