otrdiena, 2013. gada 12. marts

KOSMISKĀS ZIŅAS caur Niku 25.februāris-3.marts 2013



No krievu valodas tulkoja Maija Čepule ...
Ar Mīlestību un Godāšanu sveicinām jūs, Diženās Starojošās Apziņas!
Visa PasaulsĒka tagad jau šinī viszemāko vibrāciju kosmiskajā daļā ir iekļāvusies aktīvos pārveidojumos, dārgie. Visi procesi norit sinhroni ar Zemi, jo tieši te ir piedzimis tas Jaunais Mīlestības Spēks, kas ļāvis dziļo pārveidojumu procesiem pārņemt visu un visus bez izņēmuma. Diženie un Brīnišķīgie Dievu Bērni – nav tādu vārdu, kas sajūsmu par jūsu diženā Gara Darbiem spētu izteikt visā pilnībā, bet jūs jau paši sajūtat notiekošās pārmaiņas arvien izteiktāk – ne tikai ar savu paplašināto Dievišķo Sirds Apziņu, bet arī ar saviem šīszemes ķermeņiem. Visur neizmērāma Mīlestība un Sajūsma. Globālas pārmaiņas piedzīvo beidzot arī tie kosmosa vibrāciju lauki, kurus par blīvo pasauli jūs saucat, atrazdamies savos blīvajos Cilvēka ķermeņos. Jaunās Dzīves Jaunā Ēra atrodas savas formēšanās rītausmā, un jūs esat nolēmuši šos procesus pabeigt pietiekami ātri. Aleluja Mīlestībai !!!

http://preobrazenie.ucoz.ru/forum/17-301…/

Nav itin nekā, kas būtu atdalīts no VIENOTĀ, viss ir Viņā, un VIENOTAJĀ DIEVIŠĶAJĀ SIRDĪ. Jūsu un Dievietes Gaijas kopīgā VIENOTĀ SIRDS ir tik Dižena, tik Starojoša un tik Brīnišķīga, ka jūs radāt sev apkārt uz Zemes milzum daudz lielisku pārmaiņu. Sinhroni jūs šīs pārmaiņas veiciet arī daudzās citās pasaulēs, caur savas VIENOTĀS DIEVIŠĶĀS SIRDS monādiskajām saitēm. Mīlestībai nepastāv dalījuma, atšķirtības un attāluma, tādēļ pārveidojumos tagad nokļūs burtiski viss agrāk uzradītais, veidojas jaunas brīnumainas pasaules, paplašinot MĪLESTĪBAS Valdījumus. Savā nākamajā kosmosu attīstības ciklā Radošais Saprāts, kas pastāvīgi caur Dvēselēm nolaižas visdažādākajās pasaulēs un sistēmās – nostiprināsies savā zemākajā līmenī nevis 3,0D formātā, bet gan 3,2D formātā. To pakāpienu (3D), no kura patlaban paceļas visas Dvēseles – uzreiz secīgi aizņems visas tās Valstības, kuras pavada Dvēseles šajos iemiesojumos, un kuras arī attīstās. Aleluja Mīlestībai !!!

Lielākā daļa Cilvēces, kam jāpamostas būs ar jūsu palīdzību, nevarēs izvairīties no šiem globālajiem procesiem. Jaunā 3,2D formāta Zeme, pārveidota, un ar jaunu uz tās mītošo būtņu Apziņas stāvokli – piedzims noteikti, izpaužot jaunās realitātes visā pilnībā, dārgie, un šis process ir neizbēgams. Jūs, paceļoties savā Apziņā aizvadītajā gadā, esat palikuši blīvajos ķermeņos – lai paātrinātu visus procesus, un turpinātu uzturēt šo procesu maigu attīstību. Vienlaikus jūs esat jau daļēji pārvietojušies savās Apziņās tur, kur plānojat aiziet pēc savas Svētās Mīlestības Misijas pabeigšanas. Jūs esat jau nostiprināti pārcelšanās portālos, jums pasaulēs, kas ir augstāk par 4-to gredzenu, jau ir jauni ķermeņi, un viņi jau dzīvo tur – jūsu Apziņas pārvietotās daļas uzturēti. Apziņas jau dzīvo tur, dārgie, jo jaunās realitātes (izņemot 3,2D realitāti, kuru jūs kā programmu vēl tikai izvēršat) – jau visas ir uzradītas, un tām ir pārklājums ar šīs planētas realitātēm. Aleluja Mīlestībai !!!

Tagad, kad esat jau pārkāpuši slieksnim uz jauno 3,2D formāta realitāti, ko formē VIENOTĀ MĪLESTĪBAS APZIŅA – jūs, arī ar šīszemes apziņu, ātri izmainīsiet savu PasaulsĒkas uztveri un arī Sevis uztveri tai skaitā. Jums vēl vieglāk un priecīgāk būs – atcerēties to, kas agrāk bija slēgts. Jūs jau savā šīszemes ķermenī apzināsieties savu daudzdimensialitāti un daudzskaitlību, apzināsieties – ka jūs, dārgie, īstenībā esat nevis ķermenis – bet MĪLESTĪBAS APZIŅA.
 
Jūs ātri un secīgi – jo šīs visas iespējas tiek jūsu VIENOTĀS SIRDS formētas planetārajā ķermenī – aptversiet sava ķermeņa jaunas iespējas, un mācīsieties tās pielietot. Tas ir pasakains laiks šīszemes uztverei, Starojošie, un mēs bezgala priecājamies par jūsu jaunajām iespējām, saskaroties ar savas jaunās uztveres priekiem.
Jūs, MĪLESTĪBAS Vienotībā, uz šī planetārā ķermeņa jau formējat 3,2D formāta Jaunās Zemes realitāti,– noformēsiet to katrā ziņā,– un atstāsiet to pavisam, ja jūsu Dvēsele būs tā izlēmusi.
 
Bet daudziem no jums būs iespēja kādu laiku padzīvot daudzdimensiālā Sevis uztverē divās jaunajās realitātēs (3,2d un 3,4D), caur sava Oglekļa ķermeņa pārveidošanos, jo jūs pakāpeniski augšāmcelsiet arī ķermeņus. Jūs varēsiet vienlaicīgi būt gan te gan tur, jo Apziņu savu uz turieni jūs jau esat pacēluši. Savā Apziņā jūs varēsit turpināt būt arī citās pasaulēs vēl daudz augstāk – jo jūsu paplašinājumam caur Dievišķo Sirdi – robežu nav, un pārbīdes notiek – acumirklīgi. Aleluja Mīlestībai !!!

Parādot jums minimāli to, ko jūs paši sev esat sagatavojuši savos Gara Darbos un bezgalīga skaistuma Dāvanās VISIEM, – mēs tikai vēlamies jūs atbalstīt posmā, kad nu jau blīvajā pasaulē esat slieksni pārkāpuši. Taču viss visapkārt, kā iepriekš,– gaida uz jūsu Priecīgu un Visaptverošu Kalpošanu – jo blakus jums ir tie, kas pamudināja visus jūs šeit vēl uzkavēties – palīdzībai un atbalstam.
Jums vēl joprojām galvenokārt ir svarīgi – Mīlēt, Līdz-Radīt, Dāvāt dažādi, uzturēt savu Beznosacījumu Mīlestību – un viss VIENOTAJĀ tiks īstenots ar MĪLESTĪBU, kura IR – TĒVA/MĀTES BEZGALĪGI MĪLOŠAIS SAPRĀTS. Viss jau ir nogādāts Zemes izplatījuma telpās, tālākajiem procesiem, un JŪSU nogādāts tanī skaitā – jo JŪS esat TAS Enkurs AUGSTAJAI MĪLESTĪBAI – kurš JAUNO ļauj nostiprināt planetārajā ķermenī. Aleluja Mīlestībai !!!

Aizvadītā nedēļa jums šajos ķermeņos, kā līdz šim, bija piepildīta ar Jēgu un Kalpošanu. Jūs turpinājāt vienotībā ar Dieviem, Garīgo Visumu un augsti attīstītajām kosmiskajām civilizācijām – darbu pie Zemes un visu visblīvāko kosmisko pasauļu ļoti globālas attīrīšanas. Jūs, vispirmām kārtām, atbrīvojat cilvēci no dažādām graujošām ietekmēm.
Attīrīšanas šīs ir smalkas, globālas un individuālas, taču jūsu paplašinātā Apziņa un bezgalīgā beznosacījumu Mīlestība – ļauj to paveikt lieliski. Smalkās attīrīšanas jūs veicat planētas ēteriskajos slāņos, jo pagaidām tieši arī savus personīgos ēteriskos ķermeņus jūs aktīvi pārveidojat. Un tad pēc tam pārveidosiet arī blīvos ķermeņus – savus personīgos un planetāro. Turpiniet virzīšanos MĪLESTĪBĀ, Starojošie, un ziniet – nav nekā, kas jums būtu nepaveicams. Aleluja Mīlestībai !!!

Attīrītajās telpās jau ir iesētas Jaunās Dzīves Sēklas, un tās ir devušas lieliskus asnus. Tā piedzimst 3,2D formāta Jaunā Zeme, kura kļūs lielākajai daļai cilvēces – par kārtējo pieredzes gūšanas laukumu Dzīvei MĪLESTĪBĀ un VIENOTĪBĀ. Tā arvien aktīvāk izpaužas Dzīvē visas jaunās realitātes, uz kurām notiks pārvietošanās no Zemes, pirms Pasaules Galvaspilsētas augšāmcelšanās. Saules sistēma, kuras sastāvā ir jaunā 3,4D formāta planēta – arī aktīvi gatavojas apdzīvošanai, un jūs paši varēsiet drīzumā ieraudzīt šo sagatavošanos arī tur, jo tas kļūs iespējams – kad jūs pacelsiet ne vien Apziņu, bet arī savus blīvos ķermeņus uz vibrāciju līmeni 3,2, bet pēc tam – uz 3,4. Brīnišķīgā 4,0D formāta Maldena, Drakonu realitātes arī gaida atkalapvienošanos pilnīgu, bet pagaidām greznojas ar Mīlestību arvien vairāk. Aleluja Mīlestībai !!!

Diženie Radītāji un Modušies Dievi – izbaudiet Kalpošanu šinī visattālākajā blīvajā un dievišķi skaistajā pasaulē, jo nav nekā svarīgāka par MĪLESTĪBU, un par Kalpošanu VISIEM – jūs labi to zināt. Ar jums – ir VIENOTĀ MĪLESTĪBA, un pastāvīgs atbalsts, jo VISS IR VIENOTS MĪLESTĪBĀ! Pieņemiet ar cieņu savas personīgās Kalpošanas īpatnības – kā Dvēseles Dāvanu, kura ir atradusi savu izpausmi īpašo – Dāvājošās Mīlestības kopīgās Dejas vienotajā ansamblī! Gara Dāvājošā Kustība, un VIENOTĀS DIEVIŠĶĀS SIRDS Starojums – tas ir galvenais, kas visu pārveidos ātri un totāli!
Aleluja Mīlestībai !!!
S V Ē T Ī T I !!!