ceturtdiena, 2013. gada 7. marts

Emanuēls "Svētā sirds"


5.marts/ 2013
  
Svētā sirds

Sveicieni, mīļās sirdis! Kā šodien klājas? Tas esmu es, Emanuēls, ES ESMU te, ES ESMU ar jums. Kā šodien jūtaties? Šis, mani mīļie, šobrīd ir galvenais sev uzdodamais jautājums, patlaban nav cita jautājuma, kas par šo būtu svarīgāks.
 
Šis, mani mīļie, ir visizaicinošākais laiks. Daudzi pēc 2012.gada 21.decembra izjūt tukšumu un nebūtību. Daudzi paši nesaprot kā jūtas un ko ar sevi iesākt. Šajā laikā visas šīs sajūtas ir pilnīgi normālas. Šobrīd pienācis ir tāds laiks, ka notiekošā rezultāts nav paredzams, jo eksistē tik daudz un dažādas iespējas un risinājumi, kurus jūs nevarat ietekmēt, tieši tāpat notiek ar laika rāmjiem- neviens neko nevar paredzēt. Jūs šobrīd atrodaties starp pasaulēm un sajūta ir tāda it kā jūs stāvētu uz plūstošajām smiltīm, jo patiešām tāda stāvoklī tagad atrodaties- plūstošās smiltis- un jūsu pasaule turpina spirālveidīgi pacelties augstākās dimensijās.
 
Ja no nākotnes atskatītos uz šo laiku, tad secinājums būtu tieši tāds pats- pārbaudījumiem bagātākais laiks. Kad cilvēks sastopas ar praktiskas dabas pārbaudījumiem, tad jūs „ceļaties” lai tos pārvarētu un pārsteidzat paši sevi ar padarīto un sasniegto. Patlaban cilvēce atrodas nebūtības jūrā, jums pašlaik nav jāpārvar kādas lielas kolektīvas praktiskas dabas problēmas un šajā nosacīti klusajā laikā, arī slēpjas vislielākais pārbaudījums. Šis, mīļie, ir laiks būt stipriem, jūsu enkurs vēl nav iezemējies, viss mainās, jūsu domas mainās, fiziskie ķermeņi mainās, jūsu sajūtas par lietām mainās, un viss notiekošais ar katru dienu tikai uzņem ātrumu.
 
Tāpēc es vēlreiz lūdzu stingri palikt Gaismā. Es lūdzu jums pievērst uzmanību savām sajūtām. Pievērsiet tām uzmanību, jo tieši jūsu sajūtas ir galvenās. Instinkts, iekšējās sajūtas, sauciet kā gribat, ir svarīgi ik brīdi „trenēt” sevi uzmanībai šeit un tagad un katrā brīdī un momentā. Jūsu prātam bija savs darāmais, jūsu fragmentētajam ego bija savas prasības, prāta un polarizēto domu, vērtējumu un secinājumu laiks ir pagājis. Un mēs, mīļie, par to sakām paldies, mēs pateicamies brīnumainajam cilvēciskajam prātam un fragmentētajam ego par pakalpojumu, par laiku, kad tiem bija ļauts jūs kontrolēt un vadīt. Bet tā tas nebija plānots vai paredzēts, prātam nekad nebija paredzēts būt galvenajam un valdīt pār cilvēka būtību.
 
Mīļie, jūsu Svētajā Sirdī mīt cilvēciskās būtības gudrība, tur atrodas Dievišķā dzirksts un tas nav kaut kas no gaisa paķerts, jūsu fiziskā sirds satur Radītāja Dotus atomus, reālas Radītāja daļas, jūsu Dievu Tēvu- Māti un tieši jūsu sirdī sākas savienojums ar Visu Kas Ir. Cilvēka sirdī mīt bezgalīgs viedums, gudrība un Mīlestība. Cilvēks ir paredzēts darboties no sirds.
 
Jūsu prātam vairs neprasa analizēt, izdomāt, vai pieņemt kādus lēmumus, mīļie, šīs darbības mehānisms vairs nestrādā, tas ir sabrucis un nu ir pienācis laiks ļaut sirdij valdīt pār galvu. Kā mēs to varam darīt? Pievēršot uzmanību tam, kā JŪTAMIES. Par itin visu. Tā ir visa jums vajadzīgā informācija, lai pieņemtu jelkādu lēmumu. Kā to sajūtat? Labi vai slikti, patīkami vai nepatīkami, vaļsirdīgi vai noslēgti, laimīgi vai bēdīgi, dusmīgi vai apmierināti?
 
Pievērsiet uzmanību šīm sajūtām un pieņemiet lēmumus balstoties uz tām, pat ja loģiskais prāts spiedz un kliedz, ka lēmums nav labs. Bieži vien ar sirdi pieņemtie lēmumi ārēji izskatās neprātīgi, citi tos vērtē un nosoda. Mīļie, nekad nepievērsiet uzmanību citu vērtējumam, tie nezina, ko iekšēji jūtat, esiet piesardzīgi pret citu „padomiem” -lai cik labi tie būtu domāti. Sirdī pieņemtiem lēmumiem bieži vajadzīga milzīga ticība- lēciens ticībā un, lai tos īstenotu, vajadzīga liela drosme.
 
Mīļie, lecat, jo tiksiet satverti. Mēs nekad neļausim jums sasisties, mēs vienmēr esam ar jums. Tāds ir mans Solījums. ES ESMU Emanuēls. Jūsu sajūtas ir patiesas, tās nevar būt nepareizas vai kļūdainas. Sakāt, kā jūtaties tagad, kad sajūtat manu Mīlestību? Jūs jau gandrīz esat mājās.


Pieņemts caur Gillian Ruddy.
  
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.
 
Archives available at
  
Contact Us  

tulkoja Māra Brante