svētdiena, 2013. gada 24. marts

Erceņģelis Mihaēls "Cilvēce ir gatava..."


Cilvēce ir gatava izdarīt gigantisku lēcienu Apziņā.
Noteiktā katras cilvēciskas Dvēseles ceļojuma mirklī caur Laiku un Telpu parādās ilgas pēc Augstākajām sfērām, izpaužas Dievišķā neapmierinātība, kuru nav iespējams noliegt.

Sākumā jums ir jāsadzird savas SirdsApziņas balss.

Jūsu Dvēseles čuksti kļūs aizvien skaļāki un skaidrāki, jo jūs sākat pievērst uzmanību Gara aicinājumam.

Jūsu uztveres jutīgums palielinās, jo jūs sākat noskaņoties uz daudz augstākiem cilvēku, vietu, domu un rīcības vibrāciju paterniem.

Gala rezultātā jūs iemācīsieties atšķirt Savas Dvēseles ģimenes Dvēseles Dziesmas vibrācijas, dažādus skolotājus un enģeliskās Būtnes.

Jā, cilvēce atrodas ievērojamu pārmaiņu, grandioza evolūcijas procesa vidū!

Tomēr atcerieties, ka tā ir tikai daļa no bezgalīgas spirāles. Jūs visi, kas esiet apzinājušies savu Dievišķo apziņu, izjutuši lielu būtisku pārejas procesu dažādību visā šajā visumā. Vecā apziņa ir piedzīvojusi milzīgu būtisku procesu dažādību [ejot] caur visu šo Visumu.


Lūdzu, ņemiet vērā: Jums vairs netiks ļauts stagnēt vai ilgstoši palikt noteiktā līmenī – laiks un pārveides process virzās uz priekšu ļoti ātri!

Jūsu valoda mainās; jūsu domformas kļūst citas/citādas.

Vecie smadzeņu lauki, kas satur jūsu pagātni, pakāpeniski tiek attīrīti un izšķīst; un sāk šķist, ka tas, kas ir noticis iepriekš, pat tikai pagājušajā gadā, ir kā neskaidrs sapnis.

Jaunie smadzeņu lauki aktivizējas un jums ir jāmācās domāt pilnīgi citādā veidā.

Informācijas gaismas paketes, daudznozīmīgi hologrāfiskie attēli un sakrālie ģeometriskie raksti sāk ienākt jūsu apziņā un jums ir jāmācās tos atšifrēt.

Var šķist, ka tie, no kuriem jūs attālinieties, vairs jūs nesaprot, vai, ka jūs nevarat atrast piemērotus vārdus, lai uzturētu piezemētas sarunas.

Jūs arī atklāsiet, ka jums nav nepieciešams katru domu izpaust verbāli, jo jūs telepātiski uztvert apkārtējo cilvēku enerģijas un domas.

Jūsu intuitīvās spējas palielinās un jūs ir grūti apmānīt. Jūs paudīsiet savu patiesību garīgā viengabalainībā un nebūsiet gatavi/nevēlēsieties piedalīties pagātnes negatīvajās spēlēs.

Mēs jūs lūdzam:

Nekādā veidā nepiesaistieties kādam [noteiktam] eksistences veidam; kādai vienai metodei vai filosofijai, kuras ir pārāk ciešas un pārāk strukturētas; nepieņemiet vienošanās, kas jums atņem varu pašiem pār sevi.

Vērīgums, vērīgums un vēlreiz vērīgums – mēs nevaram neuzsvērt, cik tas ir Būtiski!

Jo tiklīdz acīmredzamāka kļūs škietama „patiesība” un jūs izvēlaties to iekļaut savā uzskatu sistēmā, tā var tikt aizstāta ar augstāku patiesību vai jaunu koncepciju.

Paraugieties atpakaļ, vai tad jūs neredzat, ka lielākā daļa zināšanu, kas tagad tiek uzskatītas par absolūtu patiesību, pirms desmit gadiem atradās tālu  ārpus vispārdrošākās iztēles robežām?

Ziniet, ka daudz kas no tā, kas  jums šodien šķiet neapšaubāms, mainīsies rīt vai tuvākajā nākotnē, neapšaubāmi mainīsies!


Mentāli jaunās idejas un koncepcijas bombardē jūsu Apziņu. Iesākumā miglaini/neskaidri, taču pakāpeniski nostiprinoties, jo jūs izmantojat savas pilnveidotās spējas atklāt un atšifrēt nākotnes formulas un izgudrojumus.

Kas jūs pieskarsieties piektās dimensijas augstākajiem plāniem, jūs sāksiet atcerēties Radīšanas projekta aspektus šim ApakšVisumam: kā uzturēt domas tīrību, līdz tā tiek īstenota; kā palīdzēt pārsteidzošu lietu lielākas daudzveidības radīšanā.

Daudzi no jums sāks redzēt ģeometriskās formas, mirdzošus kristālus un brīnišķīgas jaunas krāsas, jo jūs virzāties laikā un telpā, izejot ārpus robežām, Gaismas valstībā.

Mēs jau teicām, ka daudzas noteicošās norādes tiek dotas tiem, kuri drosmīgi iet uz priekšu un pieprasa savu mantojumu.

Tā kā masas atmostas un tām ir nepieciešama palīdzība, atbildes, informācija un atbalsts, jūs būsiet vajadzīgi vairāk kā jebkad agrāk, mani drosmīgie.
Mēs gaidām, lai sniegtu iespēju, lai dāvātu jums gudrību, spējas un zināšanas, kas pārsniedz jūsu vispārdrošākos sapņus/priekšstatus.

Jūs sapratīsiet, ka jūsu smadzenes vienmēr ir darbojušās ar 100% jaudu, kas var priekš jums būt visai negaidīti, jo jūs esiet dzirdējuši, ka vidusmēra cilvēks izmanto tikai 10% no savu smadzeņu darbības jaudas.

Līdz pagājušā gadsimta vidum masām bija pieeja tikai tai ierobežotajai smadzeņu daļai, kas rezonēja ar trešās un ar zemākajām ceturtās dimensijas frekvencēm.

Tā bija apziņa, kas bija ierobežota, nevis smadzenes. Atkarībā no līdzsvara iegūšanas un augstāko frekvenču apvienošanas, jūs iegūstat piekļuvi lielākām savu smadzeņu iespējām, kas rezonē ar augstāko ceturto un ar piekto dimensijām.

Dažas attīstītas Dvēseles pat pieslēdzas sestās dimensijas zemākajiem līmeņiem.
Nav iespējams saņemt piekļuvi šīm attīstītajām jūsu smadzeņu daļām, kamēr jūs neesiet noskaņojušies uz pilnīgām frekvencēm.

Šajā laikā Galvenais mērķis ir jūsu vibrāciju frekvenču paaugstināšana līdz līmenim, kas nepieciešams Gaismas membrānu attīrīšanai, kuras aizsargā portālus uz mūsu Svēto Saprātu; Svēto Sirdi un smadzeņu struktūras piektās dimensijas līmenim.

Tas notiek, kad jūs patiešām sākat gūt panākumus savos garīgajos meklējumos.

Ir jāzina, ka Pacelšanās procesā pastāv uzplūdi un atplūdi.

Spēcīgas jauno Kosmisko Staru augstāko vibrāciju paternu pulsācijas, kas bombardē Zemi, mijas ar tādiem starpposma laika periodiem, lai neradītu pārslodzes.

Pacelšanās – nav vienmērīga uz priekšu virzīta kustība.
Tā ir sacelšanās/dumpja un jaunas informācijas enerģijas, kuras pēc tam mijas ar asimilācijas, integrācijas un izpausmes laiku.

Daudzas sajūtas šajā laikā šķiet daudz izteiktākas. Dažkārt jūs variet justies tā, it kā veiktu milzīgulēcienu nezināmajā, bet laiku pa laikam jūtat virzību atpakaļ nenoteiktībā.

Bet dažkārt jūs variet justies ļoti viegli ievainojami.

Šobrīd jums jau bija kaut kādā mērā jābūt mazliet apradušiem ar paaugstinātu un paātrinātu frekvenču maiņu/uzplūdiem un atplūdiem, tomēr, kad jūs nonākat līdz nākamajam izpratnes/apzinātības līmenim, tas bieži izraisa dažādas pakāpes trauksmi fiziskajā, mentālajā un emocionālajā ķermeņos.

Tas ir Lēmumu pieņemšanas laiks – jo tas ir „Dvēseļu ražas novākšanas laiks”

Ikvienam ir jāizlemj:
Vai viņš/viņa vēlas virzīties uz priekšu kopā ar Zemi, tā kā tā virzās pa spirāli uz augstāko dimensiju frekvencē;
Vai arī viņš/viņa dos priekšroku tam, lai atstātu šo Plānu un atgrieztos vēlāk;
Vai arī – doties uz citu 3-dimensiju realitātes planētu, lai pabeigtu savas mācības – apgūtu savas mācību stundas Fiziskajā Izpausmē.

Daudzas Dvēseles izvēlēsies pamest Zemes Plānu, kā daļu no viņu Kontrakta un Dievišķās Misijas, bet daudzas citas brīnišķas Dvēseles ieņem vietas jeb ir gatavas uzņemties pilnvaru vai varas pozīcijas.

Viņas paliks „zemes tonalitāte-intensitātes apakšējie taustiņi”, iespējams atrodoties aizmugurējā plānā līdz brīdim, kad pienāks viņu laiks iznākt priekšplānā un pieteikt sevi. Viņas būs dinamiskas, spēcīgas un nesīs Jauno Redzējumu Cilvēcei – tādu, kas kalpos Cilvēkiem un radīs/veidos Pamatu Jaunajam Tovojošamies Laikmetam

Un tā, mēs jums sakām: „Turieties cieši, Mīļotie!”

Ir pienācis laiks meklēt savu Patiesību, no jauna ņemt savās rokās kontroli un varu – valdīt pār pasauli, atceroties to, ka jūs esiet Radītāja Pārstāvji nozīmīgā Misijā, kas tiek dēvēta par „Cilvēces un Planētas Zeme Evolūciju”.

Pieņemiet savu, kā „KopRadīšanas Meistaru” varenību!
Pieņemiet un aktivizējiet Dāvanas, ar kurām esiet apveltīti un, kuras snauž jūsos!

Šis ir masveida Atmodas laiks, kad aizvien vairāk un vairāk dārgu Dvēseļu sāk sajust draudzīgu Gara pieskārienu/pastumšanu uz priekšu un sāk klausīties savu Dvēseles „Es” čukstos.

Tāpēc mūsu turpmākajos vēstījumos mēs sniegsim dažas no mūsu iepriekšējām koncepcijām, kas jums ir tikušas piedāvātas pēdējo divdesmit gadu laikā.

Tas kalpos par labu pārskatu tiem no jums, kuri daudzus gadus ir bijuši uzcītīgi studenti. Tas arī uzmundrinās tos, kuri ir tikai sākuši meklēt Patiesības Gaismu, jo vēstījumos tiks iekļautas dažādas sadaļas, kuras viņi spēs skaidri saprast.

Nekrītiet izmisumā Mīļotie, ja jūs esiet nonākuši līdz mūsu pašreizējām Mācībām, bet tās ir izrādījušās pārāk grūtas izpratnei.

Daudzi mūsu Gaismas vēstneši ir nenogurstoši strādājuši, lai Radītu Gudrības Mācību, kas veido pamatu Garīguma Principiem caur daudziem starplīmeņiem, un tagad [aizved] pie progresīvām Kosmiskām Mācībām.

Ja jūs pameklēsiet mūsu iepriekšējos vēstījumos, tad atradīsiet paši savu Izpratnes Līmeni un spēsiet ērti no šī līmeņa doties uz priekšu.

Šis Cilvēces Evolūcijas process rit pilnā sparā un virzās uz priekšu apbrīnojami strauji!

Mīļotie, atveriet savus prātus un savas Sirdis un pieņemiet jums paredzēto Dievišķās Mīlestības/Gaismas ieplūšanu!

Gozējieties  Atkalapvienošanās ar mums Lieliskumā, jo mēs  kopā virzāmies uz priekšu šajā neticamajā Ceļojumā uz Jaunu Realitāti!

Mēs vienmēr esam kopā ar jums!

Jūs tiekat dziļi Mīlēti!

Es Esmu Erceņģelis Mihaels